2014 ikiz anneleri

tamam canım yollarım tabi.
iyi gceler herkese
yeni görüyorum bu topiği bende taze ikiz anne adayıyım
nisan sonu mayıs başı gibi doğumum
hoşgeldin arkadaşım.hayırlı bir hamilelik dilerim....

günaydın canım.inan çok sevindim üçünüz için debende dikkat etmiyorum sanki.her sorun yaşadığımda kendimi suçluyorum.bebeklerime gereken özeni gösteremiyorum sanki:18:
ama çok şükür bu günümüze.onlar kıpırdatıkça içim rahatlıyor. doğru söyylüyosun tatlım. her ortamda aaa walla şanslısın, ben 1 kilo bile kaldırmazdım,hep yatardım sen çok cesursun lafları psikolijimi bozuyor.
bundan sonra bende hep karpuz modundayım

bugün saat 15:30'da dr kontrolüm var.tabi yine kalbim duracakk gibi. dualarınızı bekliyorum canlar.

canım merhaba,telden girdiğim için geç yazıyorum kusura bakma ,teşekkür ederim canım .evet canım tutu kendini iş falan yapma ben hep çamaşır falan astım balkona uzandım eğildim şimdi benim evimde kirli malesef başkasının yaptığı kendi yaptığın gibi olmuyor ama idare edecez artık .sen ve bebeklerinde iyi demi maşallah benim bebeklerin cinsiyeti belli oldu sorunlarım başladı artık hayırlısı artık 2013 annesimi oluruz 2014 annesimi o belli değil...
sucuk sormuşsun canım hast.yasak olduğunu söylemişlerdi çiğer salam sosis sucuk ,nane deretotu,maydonoz havuç,narıda burda okudum ,hazır meyve suları yani içerisinde koruyucu katkı maddesi olan şeyler gibi....artık ne duyarsam dikkat etmeye çalışacağım dişimi sıkacagım.

teşekkürler canım bana da herkes aaaa hem ikiz hemde çalışıyorsun bizim bi tanıdık hep yattı hep kanaması oldu dediler dediler ....tabi kötü niyetli değillerdir ama o enerji insanı etkiliyor işte .inş.bundan sonra hiç birimizinde sorunu olmadan kavuşuruz bebeklerimize canım.Allaha emanet ol.

Bizde iyiyiz şükür canım...sucuk çok canım isterse yiyorum valla...seninkiler kızmıydı erkekmi??aynen canım 2013 annesimi olcaz 2014 mü bakalım:)sağlıkla sıhhatle doğsunlarda herşey boş

Bizde iyiyiz şükür canım...sucuk çok canım isterse yiyorum valla...seninkiler kızmıydı erkekmi??aynen canım 2013 annesimi olcaz 2014 mü bakalım:)sağlıkla sıhhatle doğsunlarda herşey boş
daha iyi olun inş. sucuk ben ilk aylarda resmen çiğ çiğ yedim dayanamadım ama sonraki ayalar için içindeki tuz senin ve bebeklrin tansiyonunu etkiliyormuş ayrıca bazı baharatlarda sakıncalıymış.benim dün tansiyonum çok çıktı başımın ağrısı sabaha kadar geçmedi ne dokundu bilmiyorum.son aylarda tansiyon ve şeker dengesi çok önemliymiş artık bizi değil bebekelri etkiliyormuş yediğimiz içtiğimiz şeyler onlar anne karnında rahatsız olunca bize yansıyormuş....benimkiler biri kız birisi erkek teyzesi ...hepside sağlıklı sıhhatli gelsin inş.

Kızlar sucuk yiyomusunuz:44:
canım ben 15. haftadan sonra yedim.kendimi ancak bu kadar tutabildim. hamilelikten önce evimize girmezdi bile çünkü en kalitelisi de sağlıksız.

evet kötü niyetle konuşmuyolar ama zaten yarası olunca insan,kafasına çok takıyo
inşallah hep güzel haberler paylaşmak nasip olur hepimize 2013 topiğini okuyunca çok duygulanıyorumdarısı bizlerin başına

bugün saat 15:30'da dr kontrolüm var.tabi yine kalbim duracakk gibi. dualarınızı bekliyorum canlar.

hadi güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar sucuk yiyomusunuz:44:

ben yiyorum vallahi aslında sanırım benim yemediğim şey yok. doktorum da beni rahatlatıyor sağolsun. asla şu ye şunu yeme demiyor. az ye sık ye dinlen...bana tek söylediği bu

gazlı içecek içmiyorum, ama onu da canım çok isterse eşimin bardağından otlanıyorum ya da kendime yarım bardak kadar koyuyorum. sakatat zaten sevmezdim yemiyorum. meyve suyu da oldum olası içmem, taze sıkılanlar hariç. sanırım bunların dışında eğer canım isterse, fast food, pide kabap vs herşeyi yiyorum. sadece tatlıyla çok aram yok hamile kaldığımdan beri

günaydın herkese

hoşbuldum çok teşekkür ederim.Yazdıklarınızı biraz okudum bende cok hareketli bir anneyim herişimi yapıyorum ama sorun ne oldu ki kızlar sizde merak ettim

Kızlar ya bişi sorcam ana kucakları varya hani araba koltuğuda olanlar.onlar genelde 0-15 kilo arası kullanılıyo dimi.yani bizim alacaklarımız 0-15 kilo olanlar dimi???bebekler büyüyünce sadece oto koltuğu kullanırlar heralde o kafamı karıştırdı bi sorayım dedim...2 yaşına kadar anca kullanırlar ana kucağını

evet ben de size katılıyorum. canım ne isterse tadımlık olarak ya da nadir de olsa doyumluk yiyorum. sakınan göze çöp batar mantığındayım çok isteyipte yiyemezsem o bana daha çok sıkıntı ve stres yapıyor çünkü. sonuçta hepimiz kendimizi bilen insanlarız, hayatta herşeyin fazlası zarar değil mi??

günaydın herkese

hoşbuldum çok teşekkür ederim.Yazdıklarınızı biraz okudum bende cok hareketli bir anneyim herişimi yapıyorum ama sorun ne oldu ki kızlar sizde merak ettim
öncelikle merhaba hayırlı olsun gebeliğin ikizlerin ,ne oldu diye sormuşsun canım benim herşey başlarda yolunda gidiyordu içerde kanama olmuş içerde birikmiş sonra birden şiddetli kanamam oldu onu durdurdular bu sefer tekrar yeni bir kanama oldu derken sorunlar başladı bebekerin eşleri ikizlerde genelikle altta oluyormuş bizde hareket ettikce dahada alta iniyor erken doğuma sebep olabiliyor ikiz gebelikte en büyük problem erken doğum riski .nette ikiz gebelik riskleri diye araştırabilirsin ayrıca sorunlar genellikle 20 haftadan falan sonra başlıyor sen tedbiri elden bırakma yinede .Allah hepimizi ve yavrularımı korusun sorunsuz doğumlar nasip etsin vakti zamanı gelince....

afiyet olsun hanımlar yavrularına top top et olsun maşallah ne güzel herkesin bünyesi vücudu farklı tabi.Allahım sorunsuz bir gebelik dönemi sorunsuz doğumlar sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize .Allaha emanet olun.

amin inşallah cok büyük geçmiş olsun sizede Allah yavrularınızı bağışlasın.Benim tek sıkıntım gece uykusu karnım ve kasıklarıma ağrılar giriyor birde kum döküyorum zor yani hayırlısı ama cok dikkat edicem bundan sonra mide bulantılarım yok şükür ama beslenme sorunlrım var yumurtada tiksindim balık hiç yiyemem umarım bunlar sorun yaratmaz ileride bana tek sıkıntım o

canım ben 5.ayda yapılıyo diiye duymuştum pruloton iğneyi bana da doktor verdi ve 35.haftaya kadar kullanılıyor diye biliyorum senin doktor neden 30.haftaya kadar demiş yani 30.haftadan sonra doğurabilirsin mi demek bu

biligiler cok iyi teşekkürler canım

Ya evet bu konu çok karışık. bazıları ne gerek var deyip hiç almıyor. Port bebe filan alıyor. Bazıları ana kucağı değilde şu sallananlar varya, pillisi filan oluyor. onlardan al diyor. O daha kullanışlı imiş. benimde kafam karışık:18: arkadaşlar artık kullanmıyormuş. büyüdüğü için, onlardan otlanmayı düşünüyorum 2 bebek yani hertürlü alet edevat bağışına açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…