2014 ikiz anneleri

Kuzu onlar kuzu çirkin olurmu annesicanım magnezyuma kan sonucuna göremi başladı doktor??ben henüz kullanmıyorumda

saolun şekerlerkan sonucum çıkmadan yazdı benim karnımda öncede söylemiştim, sanırım ara sıra sertleşme oluyor.yamuluyor.tuhaf yani.birde ara ara giren kramplar var. sanırım onun için yazdı.kasılmaları önlemesi için.onun dışında decavit.cyno ferron,claxane 0.6 kullanıyorum.haftada birde prolutan.
inşalla 37. haftamızı geçeriz canım,hayırlısı ile

Kızlar topik sahibemiz bi liste yapsa ilk sayfaya..herkes tahmini doğum tarihini sölese.hepimiz sıraya gîrmiş oluruz:)destekleyen arkadaşlar olursa ben konu sahibimize özel mesaj atayım yapmak isterse yapalım
olur,hemde güzel olur. eğer yoğunsa bende uğraşabilirim

hayırlı bir gebelik dilerim.olabilir canım neden olmasın benim 9. gün 220 ve 11 gün 440 tı değerim.

Hafta hafta Tahmini bebeğinizin ağırlığı ve boyu

17. HAFTA : 125 gram
18. HAFTA : 14 santim boyunda ve 125 gram ağırlığında
19. HAFTA : yaklaşık 250 gr ağırlığında ve 15 cm boyunda
20. HAFTA : yaklaşık 250 gram ağırlığında ve 16.5 santim boyunda
21. HAFTA :
22. HAFTA : bebeğiniz kocaman bir 450 gr ağırlığında ve yaklaşık 20 cm’lik küçük bir bebek boyundadır
23. HAFTA :
24. HAFTA : Bebeğinizin boyu yaklaşık 21.5 santim ve kilosu yaklaşık 675 gr ve haftada 15 gr almaya devam etmektedir.
25. HAFTA : Bebeğiniz büyük bir hızla büyümekte ve boyu 22.5 santime uzuyor ve 500 gr ağırlığını geçiyor
26. HAFTA : Artık, tam 950 gram ağırlığında ve 22.5 santim ve üzeri boydadır.
27. HAFTA : Kilosu da yaklaşık 1 kilograma ulaşmaktadır. 37.5 santim
28. HAFTA : Büyütmek olduğunuz minik yaramaz şimdi 1.2 kg ve neredeyse 40 santim boyunda
29. HAFTA : yaklaşık 1400 gram kilo ve yaklaşık 42,5 santim boyunda
30. HAFTA : artık 1425 gr’ın
31. HAFTA : 1,5 kg üzerindeki kilosu ve 45 santim
32. HAFTA : yaklaşık 2 kilo ve 47,5 santim boyunda
33. HAFTA : Bebeğiniz kilo almaya devam etmektedir (haftada yaklaşık 250 gr) ve bu hafta bir 2.5 cm daha uzayacaktır
34. HAFTA : Bebeğiniz 2 kiloyu geçiyor ve şu anda 50 santim kadar uzun olabilir
35. HAFTA : Bebeğiniz bu hafta yaklaşık 50 santim ile uzun boylu (tabiri caiz ise) ve sabit kilo alımına devam ediyor (2,5 kilo).
36. HAFTA : yaklaşık 2,6 kilo ve 50 cm boyunda
37. HAFTA: aslında haftada yaklaşık 250 gram almaya devam ediyor (bu yaşta, cenin ortalama 3 kilodur).
38. HAFTA: Hey, oradaki miniğiniz o kadar da minik değil artık, nerdeyse 3 kilo üzerinde ve 50 santim
38.Hafta Gebelik ve Hamilelik Haftası | Annelik ve Gebelik

Ben özelden msj attım canım bakalım eğer yoğunum derse sen yaparsın

Allah saglikli bir hamilelik geciriphayirla kucagina almayi nasip etsin
Cok gecmis olsun canim insallah bundan sonra skkinti yasamazsiniz hic o nazar var ya adam oldururmus Allahim sen koru evlatlarimizi da bizi de
Aminnnnnnnnnn
Canim maasallah 5kilo gayet iyi bence senin dr.un bundan sonra cok kilo almaman icin onlem amacli demistir bence sen sikma canini
Maasallah subhanallahhh Rabbim.hep boyle devamini nasip etsin insallahhh ama meyve konusunu dikkate al masum gibi gozuksede seker cok var meyvelerde
Sucuk diye diye canim cekti yahu
İsteyen arkadaşlar yazsınlar buraya tahmini doğum tarihlerini kızlar
Bizim 29mart2014 gozukuyor ama o zamana kadar dayanir miyiz bilmiyorum

maşallah kuzucuklara

duvar kağıdının cinsi önemliymiş. bu hava alan duvar kağıtları mı neydi, okuduğum şeyleri unutuyorum. ben boya düşünüyorum. şöyle silinebilir cinsten

Bak bu taraftan dusunmemistim bizde boya yapalim olmazsa acik renk yapariz uzerine stickerlar yapistiririz cinsiyetlerine gore

Merhaba arkadaşlar
Bugun keselerimiz gördük çok şükür..bir kese 11 diğeri 8 mm..büyük olanın kalp atışı bariz görünüo küçük olanında çok dikkatli bakınca belli oluyordu karından baktı vajinam kremden dolayı çok acıyodacuma günü ikinciyi kontrol etmek için küçülüo mu büyoyo mu diye ..bu durum normal midir küçük olan diğerini yakalar mı var mı bildiğiniz ??
Birde aşşağıda kanama alanı vaRmş ama geçmiş keselerle ilgisi yok dedi böyle işte bizden haberler..
Herkese sağlıklı bebişler olsun inş

yok kız sağlıksız demedim. sağlık için bu kağıtların cinsini iyi seçmek gerekirmiş. boya da öyle sonuçta.
Gidip gezeyim o zaman azcik hangisi o an hosuma giderse artik
Oh oh maasallah ikisinin de kalp atisini gormussunuz biz 2.kesemizi kalp atislarini duymaya gittigimizde gorduk once cok geriden geliyordu ama yakaladi kardesini simdi insallah sizinde oyle olur canim stres yapma yeter

hoş geldin. hayırlı olsun canım. birbirlerini yakalarlar canım

Sağol canım ya moral oldun valla..
bu kalp atışı duymak ne zaman oluo sadece gösterdi duymak zararlı dedi:26:kaçıncı haftada görülüo kaçıncı haftada duyuluo?.
Kaçıncı haftada yakaladı seninki??doktor öle küçülüp gidebilir bilemeyiz deyince üzüldüm bende çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…