-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.861
İsteyen arkadaşlar yazsınlar buraya tahmini doğum tarihlerini kızlar
Kuzu onlar kuzu çirkin olurmu annesicanım magnezyuma kan sonucuna göremi başladı doktor??ben henüz kullanmıyorumda
canım gözün aydın. hep böyle güzel haberler alırız inşallah.
seninle aramızda tam bir hafta var. bakalım bebeklerimiz ne zaman gelecek?
magnezyumu neye göre başladı canım? bi şikayetin mi vardı?
başka hangi ilaçları kullanıyorsun?
olur,hemde güzel olur. eğer yoğunsa bende uğraşabilirimKızlar topik sahibemiz bi liste yapsa ilk sayfaya..herkes tahmini doğum tarihini sölese.hepimiz sıraya gîrmiş oluruz:)destekleyen arkadaşlar olursa ben konu sahibimize özel mesaj atayım yapmak isterse yapalım
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim..5. gün embriyosuyla hamile kaldım.2 embriyo transfer edildi..9. gün beta-hcg değerim 267. 11. gün değerim 503 çıktı ikiz olma ihtimali varmıdır sizce..14. gün tekrar baktırcam eğer ikizse ortalama kaç çıkar?
saolun şekerlerkan sonucum çıkmadan yazdı benim karnımda öncede söylemiştim, sanırım ara sıra sertleşme oluyor.yamuluyor.tuhaf yani.birde ara ara giren kramplar var. sanırım onun için yazdı.kasılmaları önlemesi için.onun dışında decavit.cyno ferron,claxane 0.6 kullanıyorum.haftada birde prolutan.
inşalla 37. haftamızı geçeriz canım,hayırlısı ile
olur,hemde güzel olur. eğer yoğunsa bende uğraşabilirim
hayırlı bir gebelik dilerim.olabilir canım neden olmasın benim 9. gün 220 ve 11 gün 440 tı değerim.
Allah saglikli bir hamilelik geciriphayirla kucagina almayi nasip etsinKızlar Allah razı olsun valla içimi rahatlattınızdemek hep aynı şekilde bulantı olacak diye birşey yok
Ben topiğinizi en baştan okumaya çalışıcam hem sizleri de daha yakından tanırım hem de gereksiz sorular sormam
Cok gecmis olsun canim insallah bundan sonra skkinti yasamazsiniz hicgünaydın şanslı anneler,şükürler olsun yavaş yavaş kendime geliyorum.beni merak eden arkadaşlar Allah razı olsun sizlerde kazasız kavuşun yavrularınıza inş.benım 20.haftaya kadar birşeym yoktu yürüyerek işimede gidiyordum herşeyide yiyordum.20.haftaya bi girdik ki hastanelerdeyz.doktorun dedigi hiç dikkat etmemişsin diyor.gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş.sizler inş .daha dikkatli olun tuzludan tatlıdan uzak durun,ev işleri sakın yapmayın ,uzun yürüyüşlerde yapmayın ...benim bünyem güçlüdür deyip önemsememezlik etmeyin.hamilelik hele ki ikiz gebelik çok riskli.tansiyona ve şekere çok dikkat edin...Allah hepimizi ve yavrularımızı ve bizleri korusun.hayırlısı ile vakti zamanında dogum haberlerimizi vermeyi nasip etsin ins.birde arkadaşlar nazarda çok deyiyor sanki
Aminnnnnnnnnnöncelikle merhaba hayırlı olsun gebeliğin ikizlerin ,ne oldu diye sormuşsun canım benim herşey başlarda yolunda gidiyordu içerde kanama olmuş içerde birikmiş sonra birden şiddetli kanamam oldu onu durdurdular bu sefer tekrar yeni bir kanama oldu derken sorunlar başladı bebekerin eşleri ikizlerde genelikle altta oluyormuş bizde hareket ettikce dahada alta iniyor erken doğuma sebep olabiliyor ikiz gebelikte en büyük problem erken doğum riski .nette ikiz gebelik riskleri diye araştırabilirsin ayrıca sorunlar genellikle 20 haftadan falan sonra başlıyor sen tedbiri elden bırakma yinede .Allah hepimizi ve yavrularımı korusun sorunsuz doğumlar nasip etsin vakti zamanı gelince....
Canim maasallah 5kilo gayet iyi bence senin dr.un bundan sonra cok kilo almaman icin onlem amacli demistir bence sen sikma caniniselam hanımlar hayırlı günler.biz bugun bebişlerimizi gördük çok şükür herşey yolunda dedi ama birde kızdı 48 kg ile hamile kaldım 53 kilo oldum 19+1 olduk bugun.şok oldum yaa bende kiloda iyi gidiyor dicek derken hamurişinden uzak dur gebelik şekeri ve tansiyonu için dengeli gitmen gerekiyor dedi.hıı birde bu haftaya kadar toplamda 2 kg almalıymışım 3 kg fazlam varmış yanii.sizler dr a gittiğinizde kilo konusunda ne yorum yapıyorlar? birde dr dan çıkınca duvar kağıdı baktık onları seçtik bikaç gün içinde gelip yapıcaklar.bebişlerin odası için çoğu ana eşyalar ayarlandı.dünde yataklarını seçmiştik eşimle.diğer kontrol 23.cü hafta şeker yüklemesi için konuşucaz dedi dr.tetanoz aşısını sordum tam zamanları yaptır dedi.diğer kontrolde de gerekli kıyafetlerinden alırım.
bikaçgündür bende çok yoruldum kışlık yazlık annem çıkardı ama yinede ayakta dolanmak kıyafet katlamak fln iyice yordu.
havalar sogudu çok korkuyorum hasta olmaktan.
bu arada havuç ve nar mevzusu için bende fikirlerimi ve doktorumun dediğini paylaşmak istedim.tüp bebek doktorum hazır yiyecekler yerine doğalları tercih et birde havucu tüketme çok yüksek a vitamini içeriyor ve bunu gebelikte önermiyoruz a vitaminin sakıncaları olduğu için dedi.nar için benim bildiğim kan sulandırıcı etkisi var ve tansiyonu düşürür.eğer kanınız zaten pıhtılaşamıyorsa birde nar tüketilmesi tehlikeli olur diye düşünüyorum.yinede aşırıya kaçmadıkça büyük sorunlar yaratmaz herhalde.faydalı olan gıdalar bile fazla tüketildiğinde zararı oluyor.herşeyi kararında yemeli.bak benim dr un kg sorununa bakarsak meyveyi bile yarım ye diyecekti nerdeyse.bide çikolata tatlı tutkunu olsam neyse.kilo yapacak sadece ekmek ve börek hamurişi bu sıralar düşkünüm.ama buda hamilelikte başladı..
Maasallah subhanallahhh Rabbim.hep boyle devamini nasip etsin insallahhh ama meyve konusunu dikkate al masum gibi gozuksede seker cok var meyvelerdeçok şükür hiç bir sorun yok...18+3 olmuş bebişlerim yine kıpır kıpırlar240 gr lar.çok minik ve çirkinler yaaa ama babaları asla kabul etmiyor:) kan ve idrar tahlili yapıldı...magnezyum başladı bugün...
bebelerim iyi ama ben 2 kilo daha almış ve 73 olmuşumdr hala sorun yok diyor...???
yok yok en tombul benimdir.19. haftada 10 kilo.ama çok yemiyorum kızlar.tatlı haftada bir,şeker tüketmiyorum. ekmek yarımı geçmiyor günde...
sadece sınırsız meyve yiyorum.ona dikkat edeyim artık
Sucuk diye diye canim cekti yahuBende iki kere uç bes yudum kola ictim dayanamadım bide bir kere pringles cips yedim kocam cok kızdı ama napıyım aklımdan çıkmadı bi türlü simdi canım istemiyor artık..bence sucuk iyi pistigi sürece sorun olmaz tabi markası kalitesi önemli..
Ay maşallahvalla benimkiler de ucu bası belli degil ama cok tatlı geldiler bana :) ayakları pati gibi :)
Bizim 29mart2014 gozukuyor ama o zamana kadar dayanir miyiz bilmiyorumİsteyen arkadaşlar yazsınlar buraya tahmini doğum tarihlerini kızlar
çok şükür hiç bir sorun yok...18+3 olmuş bebişlerim yine kıpır kıpırlar240 gr lar.çok minik ve çirkinler yaaa ama babaları asla kabul etmiyor:) kan ve idrar tahlili yapıldı...magnezyum başladı bugün...
bebelerim iyi ama ben 2 kilo daha almış ve 73 olmuşumdr hala sorun yok diyor...???
yok yok en tombul benimdir.19. haftada 10 kilo.ama çok yemiyorum kızlar.tatlı haftada bir,şeker tüketmiyorum. ekmek yarımı geçmiyor günde...
sadece sınırsız meyve yiyorum.ona dikkat edeyim artık
Kizlar sizce cocuklarin odasini boya mi yaptirsak yoksa duvar kagidi mi onerilerinizi bekliyorum
duvar kağıdının cinsi önemliymiş. bu hava alan duvar kağıtları mı neydi, okuduğum şeyleri unutuyorum. ben boya düşünüyorum. şöyle silinebilir cinsten
Kizlar sizce cocuklarin odasini boya mi yaptirsak yoksa duvar kagidi mi onerilerinizi bekliyorum
Bende oyle dusunuyordum ama baksana orkide saglikli olmayabilir dedi..Bence duvar kağıdı:)çok gzl duvar kağıtları var
Bende oyle dusunuyordum ama baksana orkide saglikli olmayabilir dedi..
Gidip gezeyim o zaman azcik hangisi o an hosuma giderse artikyok kız sağlıksız demedim.sağlık için bu kağıtların cinsini iyi seçmek gerekirmiş. boya da öyle sonuçta.
Oh oh maasallah ikisinin de kalp atisini gormussunuzMerhaba arkadaşlar
Bugun keselerimiz gördük çok şükür..bir kese 11 diğeri 8 mm..büyük olanın kalp atışı bariz görünüo küçük olanında çok dikkatli bakınca belli oluyordu karından baktı vajinam kremden dolayı çok acıyodacuma günü ikinciyi kontrol etmek için küçülüo mu büyoyo mu diye ..bu durum normal midir küçük olan diğerini yakalar mı var mı bildiğiniz ??
Birde aşşağıda kanama alanı vaRmş ama geçmiş keselerle ilgisi yok dedi böyle işte bizden haberler..
Herkese sağlıklı bebişler olsun inş
Merhaba arkadaşlar
Bugun keselerimiz gördük çok şükür..bir kese 11 diğeri 8 mm..büyük olanın kalp atışı bariz görünüo küçük olanında çok dikkatli bakınca belli oluyordu karından baktı vajinam kremden dolayı çok acıyodacuma günü ikinciyi kontrol etmek için küçülüo mu büyoyo mu diye ..bu durum normal midir küçük olan diğerini yakalar mı var mı bildiğiniz ??
Birde aşşağıda kanama alanı vaRmş ama geçmiş keselerle ilgisi yok dedi böyle işte bizden haberler..
Herkese sağlıklı bebişler olsun inş
Gidip gezeyim o zaman azcik hangisi o an hosuma giderse artik
Oh oh maasallah ikisinin de kalp atisini gormussunuzbiz 2.kesemizi kalp atislarini duymaya gittigimizde gorduk once cok geriden geliyordu ama yakaladi kardesini simdi insallah sizinde oyle olur canim stres yapma yeter
hoş geldin. hayırlı olsun canım. birbirlerini yakalarlar canım