2014 ikiz anneleri

Biz nasıl olcaz bakalım 23 haftada:)bizimde senden pek aşağı kalır yanımız yok canım kafana takma inş gzl haberlerle gelirsin:)

Ben 9 haftadayim 53 le başladım daha kilo almadım hatta 2 kilo verdim 51 olmuşum bakalım benim sonum ne olcak merak ediyorum.. Su bulantılar geçsin de hayırlısıyla ..

kızlarr sizinde akıntınız oluyor mu benim sarımsı bir akıntım oluyor

benim de oluyor canım. baştan kuruluğum vardı ama 1-3 haftadır akıntım var. hatta bazen akarken hissediyorum. korkuyorum da kötü birşey mi diye ama bazen su gibi bazen de sarımsı. normal herhalde

canım çok geçmiş olsun. inşallah sorunların en kısa sürede geçer ve sağlıkla zamanında kavuşursun bebeklerine..
kendini iyi hissettiğin zamanlarda "Yasin, Fetih ve İnşirah" surelerini oku ya da dinle canım.
Hem anneye hem bebeklere güç veriyor.. ben mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum.
Allah yardımcımız olsun hepimizin canım.

önerilerin için sağol canım. ben de bu gün paradontax ve listerine aldırdım eşime.
inşallah işe yarar.
azıcık iyileşeyim bi diş doktoruna giderim inşallah.

Kızlar sucuk yiyomusunuz:44:

canım ben aslen Kayseriliyim
yani sucuk pastırma pek eksik olmaz evde. pastırma değil ama ara ara sucuk yiyorum.
canım ne çekerse tadımlık yiyorum.
tükettiklerimin en zararlıları bi kaç çips, yarım bardak kola oluyor.

canım ben 5.ayda yapılıyo diiye duymuştum pruloton iğneyi bana da doktor verdi ve 35.haftaya kadar kullanılıyor diye biliyorum senin doktor neden 30.haftaya kadar demiş yani 30.haftadan sonra doğurabilirsin mi demek bu

valla bilmiyorum ki neden 30. hafta dediğini?
bir defasında "erkek bebeği en az 34. haftaya kadar taşıman lazım" demişti.
kız bebekler erken doğsa da yaşıyor, hayata tutunuyor. ama erkek bebekler dayanamıyor diye duymuştum.
benim diğeri belli değil ama ben en az 36'ya kadar taşımak istiyorum.
İnşallah Rabbim yardım eder de zamanında doğururuz kuzularımızı

çok şükür hiç bir sorun yok...18+3 olmuş bebişlerim yine kıpır kıpırlar 240 gr lar.çok minik ve çirkinler yaaa ama babaları asla kabul etmiyor:) kan ve idrar tahlili yapıldı...magnezyum başladı bugün...
bebelerim iyi ama ben 2 kilo daha almış ve 73 olmuşum dr hala sorun yok diyor...???

yok yok en tombul benimdir.19. haftada 10 kilo.ama çok yemiyorum kızlar.tatlı haftada bir,şeker tüketmiyorum. ekmek yarımı geçmiyor günde...
sadece sınırsız meyve yiyorum.ona dikkat edeyim artık

Son düzenleme:
Kuzu onlar kuzu çirkin olurmu annesicanım magnezyuma kan sonucuna göremi başladı doktor??ben henüz kullanmıyorumda

iyi gceler herkese

yeni görüyorum bu topiği bende taze ikiz anne adayıyım

nisan sonu mayıs başı gibi doğumum

hoşgeldin canım kısmetse benim de doğum nisanın sonu mayısın başı gibi allah tamamına erdirsinn

hoşgeldin canımm ben de 6+ 4 iken duydum kalp atışlarını bebişlerimiz yakın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bende iki kere uç bes yudum kola ictim dayanamadım bide bir kere pringles cips yedim kocam cok kızdı ama napıyım aklımdan çıkmadı bi türlü simdi canım istemiyor artık..bence sucuk iyi pistigi sürece sorun olmaz tabi markası kalitesi önemli..

Ay maşallah valla benimkiler de ucu bası belli degil ama cok tatlı geldiler bana :) ayakları pati gibi :)

Kızlar topik sahibemiz bi liste yapsa ilk sayfaya..herkes tahmini doğum tarihini sölese.hepimiz sıraya gîrmiş oluruz:)destekleyen arkadaşlar olursa ben konu sahibimize özel mesaj atayım yapmak isterse yapalım

Kızlar topik sahibemiz bi liste yapsa ilk sayfaya..herkes tahmini doğum tarihini sölese.hepimiz sıraya gîrmiş oluruz:)destekleyen arkadaşlar olursa ben konu sahibimize özel mesaj atayım yapmak isterse yapalım

Tabiki neden olmasın ben başlıyım hemen söylemeye
Tahmini dogum tarihimiz : 12.05.2014

canım gözün aydın. hep böyle güzel haberler alırız inşallah.
seninle aramızda tam bir hafta var. bakalım bebeklerimiz ne zaman gelecek?
magnezyumu neye göre başladı canım? bi şikayetin mi vardı?
başka hangi ilaçları kullanıyorsun?

Son düzenleme:

güzel fikir canım. benim tahmini doğum: 16 Mart
ama doktorum muhtemelen şubat ortası ya da sonu doğum olur dedi.
zamanında ve sağlıkla gelsinler inşallah

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim..5. gün embriyosuyla hamile kaldım.2 embriyo transfer edildi..9. gün beta-hcg değerim 267. 11. gün değerim 503 çıktı ikiz olma ihtimali varmıdır sizce..14. gün tekrar baktırcam eğer ikizse ortalama kaç çıkar?

Beta hcg ye bakma canım hiç belli olmuyo çok düşük olup ikiz olanda var

Belli olmaz degerden kesin ama benim 9. Gun 657 çıktı canım 2 gun sonrA da ikiye katladı..tutunmalarına gore değişebilir bana degerim ilk belli oldugunda doktor ikiz olabilir demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…