bendim cnm
çok beyendımmm bende nerden bulmuş dedim ya melek olan herşeyi seviyorummm.allah'ın elçileri benimde uğurumonlar baş ucuma koydumm...baktıkça seni ve buradakı hatunları hatırlıyorumm. 8 martı dört gözle beklıyorumm
ama benim kargom teslim edilmiş hiç ses yok kurbanımdan offf ya şu topikte sıkıntı çeken bitek benim galiba
cnm melek kardeşler bizi temsil etsin ozaman ve burdaki güzel yürekli bayanlar hepimiz sana tüm iyi dileklerimizi ve pozitif enerjilerimizi gönderiyoruz cnm bu sene senin için işte bu dediğin bir sene olur inş çok çok mutluluk getirir inş
günaydın arkadaşlarrrr
dün katilimle uzun uzun yazıştık çok sevdim onu, faceten de ekleştik
bugün yine buz gibi buralar.. ve malesef dışarda işim varmiskin miskin büroda oturmak istiyodum halbuki
Yok, yok aynı sıkıntıyı dün ben de yaşadım.Canım 1-2 gün sürer bu karmaşa ama işin bu yanı bile keyifli inan.10 gün sonra belki hiç girmeyeceğiz topiğe.Benim de kargo yok ortalarda ama olsun beklemek heyecanı da güzel.
hee bi de dün eşim elinde bi hediye paketiyle geldi bana kıskandırıkçılık yapıyo
hep senin mi hediyen olcak bak işte benim de var diye
işyerinden ayrılan müdür herkese ufak tefek hediye almış da
Ne güzel umutla bakıyorsun hayata..Umarım 2014 sana da, bana da, ona da, şuna da hayırlı, sağlıklı ,mutlu geliramin canım çok şey beklıyorum yeni yıldan .
Dünkü sayıların uğuru varmı yokmu bilmiyorum ama sevgilimden ayrıldım çokda huzurluyum olmayacak dua ya amin demek hataymışşş..
günaydınn kızlarrr
ben katilimle hanüz tanışamadımm
amin canım çok şey beklıyorum yeni yıldan .
Dünkü sayıların uğuru varmı yokmu bilmiyorum ama sevgilimden ayrıldım çokda huzurluyum olmayacak dua ya amin demek hataymışşş..
Hülyacım bana da gelen bi kargo yokneyse bekliyorum heycanla işte ya bırakmayalım bu topiği ben acayip sevdim
Günaydın şekerleeeeeer
Hadi artık herkes alsın hediyelerini, paylaşsın burada, merakları da gitsin herkesin. Hadiii
Herkese günaydınnnnaç ve donmuş bir vaziyette yazıyorum bunları çok açım çook gidip kahvaltı etmeliyim.kargocular dün götürmemişler kurbanımın hediyelerini bu güne kalmış turşusunu mu kuracaklar acaba paketin niye bekletiyolarsa
ama benim kargom teslim edilmiş hiç ses yok kurbanımdan offf ya şu topikte sıkıntı çeken bitek benim galiba
Dün araba bozulup yolda kalmasaydık şimdi fotografları yüklemiş olacaktım:2:
Beyefendiler 8 de dağıtıma çıkıyorlarmış, günde 1 defa dağıtımları varmış dağıtım merkezine 10'da ulaştığı için dağıtıma çıkmamışGidemesem de fenalık geçirttim zırt pırt arayıp
Hava şartları hepimizi perişan etti tatlım, üzme kendini çıkar ortaya
Dün araba bozulup yolda kalmasaydık şimdi fotografları yüklemiş olacaktım:2:
Beyefendiler 8 de dağıtıma çıkıyorlarmış, günde 1 defa dağıtımları varmış dağıtım merkezine 10'da ulaştığı için dağıtıma çıkmamışGidemesem de fenalık geçirttim zırt pırt arayıp
Hava şartları hepimizi perişan etti tatlım, üzme kendini çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?