- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.901
Canim biz ilkinin kalbini 7.haftalikken duyduk digerinin ki o hafta ancak gorebilmistik korkma canim sen iyi dusun olumlu dusun hep ki bebislerinde strese girmesin hem ikisininde kalp atislarini gormussun maasallah gordukten 1hafta sonra da duyabiliyorsum zaten 10.haftada hala fark vardi 14.haftada normale girdi ki ilk gebelik doneminde fark olmasi gayet dogal sen sev onlari bol bol uzme taze annecik kendini de bebislerini deSağol canım ya moral oldun valla..
bu kalp atışı duymak ne zaman oluo sadece gösterdi duymak zararlı dedi:26:kaçıncı haftada görülüo kaçıncı haftada duyuluo?.
Kaçıncı haftada yakaladı seninki??doktor öle küçülüp gidebilir bilemeyiz deyince üzüldüm bende çok
Günaydın
bu ikizler arasındaki fark bizde de görülmeye başladı kızlar. baştan beri kesemin biri daha küçük zaten, önce 2-3 gün fark çıkıyordu. bu haftasonu olan kontrolde 1 hafta fark çıktı. cinsiyetini görebildiğimiz bebiş, oğlum, kardeşine göre 1 hafta önde. ama haftasından da 2-3 gün önde...diğeri haftasına göre normal. doktorumuz şuan için endişelenecek birşey yok dedi. zamanla aradaki farkın nasıl seyredeceğine bakarız dedi. biri daha geç tutunmuş olabilir, ya da cinsiyet farkı varsa o bile etkilemiş olabilir dedi.
bir de sanırım bebişler büyüdükçe genel olarak biri diğerini baskılıyormuş, bir tanesi daha çok büyüyormuş daha kilolu oluyormuş. ama küçük olan bebek de daha sağlıklı oluyormuş stres altında geliştiğinden ciğerleri ve refleksleri daha iyi gelişiyormuş..
inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar kızlar
bizim de beklenen doğum tarihi 9 nisan görünüyor ama ben mart başını görsem mutlu olacağım
Gunaydin canim
Ben ikiz oldugumuzu ogrendigimde arastirma yaptim bi hatunun ikizleri arasinda 2hafta varmis ve devamli surmus bu fark hicde sikinti yasamamis sadece biri 36 digeri 34haftalikken dogmus minikler o kadar ve stresin daha direncli bebisler gelistirdigini bende okumustum varsin biri kucuk dogsun biz onlari guzel guzel besler buyuturuz ikiz annesi olacagiz biz maasallahh