-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.761
canım her gün aynı hareketlilikte hissetmiyorum ben. bazen akşama kadar hiç hissetmiyorum. özellikle ben yorgun olduğumda hareketlerini daha az hissediyorum.
Kizlar tetanos asisi ne zaman yapilmali 20. haftadan sonra herhangi bir haftada yaptirsak olur mu acaba mesela benim persembe gunu 20. Haftam bitiyor bayramdan sonra yaptirsam olur mu
Canım biz liste yapmıştık alınacakları.istersen sanada verebilirim.hoşgeldin aramıza.sanırım aynı haftadayız bizde ocakta beklşyoruz oğlanları:)
Walla orasını burasını bilmem canım bunu söyleyende bi profesör doktor yani öyle dandik biride degil fazlası zarar oda olabilecek ihtimalleri söylüyor
Evett harika olur hemde
kızlar az önce aynaya bakarken farkettim; özellikle ön köpek dişlerim olmak üzere bi çok işimde diş eti çekilmesi olmuş
dişlerimin kökü görünüyor nerdeyse
fırçalarken bi kamaşma oluyordu ama hiç bakmamıştım yakından..
benzer şey yaşayan, çözüm bulan var mı??
diş doktoruna mı gitsem acaba?
yoksa bebişler doğana kadar dişler tamamen açığa çıkacak gibi :18::18:
Aynen dediğin gibi canım ben iki gün önce yaptırdım.1 ay sona yine yapılcak
kızlar az önce aynaya bakarken farkettim; özellikle ön köpek dişlerim olmak üzere bi çok işimde diş eti çekilmesi olmuş
dişlerimin kökü görünüyor nerdeyse
fırçalarken bi kamaşma oluyordu ama hiç bakmamıştım yakından..
benzer şey yaşayan, çözüm bulan var mı??
diş doktoruna mı gitsem acaba?
yoksa bebişler doğana kadar dişler tamamen açığa çıkacak gibi :18::18:
merhaba.ben tetenoz iğnesi olmadım.22.haftadayım. bir de şeker yüklemesi yapılması şart mı? ne zaman yapılması gerekiyor? çok soru sordum
merhaba.ben tetenoz iğnesi olmadım.22.haftadayım. bir de şeker yüklemesi yapılması şart mı? ne zaman yapılması gerekiyor? çok soru sordum
Canım iğne yapılmadı bana normalde 20.haftadan sonra yapılıyor...merhaba.ben tetenoz iğnesi olmadım.22.haftadayım. bir de şeker yüklemesi yapılması şart mı? ne zaman yapılması gerekiyor? çok soru sordum
benim misafirler bulaşığını da yıkayıp gidiyolar saolsunlar. yoksa çook zorr..walla zor bulduk bebeleri rabbim kaybettirmesincanımm yaa kendi hiç yormaa biz bebişlerimiz zor elde ettik bebişleri bi olsun bütün işleri yaparızdün de benim misafirlerim vardı kızlar bana toplandı onlar gitti çocuklar her yeri dağıtmışlar bulaşıklar diz boyuydu eşim dün akşamdan bu öğlene kadar evde iş yapıyoo ama halaa bitmedi
erken dönemler de benim bebişlerinde aralarında 2-3 gün vardı.15. haftada kapandı fark.sorun olmaz canım...bebeğin yaşını ölçümler,çocuğun o anki pozisyonu falan etkiliyormuş.benim dr öyle söylemişti.kızlar kafama bi şey takıldı çarşamba günü doktora gittiğimde ultrason fotolarını aldım geldim evde bi şey fark ettim bebeklerin birinde 8+ 1 diğerinde 8+5 yazııyordu 2 hafta öncesinde böyle bi fark yoktu 2 hafta sonra aralarında fark olmuş biri 4 gün öne geçmiş neden böyle olmuş biri fazla mı beslenmiş var mı böyle olan doktorunuz ne dedi ben doktora soramadım
çok geçmiş olsun canım. inşallah bi sıkıntı olmaz.
ben de bu sabah yaptım benzer bi hata. kahvaltıda misafirim vardı.
yüksek raflara uzandım 2-3 defa, uzun süre ayakta kaldım, bi de kahvaltı sonrası sahilde yürüdük..
eve bi geldim sarı kahverengi arası bi sürü sıvı gelmiş. tedbiren koyduğum peçete sırılsıklam olmuş.
şimdi geçti ama o geçene kadar ben de kendimden geçtim.
Rabbim zamanında sağlıkla versin inşallah kuzularımızı kucağımıza
nasıl yani???neden sakız yutuyosun,ben anlamadımKızlar içinizDe benim gibi sakız yutan varmı
Kızlar selam.... Allah nasip ederse benim de ikizlerim olacaktüp bebek henüz bir kez kontrole gitti hem keseyi hem kalp atışını gördük (dinletemediler) şükürler olsun...doktor herşey yolunda dedi. Kontrole gittiğimde 6+4 günlükte o günlerde biraz bulantilarim vardi aşırı olmamakla birlikte, hatta kontrole gittiğim gün baya çıkartmıştım. Ama o günden beri bulantılarım azaldı sanki buda beni tedirgin ediyor. Hiç olmasaydı korkmazdım herkes de bulantı olacak diye birşey yok ama bir dönem olup azalınca işte ne bileyim... Sizde de bir gün bulantı ız olup bigün hiç olmadığı falan oluyor muydu?
Bu arada aranıza beni de kabul ederseniz sevinirimeminim sizlerden öğreneceğim çok şey var, güzel paylaşımlarda bulunmak dileği ile...
nasıl yani???neden sakız yutuyosun,ben anlamadım
hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebişlercanım bu gebelikte günün gününe uymuyo...birgün sancıdan ölürken rtesi gün capcanlı olabiliyosun..korkma.bişecikler olmaz inşallah