-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.881
yok kız sağlıksız demedim.sağlık için bu kağıtların cinsini iyi seçmek gerekirmiş. boya da öyle sonuçta.
Ben kocaya biraz incir aratıyım o zaman:)
Kafaya koydum yiyecem bugün:)işin tuhafı ben inciri hiç sevmezdim:)
Kaderiya nerde yasiyosun ya valla aglicam bi meyvenin boyle pesine düşeceğim aklıma gelmezdiesimi aradım simdi hala varmış sende bi ara manavları diye sen pazardan mı aldın?
Kızlar buldunuz mu incir? İnşallah bulmuşsunuzdur ya... Ben biraz uzakta, Kıbrıstayım canım ama bizdeki meyveler genelde Türkiye'den geliyor, o yüzden orda da olması lazım diye düşündüm :26:
Merhaba arkadaşlar
Bugun keselerimiz gördük çok şükür..bir kese 11 diğeri 8 mm..büyük olanın kalp atışı bariz görünüo küçük olanında çok dikkatli bakınca belli oluyordu karından baktı vajinam kremden dolayı çok acıyodacuma günü ikinciyi kontrol etmek için küçülüo mu büyoyo mu diye ..bu durum normal midir küçük olan diğerini yakalar mı var mı bildiğiniz ??
Birde aşşağıda kanama alanı vaRmş ama geçmiş keselerle ilgisi yok dedi böyle işte bizden haberler..
Herkese sağlıklı bebişler olsun inş
tablo yapmayı bilen var mı kızlar? biraz uğraşıyım bakalım:)
Günaydın hanımlar[/QUOTE
Günaydın güZel anneler dün akşam kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım inanırmısınız o bile yordu belim tutuldu resmen kalçam ağrıdı.bugün bana akşama kadar yatma günü
Kızlar Bayram tatilinde eksiklerimizi almayı planlıyorum ana kucağı ve beşik ne alacağımıza karar verdik onları Aralık'ta almayı düşünüyorum ama geri kalan şeyleri inşaallah bayramda alıcam.
size bir sorum olucak süt sağma makinasını doğduktan sonramı almalı yoksa onuda alıyım hazır bulunsun mu
birde hangi marka almalıyız avent yanlış hatırlamıyorsam çok satılıyor demişti satıcı gerçekten iyi midir acaba:26:
Valla canım ev tipi düşünmüyorum çünkü araba kullanan birisiyim bana oto tipi de olandan lazımAna kucağını ew tipi olandanmı alcaksın canım.ben süt sağma makinasınjda almayı düşünüyorum valla nolur nolmaz...lansinoh çok tavsiye ediliyo canım ondan alırım ben heralde
Bende de oluyor o bebebişler den kaynaklanıyor benceKızlar karın yamulması kasılma belirtisimi:44:benim oluyo.bebeklerin bi tarafa toplanması diye düşünüyorum ben.karnımın yanları sivriliyo
Bende de oluyor o bebebişler den kaynaklanıyor bence