2014 ikiz anneleri

İşte bak bebefixte 50 lira😄bitmeden alırım umarım

ben sağlık ocağına gitmedim hiç.yarın doktor ile bir konuşayım bakayım. Teşekkürler

mrbb aksuuu bende tup bebekle hamile kaldim senin gibi 6+2gunluk eeevet bazen bulanip bazen hic tik yokk kafana takma onlar bi sekilde belli ediyolar kendilerini su gibi akintim olmasindan gogus sizilarimdan ve karnimdaki batmalardan benimle olduklarini anliyorummm

hoş geldin canım

Çok sağol canım inşallah dediğin gibi bişeycik olmaz kuzucuklarıma
Hayırlı olsun canımmm kalp atışlarını gördünüz mü? Akıntı bende de çok, ağrım benim ilk adet gecikmesindeki adet ağrısına benzer ağrıyı saymazsak çok nadir oluyor, göğüslerde gerginlik de biraz azaldi sanki (bu aylarda sanırım o ilk hassasiyet azalır ama büyümeye devam edermiş) elimden gelse hep izlesem kuzucuklarımı

hoş geldin canım
Canım benim çok sağol hoşbulduuukk

Canim guzel haberlerle gelmissin sukur bebisler iyiler he maasallah onlara
Canım biz liste yapmıştık alınacakları.istersen sanada verebilirim.hoşgeldin aramıza.sanırım aynı haftadayız bizde ocakta beklşyoruz oğlanları:)
Bende istiyorum o listeyiii
Tetanoz asisi ilk dozda cok agri ve ates yapiyor sontaki dozlarda o agriyi hissetmiyorsun canim ben hamilelikten once baslamistim bi son dozum kaldi onu da 20
haftadan sonra yapiyorlarmis sanirim bakalim nasil olacak
Sagol tatlimmmmm sizde iyisinizdir insallah alisverisler falan baslamis maasallahh
Ne guzel iste tam tersi oldugunu dusunsene sen uyudugunda uyandiklarini
Var canim korkma silikon uclar var onlari denersin insallah gerek kalmaz
Hosgeldin canimm ben 1hafta bulantisiz gecirirdim 1gun o bi haftayi unuttururdu korkma hersey yolunda gidecek insallah
Alışkanlık canım yaçiğnerken bi bakkyorum sakız yokçiğnemicem artıkana kucağının resmini atıyımda bak:)
Ay bende hamis kalmadan once yutardim esim dalga gecerdi benle ama simdi midemi mahvediyor o yuzden yutamiyorum unutup yutsam aninda istifra ediyorum... aliskanlik iste napcan

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...benimde mide bulantısı bi olup bi olmuyordu...çok takıyordum.çok şükür bugünlere geldik...hareketlerini yeni yeni hissediyorum.şimdi de niye bugün hareketleri az veya yok diye pinpirikleniyorum...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

Valla esim bulamadı inciri manavlar anca antalya hal de fakan bulursun demişler bide annem pazarda arayacak gormuş gibiymiş gecen haftalar :) olmadı isterim senden teyzesi bi avuç yollasan bile razıyım..
kizlar hangi dis macununu kullaniyorsunuzz???
Sıgnal baska bütün duş macunlari felaket kokuyo su an

Dış doktorum hamile kalırsan 3 ayın dolunca gel demişti hamilelikte dis tası çoğalıyormuş bu yüzden çekilme oluyormuş..

Son düzenleme:
Arkadaslar ben bu iki guzel meyvenin hususi zararlar vereceğini tahmin etmem.. Doktorların kısıtlaması sadece rahim kasilmasini falan artırdığı için olabilir diye düşünüyorum..nar suyu artırır zira kazılmayı..cunku bakın doktorların hepsi aynı şeyi söylemiyor benim fikrim aşırıya kaçmadan saglıklı herseyi tuketebilecegimiz yonunde..

Canım hayırlı oksun ikizlerin.. Bu aynı endişeyi bende taşımıştım ama cok yersiz cunku bi gunün bi güne uymuyo bugün mesela müthiş rahat bi gun geçirdim resmen mutluluktan ölebilirdim ama demin iki kez çıkardım halsizlikten ve bulantidan bitap durumdayım ( .. Iyi gecen günlerine şükret canım guzel geçirmeye bak..

Kızlar Allah razı olsun valla içimi rahatlattınız demek hep aynı şekilde bulantı olacak diye birşey yok

Ben topiğinizi en baştan okumaya çalışıcam hem sizleri de daha yakından tanırım hem de gereksiz sorular sormam

Çok sağol canım doğru söylüyorsun hele ki ikiz gebelikte rahat geçen günlerin tadını çıkartmak lazım ama daha çok başında olunca neden azaldı bulatım diye endişe etmiştim, sizler rahatlattınız beni sen kaçıncı haftandasın? İnşallah en kısa zamanda seninde bulatıların bitip daha rahat hamilelik geçiririrsin

Ins..Bende 8,5 haftalığım su anda hatta bugün randevumuz var doktor amcayla bi bakicaz buyumuslermi:) su bulantılar beni mahvetti bi geçse daha en az 4 haftam var
iyi gceler herkese

yeni görüyorum bu topiği bende taze ikiz anne adayıyım

nisan sonu mayıs başı gibi doğumum
Hoşgeldin aramıza:) Aynen benimde Mayıs 12 normal dogum tarihim ama o kadar bekleyeceklerini pek sanmam:)

günaydın şanslı anneler,şükürler olsun yavaş yavaş kendime geliyorum.beni merak eden arkadaşlar Allah razı olsun sizlerde kazasız kavuşun yavrularınıza inş.benım 20.haftaya kadar birşeym yoktu yürüyerek işimede gidiyordum herşeyide yiyordum.20.haftaya bi girdik ki hastanelerdeyz.doktorun dedigi hiç dikkat etmemişsin diyor.gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş.sizler inş .daha dikkatli olun tuzludan tatlıdan uzak durun,ev işleri sakın yapmayın ,uzun yürüyüşlerde yapmayın ...benim bünyem güçlüdür deyip önemsememezlik etmeyin.hamilelik hele ki ikiz gebelik çok riskli.tansiyona ve şekere çok dikkat edin...Allah hepimizi ve yavrularımızı ve bizleri korusun.hayırlısı ile vakti zamanında dogum haberlerimizi vermeyi nasip etsin ins. birde arkadaşlar nazarda çok deyiyor sanki

Sevindim canım iyi olmana.ev işleri hak getire her yer toz valla:)hele o yerlere düşen saç kıllarısinir oluyorum ama tutuyorum kendimi...nazara bende inanıyorum ettafa ikiz pek olmadığı için nazarda değiyodur.herşeyden rabbime sığınalım bebeklerimiz ona emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…