- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.801
tamam canım yollarım tabi.Valla esim bulamadı inciri manavlar anca antalya hal de fakan bulursun demişler bide annem pazarda arayacak gormuş gibiymiş gecen haftalar :) olmadı isterim senden teyzesi bi avuç yollasan bile razıyım..
Sıgnal baska bütün duş macunlari felaket kokuyo su an
Dış doktorum hamile kalırsan 3 ayın dolunca gel demişti hamilelikte dis tası çoğalıyormuş bu yüzden çekilme oluyormuş..
hoşgeldin arkadaşım.hayırlı bir hamilelik dilerim....iyi gceler herkese
yeni görüyorum bu topiği bende taze ikiz anne adayıyım
nisan sonu mayıs başı gibi doğumum
günaydın şanslı anneler,şükürler olsun yavaş yavaş kendime geliyorum.beni merak eden arkadaşlar Allah razı olsun sizlerde kazasız kavuşun yavrularınıza inş.benım 20.haftaya kadar birşeym yoktu yürüyerek işimede gidiyordum herşeyide yiyordum.20.haftaya bi girdik ki hastanelerdeyz.doktorun dedigi hiç dikkat etmemişsin diyor.gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş.sizler inş .daha dikkatli olun tuzludan tatlıdan uzak durun,ev işleri sakın yapmayın ,uzun yürüyüşlerde yapmayın ...benim bünyem güçlüdür deyip önemsememezlik etmeyin.hamilelik hele ki ikiz gebelik çok riskli.tansiyona ve şekere çok dikkat edin...Allah hepimizi ve yavrularımızı ve bizleri korusun.hayırlısı ile vakti zamanında dogum haberlerimizi vermeyi nasip etsin ins. birde arkadaşlar nazarda çok deyiyor sanki
günaydın canım.inan çok sevindim üçünüz için debende dikkat etmiyorum sanki.her sorun yaşadığımda kendimi suçluyorum.bebeklerime gereken özeni gösteremiyorum sanki:18:
ama çok şükür bu günümüze.onlar kıpırdatıkça içim rahatlıyor. doğru söyylüyosun tatlım. her ortamda aaa walla şanslısın, ben 1 kilo bile kaldırmazdım,hep yatardım sen çok cesursun lafları psikolijimi bozuyor.
bundan sonra bende hep karpuz modundayım