2014 ikiz anneleri

çok geçmiş olsun canım. inşallah bi sıkıntı olmaz.
ben de bu sabah yaptım benzer bi hata. kahvaltıda misafirim vardı.
yüksek raflara uzandım 2-3 defa, uzun süre ayakta kaldım, bi de kahvaltı sonrası sahilde yürüdük..
eve bi geldim sarı kahverengi arası bi sürü sıvı gelmiş. tedbiren koyduğum peçete sırılsıklam olmuş.
şimdi geçti ama o geçene kadar ben de kendimden geçtim.
Rabbim zamanında sağlıkla versin inşallah kuzularımızı kucağımıza

nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavsiyedir
Eki Görüntüle 823329
Eki Görüntüle 823330
buda uyku setimiz iki minik kuzum

canım çok güzeller, hayırlı olsun.
inşallah sağlıkla mutlulukla yatar içinde kuzucukların.
ben de bunun sadece beşiğini alacam sanırım. yatak odama iki tane sığar gibi.
ilerleyen zamanda odalarını tamamlarız inşallah. yavaş yavaş

Canım eğer bu alacağın oda çilekten se veya başka bir firma olsa da karyolanın kenarı asansörsüzse sakın alma... Ben kızıma almıştım... Hem kızıma hem oğluma hiç kullanamadım eğilip bebeği koyup almak çok zor... Bebek büyüdüğünde de kendisinin inip çıkması imkansız... Hiç kullanamadan bozup büyük yatak haline getirdik... Naçizane benden tavsiye... Hayırlı doğumlarla bebişleri kucağına alırsın inşallah:)

Bende sadece bunlara benzer iki beşik aldım canım ewim çok küçük benimde oda yapamadıö şimdi.iki sene yanımda yatarlar zaten😍

:2:

Banada bayramdan sonra yapılcak canım.yüksek çıkması durumunda napılıyo?

cnmm geçen günkü soruna cevap veremedim kusura bakma sık giremiyorum içim daralıyor :)) ben hem ana kucağı hem oto koltuğu olandan aldım ... hangi markanın alırsanız alın en fazla 1 yaşına hadi bilemedi,niz bir buçuk yaşına kadar kullanırsınız dediler öyle olunca çokda pahalı bişi almadım çok kötüsünğde almadım tabi araba koltuğu olarak kullanılabilir olan sertifkalı bir markayı tercih ettim henüz eve gelmedi ama yanılmıyorsam wei- b idi markası

Son düzenleme:
Merhaba; henüz fark ettim böyle bir topic olduğunu. Bende kısmette tahmini Ocak'ta 1 i kız 1 i erkek bebeklerimizin annesi olacağım. Cok gergin ve sorunlu gecti şimdiye kadar fakat son 15 gündür sırt ağrılarım dışında hersey yolunda :) alışveriş heyecanı sardı tabi erken olmasına rağmen. Kimler nerelerden neler aldı meraktayim , bizde ne alacağız diye rehber ariyorum😁 şimdiden selamlar

Ahh kızlar ya niye ewe misafir cağırıyosunuzkikızıyorum valla.mazeretimiz var bizim insanlar anlayışlı olur bu konuda.bi kocamla bana yemek yapmak zor geliyo bazen siz misafir ağırlıyonuz yapmayın kızlar sabredin bebişler doğsun hele ondan sona ne istersek yapacaz

Canım biz liste yapmıştık alınacakları.istersen sanada verebilirim.hoşgeldin aramıza.sanırım aynı haftadayız bizde ocakta beklşyoruz oğlanları:)

Bu arada sırt ağrısı feci bişeyuykularımı kaçırıyo.bebekler var gibi uykusuz kalıyorum:)alıştırma yapıyoz:)birde ayakta kaldığım zaman kasık ağrım oluyo benim

Hoşggldin canım:)bende ewe sadece ana kucağı,arabayada hem anakucağı hemd oto koltuğu olanlardan almak istiyom.sürekli taşımamak için evden arabaya..ewe alacağım ana kucağıda 55 lira civarında zaten...aynen canım arabayada çok pahalı bişi almam chicco istiyodum ama oda çok pahalı...150 lira pierre cardin var onu alabilirşm belki...sen ne kadara aldın tatlım sorması ayıp.ewe gelsin bi bak,güzel dersen bende ondan alayım

Kızlar bu arada bendende bi beşik tavsiyesi gelsin..ben bebefix ten aldım,4,5 yaşına kadar yatabilecekleri bi beşik...asansörlü ve 250 liraya aldık...çok uçuk fiyatlar oluyo genelde.aklınızda olsun

aynen canım bunun sadece altı çekmeceli ve asansörlü olanından düşünüyoruz inşallah..
önerilerin için çok sağol..

Proluton bende vuruluyom canım 10 güne bi.doktor süresi hakkında bişi demedi...tetanoz aşısını 2 gün önce oldum canım.bi doz daha olcam 1 ay sona...dopumdan sonrada yapılcakmış 3 doz ama yaptırmamçok ağrıyo...bebeklerle ilgilenemem yoksa..
İyiki geldin:)bebişlerden fırsat buldukça gel...bende lierac kullanıyom günde bi kere...akşamlarıda mustela kullanıyorum inş faydaları olur...çatlamadınmı sen hiç ne gzl...çok gzl bilgiler vermişsin bize faydalı olcak...bebişlerini güzel günlerde büyüt...yalnızmı bakıyosun,kaç aylıklar?

çok haklısın canım. benim de ilk ve son aldı zaten..
bi de bayramı atlatırsak hayırlısıyla tamamdır :18::18:

wei-b yi ben gördüm mağazadan aldık ama beşik henüz gelmediği için eve teslim etmediler hepsini birden edecekler...seninkide mantıklı aslında.ama o 55 tlye alacağında sırt desteği varmı önemli..çünkü ana kucağında evde uyumayı çok seviyolarmış iç malzemesine dikkat et.bizimki tam ana kucağı değil tabi ama tam yatar pozisyonu olduğundan rahatlıkla kullanırsınız dedi satıcı pierre cardinin fiyatı çok iyiymiş bu arada kaçırma biz ikisini 200 tlye aldık ama cidden uygun almışız aynı markayı internette o fiyata bulamadım. Wei-b Çocuk Gereçleri yanılmıyorsam bu ürün bizimkisi...

Bu arada bebişleriniz hareketleri ne alemde benimkiler acayip dengesiz ..iki gün önce sabah akşam yerlerinde durmazlarken dünle bugün hiç hareket yok korkuyorum evhamlanıyorum bişimi olduki diye..bu hafta şeker yüklemem var benimde ay her gün yeni bi stresss

Son düzenleme:
ne demek canım. hepimiz öğrendiklerimizi paylaşıyoruz ve çok da iyi oluyor. evet benim de bir bir erkek. şimdilik 0-3 ay arası giyebilecekleri şeyler aldım bazıları da ara renkler. ortak giyerler. ikisine de 1'er premature tulum aldım. internette idil baby de satılıyor. özellikle tulum aldım. alt üst takımların altı bebekleri sıkıp solunumlarını güçleştirebilirmiş. zaten minik olacaklar büyük ihtimalle. mobilya daha alamadım. 1 ay sonra taşınacağım. şehir değişikliği olacak. idareten 1 tane park yatak alıp bir süre ikisini bir arada yatırmayı düşünüyorum. artık odalarını doğumdan sonra kendimi toparlayınca, onlar da biraz ele avuca gelince çıkıp alacağım. araba falan da yaza almayı düşünüyorum. he bir de medela marka göğüs pompası alacağım. sen neler yaptın, ne düşünüyorsun?
iyi geceler anneler bu akşam farkettim ki göğüslerimden suya benzer bir sıvı gelmiş hatta çamaşırıma leke yapmış elimle sıktığımda yine geldi başına böyle birşey gelen varmı ?
canım bazı gebelerde doğumdan önce de süt gelebiliyormuş. korkacak bir durum yok
canım benim hem gözün aydın hem geçmiş olsun. valla ben bir kilodan ağır bir şey bile kaldırmıyorum, yukarılara uzanmıyorum. illa bi sorun oluyor. az dişimizi sıkalım canlar. anne desteğini alabiliyorsan sonuna kadar kullan. annem yanımda yemekleri yapıyor. kışlıkları çıkardı falan. taşınacağım için koli hazırlıyor. çok rahatladım. bir de kadın geliyor temizliğe
iyi olmana sevindim canım
canım bunlara takılma. o daha çok değişiyor. bir ileri gidiyolar bi geri gidiyolar. dr sorun var demedikçe sorun yok tamam mı
teşekkür edriz faydalı bilgiler için
canım Allah razı olsun ne çok şeyi sorup öğrenmişsin. şu nar olayını öğrendiğin iyi olmuş. nasıl içim gidiyor şöyle güzel güzel yemek için
canım benim geçmiş olsun. ikiz bebeler hakkaten dinlenme gerektiriyor.
hoş geldin canım

Kizlar tetanos asisi ne zaman yapilmali 20. haftadan sonra herhangi bir haftada yaptirsak olur mu acaba mesela benim persembe gunu 20. Haftam bitiyor bayramdan sonra yaptirsam olur mu

canım her gün aynı hareketlilikte hissetmiyorum ben. bazen akşama kadar hiç hissetmiyorum. özellikle ben yorgun olduğumda hareketlerini daha az hissediyorum.

Bel desteğine hiç bakmadım vallaiyi oldu söylediğin bakarım...ewet canım pierre cardin cok uygun gibi geldi...benimkiler çok hareletli valla:)inş doğunca böle olmaz keratalar:))sabah 8:30 gibi başlıyo hareketleri uykudan uyanıyolar..akşam ben yatınca onlarda yatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…