2014 ikiz anneleri

sat a göre 8 mart ama druma göre 10 20 şubat arası alırıs dedi bizde nasipse 14 şubat düşünüyoruz :)

Son düzenleme:
Ben kocaya biraz incir aratıyım o zaman:)

Kafaya koydum yiyecem bugün:)işin tuhafı ben inciri hiç sevmezdim:)

Kaderiya nerde yasiyosun ya valla aglicam bi meyvenin boyle pesine düşeceğim aklıma gelmezdi:KK43: esimi aradım simdi hala varmış sende bi ara manavları diye sen pazardan mı aldın?

Kızlar buldunuz mu incir? İnşallah bulmuşsunuzdur ya... Ben biraz uzakta, Kıbrıstayım canım ama bizdeki meyveler genelde Türkiye'den geliyor, o yüzden orda da olması lazım diye düşündüm :26:

İncir isteyen arkadaşlar izmirde her yerde incşe var şu an tanıdık varsa kargolatabilirsiniz
İstanbuldaysanız bebekte 24saat açık gebe manavı var yollayın kocaları :KK34:

Kızlar buldunuz mu incir? İnşallah bulmuşsunuzdur ya... Ben biraz uzakta, Kıbrıstayım canım ama bizdeki meyveler genelde Türkiye'den geliyor, o yüzden orda da olması lazım diye düşündüm :26:

Burada bulamadım..Antalya'dan gelecek benim incirler haftaya bi komsumun ablası gelecekmiş buraya isteyeyim ondan dedi..cok teşekkür ederim hepinize ilginize.. 4 gözle gelecek incirlerimi bekliyorum..:))

Son düzenleme:
herkese slmlar kızlar arkadaş özel msj göndermiş bir liste yapalım doğum tarihlerine göre diye çok güzel düşünmüş fakat kızlar ben genellikle telden nete giriyorum,telden tablo hazırlayamam ve sizleri sağlık sorunlarımdan dolayı uzun süre takip edemiyorum lütfen kusura bakmayın özür diliyorum .içinizde sürekli takip edenler varsa aslında sizlerde hazırlayabilirsiniz ...sağlıklı ve hayırlı haberler paylaşmak dileğiyle tekrar özür diliyorum Allaha emanet olun :nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK16:

Merhaba arkadaşlar :KK16::KK16:
Bugun keselerimiz gördük çok şükür..bir kese 11 diğeri 8 mm..büyük olanın kalp atışı bariz görünüo küçük olanında çok dikkatli bakınca belli oluyordu karından baktı vajinam kremden dolayı çok acıyoda:KK17:cuma günü ikinciyi kontrol etmek için küçülüo mu büyoyo mu diye ..bu durum normal midir küçük olan diğerini yakalar mı var mı bildiğiniz ??
Birde aşşağıda kanama alanı vaRmş ama geçmiş keselerle ilgisi yok dedi böyle işte bizden haberler..
Herkese sağlıklı bebişler olsun inş:KK16:

canım hayırlı olsun:nazar::nazar:..hiç üzülme yakalar miniğin kardeşini inşallah.ben 6 haftalıkken 2.keseyi görmemiştik bile.ama şimdi aynılar:nazar: çok şükür...
kızlar psikoloji ne kadar önemli yaa..günleerdir ilk kez deliksiz uyudum:KK16::KK16:

tablo yapmayı bilen var mı kızlar? biraz uğraşıyım bakalım:)

Son düzenleme:
Günaydın :KK3::KK3:

bu ikizler arasındaki fark bizde de görülmeye başladı kızlar. baştan beri kesemin biri daha küçük zaten, önce 2-3 gün fark çıkıyordu. bu haftasonu olan kontrolde 1 hafta fark çıktı. cinsiyetini görebildiğimiz bebiş, oğlum, kardeşine göre 1 hafta önde. ama haftasından da 2-3 gün önde...diğeri haftasına göre normal. doktorumuz şuan için endişelenecek birşey yok dedi. zamanla aradaki farkın nasıl seyredeceğine bakarız dedi. biri daha geç tutunmuş olabilir, ya da cinsiyet farkı varsa o bile etkilemiş olabilir dedi.

bir de sanırım bebişler büyüdükçe genel olarak biri diğerini baskılıyormuş, bir tanesi daha çok büyüyormuş daha kilolu oluyormuş. ama küçük olan bebek de daha sağlıklı oluyormuş :KK34: stres altında geliştiğinden ciğerleri ve refleksleri daha iyi gelişiyormuş..

inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar kızlar :KK16::KK16:

bizim de beklenen doğum tarihi 9 nisan görünüyor ama ben mart başını görsem mutlu olacağım :KK16:

Günaydın ikiz anneleri
Nasılsınız yeni gelenler hoş geldiniz . Ben geceleri yatamıyorum uykum dağıldımı tekrar yatmak çok zor oluyor belimde çok ağrıyor bakalım son 3 ay da böyle geçecek galiba :KK50:
Ama olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepsini unuturuz inşallah :KK31:

Kızlar Bayram tatilinde eksiklerimizi almayı planlıyorum ana kucağı ve beşik ne alacağımıza karar verdik onları Aralık'ta almayı düşünüyorum ama geri kalan şeyleri inşaallah bayramda alıcam.
size bir sorum olucak süt sağma makinasını doğduktan sonramı almalı yoksa onuda alıyım hazır bulunsun mu
birde hangi marka almalıyız avent yanlış hatırlamıyorsam çok satılıyor demişti satıcı gerçekten iyi midir acaba:26:

Kızlar Bayram tatilinde eksiklerimizi almayı planlıyorum ana kucağı ve beşik ne alacağımıza karar verdik onları Aralık'ta almayı düşünüyorum ama geri kalan şeyleri inşaallah bayramda alıcam.
size bir sorum olucak süt sağma makinasını doğduktan sonramı almalı yoksa onuda alıyım hazır bulunsun mu
birde hangi marka almalıyız avent yanlış hatırlamıyorsam çok satılıyor demişti satıcı gerçekten iyi midir acaba:26:

Ana kucağını ew tipi olandanmı alcaksın canım.ben süt sağma makinasınjda almayı düşünüyorum valla nolur nolmaz...lansinoh çok tavsiye ediliyo canım ondan alırım ben heralde

Kızlar karın yamulması kasılma belirtisimi:44:benim oluyo.bebeklerin bi tarafa toplanması diye düşünüyorum ben.karnımın yanları sivriliyo

Ana kucağını ew tipi olandanmı alcaksın canım.ben süt sağma makinasınjda almayı düşünüyorum valla nolur nolmaz...lansinoh çok tavsiye ediliyo canım ondan alırım ben heralde
Valla canım ev tipi düşünmüyorum çünkü araba kullanan birisiyim bana oto tipi de olandan lazım
Dediğin markaya bir bakıyım canım sağ ol

Son düzenleme:
X