2014 ikiz anneleri

canım her gün aynı hareketlilikte hissetmiyorum ben. bazen akşama kadar hiç hissetmiyorum. özellikle ben yorgun olduğumda hareketlerini daha az hissediyorum.

hıh işte 2 gündür bizde annemle alışveriş telaşına düştük piajamalarımı falan aldım haliyle çok yoruldum gez gez ... hafta içi çalışıyorum ama sürekli oturuyorum sınıfta ondan heralde çok güzel hissediyorum hareketlerini saol cnm

bir de bu konuyu sordum. resmen kahkaha attı. kim nerden uyduruyor,
nerde yazıyor bunlar, millet nerden okuyor anlamıyorum dedi.
yediğiniz şeylerin üretiminde çok aşırı zirai ilaç kullanılıyorsa, hormon basılıyorsa, genetiği ile oynanıyorsa bi takım aksilikler olur ama bu şekilde olmaz dedi.
ohhhhh dedim ben de, artık rahat rahat narımı yiyebilirim

haa kızlar bir de pruluton iğneyi 30. haftaya kadar kullanacaksın dedi.
aranızda aynı durumda olan var mı?
bir de aile hekimliğindeki ebe tetanos iğnesini 5. ay bitsin öyle yapalım dedi. siz ne zaman yaptırdınız?[/QUOTE]

Walla orasını burasını bilmem canım bunu söyleyende bi profesör doktor yani öyle dandik biride degil fazlası zarar oda olabilecek ihtimalleri söylüyor

kizlar bu sefer doktoruma gidince sorucam ama sizlerinde fikrini almqk isterim bu meme ucu benim cok hassas genc kizlimdada oyleydi dokunamazdim kizarirdi acirdi krem kullanirdim sonra gecti ama sanki hamilwlikle meme uclarim yine catlamis ve 6bucuk haftaliz daha bebek olunca insallahh nasil emzircem diye kara kara dusunuyimm:--( meme uclugu falan satilirmi yoksa benim hayel urunummu ;-);-) simdiden ne kullanayim aranizda boyle sorunu olan varmi yardimmmmmmm

Walla orasını burasını bilmem canım bunu söyleyende bi profesör doktor yani öyle dandik biride degil fazlası zarar oda olabilecek ihtimalleri söylüyor

herşeyin fazlası zarar elbette..
ama nette öyle bilgi kalabalığı var ki, canım ilk nar çektiğinde nete bi bakayım dedim;
tam yerken resmen kaşık elimden düştü
en azından arada bir tane yesek bişey olmaz yani

kızlar az önce aynaya bakarken farkettim; özellikle ön köpek dişlerim olmak üzere bi çok işimde diş eti çekilmesi olmuş
dişlerimin kökü görünüyor nerdeyse
fırçalarken bi kamaşma oluyordu ama hiç bakmamıştım yakından..
benzer şey yaşayan, çözüm bulan var mı??
diş doktoruna mı gitsem acaba?
yoksa bebişler doğana kadar dişler tamamen açığa çıkacak gibi :18::18:

Ben paradontax kullanıyorum canım şimdilik çekilme falan yok inş olmaz...bitkisel macun zaten paradontax...

Ben gittim diş taş temizliği yaptırdım 22.haftada...malesef diş etlerim çok kötü durumdaydı çokda özenle fırçalamama rağmen.bende paradontax kullanıyorum ayrıca linsterine gargara önerdi diş hekimimiz kanama azaldı bi miktar .4 ile 6 ay arası bakılıyor dişlere 7 8 9. aylarda çok müdahalede bulunulamıyor.eğer sıkıntılıysanız ağrı sızı varsa bu aylarda gidin bence

merhaba.ben tetenoz iğnesi olmadım.22.haftadayım. bir de şeker yüklemesi yapılması şart mı? ne zaman yapılması gerekiyor? çok soru sordum

sağlık ocağındaki ebenin yönlendirmesi lazım sizi teteanoz önemli aşılardan... şeker yüklemeside şart bnm şeker ile ilgili problemm olmamasına rağmen yaptırıyorum.bebeğe ciddi zarar verebiliyormuş...

merhaba.ben tetenoz iğnesi olmadım.22.haftadayım. bir de şeker yüklemesi yapılması şart mı? ne zaman yapılması gerekiyor? çok soru sordum

Sağlık ocağına gebelik kaydı yaptıdınmı canım.onların seni yönlendirmesi lazımdı şimdiye kadar git konuş yaptır...şeker yüklemesi hele dahada önemli.o kadar çabaladık bu bebişler olsun diiye.ihmal etme yaptır mutlaka

Canım iğne yapılmadı bana normalde 20.haftadan sonra yapılıyor...
Şeker yükleme testi 24.haftadan sonra yapılıyor benim ailemde şeker hastalığı olduğu ve bebişler ikiz olduğu için erken baktırdık...

Kızlar selam.... Allah nasip ederse benim de ikizlerim olacak tüp bebek henüz bir kez kontrole gitti hem keseyi hem kalp atışını gördük (dinletemediler) şükürler olsun...doktor herşey yolunda dedi. Kontrole gittiğimde 6+4 günlükte o günlerde biraz bulantilarim vardi aşırı olmamakla birlikte, hatta kontrole gittiğim gün baya çıkartmıştım. Ama o günden beri bulantılarım azaldı sanki buda beni tedirgin ediyor. Hiç olmasaydı korkmazdım herkes de bulantı olacak diye birşey yok ama bir dönem olup azalınca işte ne bileyim... Sizde de bir gün bulantı ız olup bigün hiç olmadığı falan oluyor muydu?

Bu arada aranıza beni de kabul ederseniz sevinirim eminim sizlerden öğreneceğim çok şey var, güzel paylaşımlarda bulunmak dileği ile...

benim misafirler bulaşığını da yıkayıp gidiyolar saolsunlar. yoksa çook zorr..walla zor bulduk bebeleri rabbim kaybettirmesin
erken dönemler de benim bebişlerinde aralarında 2-3 gün vardı.15. haftada kapandı fark.sorun olmaz canım...bebeğin yaşını ölçümler,çocuğun o anki pozisyonu falan etkiliyormuş.benim dr öyle söylemişti.

saol tatlım...leke bitti ama bebişlerim bugün pek hareket etmediler.normal olduğunu bilsemde çok takılıyorum

SEDEF 55 liralık anakucağını nerden buldun canım ya:) ben en eygun 75 e buldum...

Kızlar içinizDe benim gibi sakız yutan varmı
nasıl yani???neden sakız yutuyosun,ben anlamadım

hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebişler canım bu gebelikte günün gününe uymuyo...birgün sancıdan ölürken rtesi gün capcanlı olabiliyosun..korkma.bişecikler olmaz inşallah

Alışkanlık canım yaçiğnerken bi bakkyorum sakız yokçiğnemicem artıkana kucağının resmini atıyımda bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…