En tembeliniz ben çıktım sanırım :26:bugün bende paketledim sırf kargoda özel kutu olmadıgı için yollamadım yarın gelecek dedilerinşallah gelirde yarın yollarım kurbanıma hediyelerini,birde bugün pakeledigim herşeyi didik didik karıştırdılar ya ürün yolluyprdum hoş görüyordum ama hediye paketlerini açmaları canımı sıktı
Ne olur kurbanım kusuruma bakmasın (hoş ya ben görmüyorum yada kaçırıyorum)yakın zamanda bu sayfada göremedim kendisini ;(
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım,çalıştıgım için sabah 8 akşam 8 çok zor oldu bana,yinede hallettim birde begenirse yorgunlugum ve mutsuzlugum gidecek inşallah
Resimleri çektim bende yarın paylaşıcam sizlerle,şimdilik sadece kendi yaptıgım çam sakızı çoban armaganı hediyemin resmini paylaşayım,hoş kendisi çoook daha güzel şeyler yapıyor maşallahipucuda vermiş oldum böylelikle
Başka başka şeylerde aldım ama onlarda süpriz olsun
canım yaa niye öyle karıştırmışlar paketleri sinir oldumbende verirken sordular ne var içinde diye hediyelik ıvır zıvır dedim ses etmediler valla olay çıkartırdım açtırsalardı emek emek yaptığım paketleri ama sıkma canını bi keresinde benimkini de açtırmışlardı ptt kargoda kargocunun cinsliği canım üzülme ayrıca yaptığın kolyeler de çok güzel eline sağlık kurbanında güle güle kullansın kim acaba ben de merak ettim şindi
ben de pek beğendim, hele ki kızın için olan örgüler süper güle güle kullan... hülyanın eline koluna yüreğine emeğine sağlık, kesesine bereketbenimde hediyelerim geldi hülya ablacım çok teşekkür ederim hepsi çok güzel ve cici çikolatalarda benim en sevdiğimdenkesene bereket eline koluna sağlık
Canım ben ürün yolluyorum ya kargo ile o yüzden içine bakıyorlardı sorun yoktu ama bir kız var uyuz oluyorum bugün o vardı meraklı ya ne var ne var deyip durdu
yanımda paket edecek çocuk var az kalsın diyecektim kırmızı don var anacım vereyimmi diye sustum
özel koli ücretli imiş dedim alayım baktılar kalmamış yarın gelecek dediler yarın yollıcam artık
Tek tek baktılar ya aglamaklı oldum özenle hazırlayamasamda güzel olmuştu paketlerim neyse yarın sorun çıkartıp bir daha bakacagım derse ben onun falına bakacagımhemide el falına çakacam suratına sonra oturup 3 vakte kadar bir yol var deyip Ankaraya baglıcam
ben de pek beğendim, hele ki kızın için olan örgüler süper güle güle kullan... hülyanın eline koluna yüreğine emeğine sağlık, kesesine bereket
Afiyet bal şeker olsun,çok sevindim ulaştı sonunda.Senin sesin çok heyecanlı şıkır şıkır geliyordu Ümran konuşmaktan çok keyif aldım, ama ben söylemesi ayıp pilaaaaatesten geliyordum eve yaklaşmıştım tam ağzım burnum büzüşmüştü soğuktan çok iyi konuşamadımbenimde hediyelerim geldi hülya ablacım çok teşekkür ederim hepsi çok güzel ve cici çikolatalarda benim en sevdiğimdenkesene bereket eline koluna sağlık
Sağol canım, teşekkür ederimben de pek beğendim, hele ki kızın için olan örgüler süper güle güle kullan... hülyanın eline koluna yüreğine emeğine sağlık, kesesine bereket
İnşaallah, inşaallah bekleyeceğim o günü.allah razı olsun canım amin inş. kısmet olurda rabbim o günleri gösterirse ve haal burdaki arkadaşlar dağılmazsa giydirdiğim gün resmini buraya ekleyeceğim hülya teyzesinden gelmişti diye hatırlatırım
günaydın bayanlar
gü-nay-dıııııın
Seda Sayan vari oldu ama neysse
Bu gününüz her gününüzden güzel olsun kızlarrrr
Adana da bir poyraz ve ayaz var anlatamam
Bende aç kurtlar gibiyim şimdi bir gevrek alıp atıştırıcam
günaydın bayanlar
günaydınnnn yukledim fotolarıı kızlarr.
cnm hediyelerini beğenmene çok sevindimSüs eşyası sevmem demişsin ya ve meleklere bayıldığından bahsetmişsin ikisini kombinledim inş kızmamışsındır piyasada melekli hiç bir şey bulamadım en son ykmye girdim yılbaşı reyonunu talan ettim resmen bu melek kızlarıda en alt reyona koymuşlar görünce inan çığlık attım işte bu diye inş beğenmişsindir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?