- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
PEK SEVMEDİĞİN Bİ ŞEYİ ÇOK SEVDİĞİN BİŞEYLE HARMANLADIM DİYE SESLENMİŞTİN Bİ ARA KURBANINA VE BEN O ZAMAN ANLAMIŞTIM MELEKLİ HATUN SENİN KURBANIN DİYE :)))) ÇOK GÜZELMİŞLER ÇOK BEĞENDİM BENDE... GÜLE GÜLE KULLANSIN ASMEN, SENİNDE KESENE BEREKEEETTTTT
Yahu ne yapayım pilaaaaatesten gelmişim, hava buz gibi.Elim, ayağım, ağzım,burnum donmuş.Yemeği de yemişim küt elektrik gitmiş.Yani burda elektrik bana kıyak geçti.'Bak Hülya ya bulaşıkları yıkayacak, sonrasında çay yapacak sonra da oğlun uyuyana kadar başında bekleyeceksin ya da ben gideyim yat dinlen.' dedi.Sağolsun elektrik arada bir beni düşünür böyle.Zaten birden elektrik kesilince oğum korku şeyine babasının koynuna girdi uyuyakaldı orda.Sonra da ben azıcık kestirivermişim 12 saat Beraber uyuduk sabaha kadar oğlum uyandı kalktık kahvaltı yaptık
(Bu arada geçmişi okumadığın da gözümden kaçmadı hee)
tesadüfen gördüm çok da sevindim çekiliş,hediye,sürpriz falan ama geç kalnışım.. bu çekilişten neden bugun haberim oldu yaa
ayy canım ben de yeni öğrendim. keşke senin gibi benim de haberim olsaydı, biz de katılırdık. okuduğum kadarıyla 8 martta da çekiliş olacakmış. bari ona katılalım
bizi de alırsınız di mi 8 martta ki çekilişe
tabi katılabilirsiniz ama o zamana kadar msj sayınızı yükseltmeniz gerekiyor...
sevgili kurbanım senin hediyelerini hemen hemen tamamladık gibi sadece 2 3 eşyamız kaldı onlarıda haftasonu aldık mı kısmetse inşallah pazartesi kargodabunlarada hazır olan bi kaç paketlerimiz
Eki Görüntüle 892789
Eki Görüntüle 892790
aaa ne kadar güzel paketlemişsin canım. ellerine, emeğine sağlık.
ayy canım ben de yeni öğrendim. keşke senin gibi benim de haberim olsaydı, biz de katılırdık. okuduğum kadarıyla 8 martta da çekiliş olacakmış. bari ona katılalım
kısmet artık canım inşallah 8 marta bekleriz gerçekten çok güzel bişeymiş bende ilk defa bu sene katıldım ve iyiki katılmışım dedim çok güzel ve heyecanlı oluyor
evet canım, okudum yazılanları çok hoşuma gitti. herkes çok uğraşmış, özenmiş. ne güzel hiç tanımadığın biri için bu kadar özen göstermek. ayrıca senin paketlerini de gördüm çok şirin olmuşlar
Link atarmisin canim ben hangi linkti hatirlamiyorum bende bakayim benim hediyemde gelmedi daha :)
Hadi inşaallah bakalımbende aynı şekilde keyif aldım ablacımçok mutlu ettin bizide ondandır sesimin öyle çıkması yok ablacım senin sesinde gayet iyidi konuşmanda seni tanıdığıma çok memnun oldum çok sevindim rabbim inşallah kısmet ederse kızıma giydirip fotoyuda sana iletirim
İyi bakalımNiye yahu, neyi kaçırdım :26:
Hediye konusunu diyorsan, dün anlattığın kaşın ortasındaki sivilce mevzusuna girip seni heveslendirmeyeyim diye yorum yapmadım o konuda :))
Neden hemen açıp bakamıyor acaba?:18:Ya bi ulaşmadı gitti ne yavaş kargoymuş ya
Gerçi kurbanım hemen açıp bakamıcak ama olsun
Elbetteayy canım ben de yeni öğrendim. keşke senin gibi benim de haberim olsaydı, biz de katılırdık. okuduğum kadarıyla 8 martta da çekiliş olacakmış. bari ona katılalım
tesadüfen gördüm çok da sevindim çekiliş,hediye,sürpriz falan ama geç kalnışım.. bu çekilişten neden bugun haberim oldu yaa
nasılsınız bayanlarmerdivenden kayanlarrr
ben katilimin peşindeyim
kurbanımın hedayeleride bugün eline ulaşır sanırımyada yarın sabah inşallah beğenirsin canım kurbanım
kurbanım yakınmaya basladıgına gore hedıylerım hala elıne ulasmamısama iki gn oldu ya nye gtmedı :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?