- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
Vardır bir hayır deyip sakin kaldık ama çok komiktik yahu, şu izmir insanının gözünü seveyim hepsi yardım edecekler diye seferber oldu. Hele 2 bayan kalıncaOlsun ya bozmayalım moralimizi, evrene pozitif enerji yollayalım(aklıma bir türki geldi bana bana bana bana kar yollaaa kar yollaaaa kar yollaaa kar bulamazsan yar yollaaaakargolarımız gelsin biz de mutlu olalım
sanırım öle canım heyecan tavan yaptı hepimizde
Boşverin heyecanı, gelin kahvaltı yapalım
Vardır bir hayır deyip sakin kaldık ama çok komiktik yahu, şu izmir insanının gözünü seveyim hepsi yardım edecekler diye seferber oldu. Hele 2 bayan kalınca
Kesinlikle, bir mani çıkmazsa bugün kurbanım için 1-2 bişi daha sipariş etmiştim onlarında gelmesi lazım.Gelsin ki çıkartayım artık kargoyu
Ay ben sabah 7'den beri ayaktayım, dün çok üşüdüm canım hiç bişi yemek istemiyo sadece 2 fincan çay içtim:2:Boşverin heyecanı, gelin kahvaltı yapalım
Saç bakımı, cilt bakımı dahil hepsine el attım kullanıp memnun olduklarımı ekledim, ay umarım beğenir şifa olsun kurbanımaoh iyimiş neler sipariş ettin bakayım canım
Pişt, öğle yemeğine neler hazırlıyorsunuz azıcık kopya verin bakalım?
Ay ben sabah 7'den beri ayaktayım, dün çok üşüdüm canım hiç bişi yemek istemiyo sadece 2 fincan çay içtim:2:
Saç bakımı, cilt bakımı dahil hepsine el attım kullanıp memnun olduklarımı ekledim, ay umarım beğenir şifa olsun kurbanıma
Saç bakımı, cilt bakımı dahil hepsine el attım kullanıp memnun olduklarımı ekledim, ay umarım beğenir şifa olsun kurbanıma
Ben de 8 den beri ayaktayım ama açııııııım, miniciğim de çok açAnnem de millet burada öğle yemeği düşünürken hala uyuyor
Sen de çayla durma bakayım öyle
ohhh valla ne güzel kız sen kadınlar gününede katıl belki sana çıkarım
Kuzuumm neden anneni bekliyorsun? Hamile hamile aç durulur mu?Acıkmıştır o karnındaki melek
Tek başına kahvaltı edemiyorumÇubuk krakerle duruyorum şu ana kadar. Annem de maşallah bir günde haftalık uyku uyuyor
Normalde bu saatte ben ve pireler çok haşır neşir oluruz ama dün akşam elektrik gittiğinden ve ben 12 saat uyuduğumdan şu anda buradayım
Elektrik gitti diye 12 saat uyunur mu yaa? Ufaklık da uyudu mu bari?Annem kılıklı seni
Ben de 8 den beri ayaktayım ama açııııııım, miniciğim de çok açAnnem de millet burada öğle yemeği düşünürken hala uyuyor
Sen de çayla durma bakayım öyle
Söylemem, söyleyemem. Süprizi bozulmasın heyecan yapın azıcık dahaAaa ne güzel..Kimmiş bakalım senin kurbanın?Kulağıma söyle kimseye demem söz:111:
ohhh valla ne güzel kız sen kadınlar gününede katıl belki sana çıkarım
Evet, evet katılmalı..Katılmalısın,katılmalıyız.Katılmalıyım
senin için hayırlısı olsun cnm... malesef kendi ilişkilerimizde objektif olamıyoruz sevdiğimizden ya da sevdiğimizi sandığımızdan hayal dünyasında yaşıyoruz uyanıncada gerçekleri görüyoruzben eski erkek arkadaşımdan ayrıldıktan 3 ay sonra eşimle tanıştım ve hayatımda yaptığım en iyi şey onunla evlenmek oldu ilk defa 1,5 senelik bir ilişki yaşamıştım ve bitirmiştim bende olmayacak duaya amin diyordum... inş bu sene sende işte bu diyeceğin biriyle tanışırsın
PEK SEVMEDİĞİN Bİ ŞEYİ ÇOK SEVDİĞİN BİŞEYLE HARMANLADIM DİYE SESLENMİŞTİN Bİ ARA KURBANINA VE BEN O ZAMAN ANLAMIŞTIM MELEKLİ HATUN SENİN KURBANIN DİYE :)))) ÇOK GÜZELMİŞLER ÇOK BEĞENDİM BENDE... GÜLE GÜLE KULLANSIN ASMEN, SENİNDE KESENE BEREKEEETTTTTcnm hediyelerini beğenmene çok sevindimsüs eşyası sevmem demişsin ya ve meleklere bayıldığından bahsetmişsin ikisini kombinledim inş kızmamışsındır piyasada melekli hiç bir şey bulamadım en son ykmye girdim yılbaşı reyonunu talan ettim resmen bu melek kızlarıda en alt reyona koymuşlar görünce inan çığlık attım işte bu diye inş beğenmişsindir cnm
ama benim kargom teslim edilmiş hiç ses yok kurbanımdan offf ya şu topikte sıkıntı çeken bitek benim galiba
günaydın arkadaşlarrrr
dün katilimle uzun uzun yazıştık çok sevdim onu, faceten de ekleştik
bugün yine buz gibi buralar.. ve malesef dışarda işim varmiskin miskin büroda oturmak istiyodum halbuki
Afiyet bal şeker olsun,çok sevindim ulaştı sonunda.Senin sesin çok heyecanlı şıkır şıkır geliyordu Ümran konuşmaktan çok keyif aldım, ama ben söylemesi ayıp pilaaaaatesten geliyordum eve yaklaşmıştım tam ağzım burnum büzüşmüştü soğuktan çok iyi konuşamadım
Sağol canım, teşekkür ederim
İnşaallah, inşaallah bekleyeceğim o günü.
Günaydıınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?