2014 ikiz anneleri

bu markaya ait tüm modeller var canım. sen hangisini tercih ettin?
Katlanabilir modelini tercih ettim sallanabiliyor 2kademeli 2 kademede kullanabileceği uyku seti ,yatak birde cibinliği ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam 600tl demişti tek beşik fiyatı ben buna benzer beşiği iki çocuğuma da kullandım 5yaşa kadar çok rahat ve şık duruyor bakalım artık aldığım zaman eklerim fotoğraflarını inşallah

arkadaşlar 2013 ikiz annelerinin topiğini okuyorum tecrübe olsun diye bir anne tetenoz aşısının düşük yaptığını ve drndan kağıt alıp yaptırmadığını yazmış bilgisi olan varmı ?
Ben Dr danıştım 1 doz vurulabilirsin dedi ve vuruldum sağlık ocağı ikinci dozu Ekim'de vururuz dedi ama vurulmayacağım..
dr una Danış bence herkesin durumu farklı olabiliyor

Kızlar konu sahibimiz pek giremiyo biliyosunuz...özelden mesaj attım yapan biri olursa iyiolur dedi oda.ama onun şifresini alıp onun sayfasından yapmam lazım.şimdi istiycem bakalım şifresini verirse yapıcam ben hepinizin tarihlerini aldım

ÜYE ADI
YAŞADIĞI ŞEHİR
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufem
hatay
29
erkek-erkek

7 mart 2014
jelybonsdf
kırıkkale25
erkek-erkek

15 şubat 2014
kengo
istanbul33kız-kız
29 ocak 2014
pııınar
asbelove
kuzey28
erkek-?

orkide2
melis2609
kocaeli29erkek-kız
14 şubat 2014
seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
pelinsu
erkek-erkek

Son düzenleme:
Kengo /istanbul/33yaşında/kız-kız tahmini doğum 29ocak 2014 ama bu tarihe kalmam çoook zor bakalım ne zaman dünyaya teşrif edecekler

Kızz deliii nasıl yaptın sen bunu:))biz nasıl ekliycez kendimizi bu listeye?seninmi wklemen lazım

deneme yanılma canımcım:)
aslında ilk sayfaya alsak iyi olur ama nasıl?...kızlar bu arada 40. haftanızı yazdınız dimi doğum tarihi olarak? bende o şekilde değiştirdim

deneme yanılma canımcım:)
aslında ilk sayfaya alsak iyi olur ama nasıl?...kızlar bu arada 40. haftanızı yazdınız dimi doğum tarihi olarak? bende o şekilde değiştirdim

Ewet canım tam 9 aylık tarihi verdim ben.ewet ya ilk sayfaya nasıl alınırki??kopyala yapıştır olurmu acaba.ama bence onu konu sahibinin yapması gerekşr heralde

canım ellerine sağlık. hepimize hayırlı uğurlu olsun tablomuz
biri erkek diğeri meçhul

Bende bendeeeeeee
Yaş 28 , 30 mayıs dr nin şimdilik söylediği ,istanbul, cinsiyetleri malum daha belli deil

hayırlı olsunn arkadaşım... benim ilk usg de tek görünmüştü.7. haftada 2. bebeğimiz sürpriz yaptı bize
allah kalbine göre versin

saol canım allah razı olsun inşallah digeri benimledir çok hayal ediyorum çocuklugumdan beri ikiz çocuk için allahıma dua ederim hatta bebegimiz olmayınca tüp bebek yaptıracagımız zaman kendi kendime dedim allahım o dualarım içinmi tüp bebek yaptırıyorum kısmetim böyle mi olacak demiştim belki ikiz istediğim için böyle düşünüyor olabilirim allahım bebeklerini sana bağışlasın hayırlı evlatlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…