- 2 Mayıs 2013
- 377
- 2
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.821
selam hanımlar hayırlı günler.biz bugun bebişlerimizi gördük çok şükür herşey yolunda dedi ama birde kızdı 48 kg ile hamile kaldım 53 kilo oldum 19+1 olduk bugun.şok oldum yaa bende kiloda iyi gidiyor dicek derken hamurişinden uzak dur gebelik şekeri ve tansiyonu için dengeli gitmen gerekiyor dedi.hıı birde bu haftaya kadar toplamda 2 kg almalıymışım 3 kg fazlam varmış yanii.sizler dr a gittiğinizde kilo konusunda ne yorum yapıyorlar? birde dr dan çıkınca duvar kağıdı baktık onları seçtik bikaç gün içinde gelip yapıcaklar.bebişlerin odası için çoğu ana eşyalar ayarlandı.dünde yataklarını seçmiştik eşimle.diğer kontrol 23.cü hafta şeker yüklemesi için konuşucaz dedi dr.tetanoz aşısını sordum tam zamanları yaptır dedi.diğer kontrolde de gerekli kıyafetlerinden alırım.
bikaçgündür bende çok yoruldum kışlık yazlık annem çıkardı ama yinede ayakta dolanmak kıyafet katlamak fln iyice yordu.
havalar sogudu çok korkuyorum hasta olmaktan.
bu arada havuç ve nar mevzusu için bende fikirlerimi ve doktorumun dediğini paylaşmak istedim.tüp bebek doktorum hazır yiyecekler yerine doğalları tercih et birde havucu tüketme çok yüksek a vitamini içeriyor ve bunu gebelikte önermiyoruz a vitaminin sakıncaları olduğu için dedi.nar için benim bildiğim kan sulandırıcı etkisi var ve tansiyonu düşürür.eğer kanınız zaten pıhtılaşamıyorsa birde nar tüketilmesi tehlikeli olur diye düşünüyorum.yinede aşırıya kaçmadıkça büyük sorunlar yaratmaz herhalde.faydalı olan gıdalar bile fazla tüketildiğinde zararı oluyor.herşeyi kararında yemeli.bak benim dr un kg sorununa bakarsak meyveyi bile yarım ye diyecekti nerdeyse.bide çikolata tatlı tutkunu olsam neyse.kilo yapacak sadece ekmek ve börek hamurişi bu sıralar düşkünüm.ama buda hamilelikte başladı..
bikaçgündür bende çok yoruldum kışlık yazlık annem çıkardı ama yinede ayakta dolanmak kıyafet katlamak fln iyice yordu.
havalar sogudu çok korkuyorum hasta olmaktan.
bu arada havuç ve nar mevzusu için bende fikirlerimi ve doktorumun dediğini paylaşmak istedim.tüp bebek doktorum hazır yiyecekler yerine doğalları tercih et birde havucu tüketme çok yüksek a vitamini içeriyor ve bunu gebelikte önermiyoruz a vitaminin sakıncaları olduğu için dedi.nar için benim bildiğim kan sulandırıcı etkisi var ve tansiyonu düşürür.eğer kanınız zaten pıhtılaşamıyorsa birde nar tüketilmesi tehlikeli olur diye düşünüyorum.yinede aşırıya kaçmadıkça büyük sorunlar yaratmaz herhalde.faydalı olan gıdalar bile fazla tüketildiğinde zararı oluyor.herşeyi kararında yemeli.bak benim dr un kg sorununa bakarsak meyveyi bile yarım ye diyecekti nerdeyse.bide çikolata tatlı tutkunu olsam neyse.kilo yapacak sadece ekmek ve börek hamurişi bu sıralar düşkünüm.ama buda hamilelikte başladı..