2014 ikiz anneleri

günaydın canım.anneliğe hazırlanıyoruz ya uykuda tutmuyor...benimde 8.hafadan bu yana uykum düzensiz.ama dün akşam 9 da uyumuşum
ev hanımı mısın beyaz?yoksa raporlu musun?
Anneme kahvaltıya gittim simdi eve geldim:) ev hanımıyım canım ben ama cok hareketli yasiyorum arkadaslar anneler falan..hamilelik biraz eve kapattı beni birde cok ruya görüyorum bu ara karmakarışık rüyalar..

Ya kızlar ben bebeklerin içimdeki varlıklarını hissediyorum ara ara özellikle sırt üstü yatarken elimi karnıma koyup konuşuyorum şarkı söylüyorum bazen icimde cizir cizir bi agrı oluyo elimle hissetmiyorum tabi içten agrı gibi bi his..hatta doktora gider gitmez onu sordum sol taraftalar dimi diye evet dedi..11 haftamız bitti bugun teyzeleri :) buyuyoruz bizde:)

Hamileykende kullanılan zararsız antibiyotikler var canım korkma...idrardaki enfeksiyon için bol su iç ama canım bence en iyi çözüm bu....benimde vardı bi ara...her sabah uyanır uyanmaz bir bardak suya yarım limon sıkıp içtim şikayetim kalmadı,yarım saate bi tuvalete koşuyodum...düzeldi benim...sende dene bunu
vallahi ben daha hissetmiyorum :) ilk başlarda zaten ayaktayken değil de, sırtüstü yatarken hisedersin diyorlar. 1-2 haftaya belki hissederim gibi geliyor. çok da sabırsızlanıyorum nasıl olacak diye

Ewet canım yatarken hissediliyo ilk zamanlar.şimdi benimkiler tekmeleyince sıçrıyorum bazen:)çok gzl bişi

Selam hanımlar hayirli günler herkese.
Gecmis olsun flufem Rabbim birdaha korkutmasin insallah.bizlerde sancisiz az miktarda kahve lekelenme normalmis.yeterki vaktinde zamaninda saglikli yavrularimizi evimize getirelim insallah.bugun ayvanin faydalarıni okudum kabugu kaynatilip o su icilirse idrar yolu enfeksiyonu icin faydasi oluyormuş.dr un sana verdigi antibiotik düşük etkilidir bebislere geçmez.suyu cok ic bu arada.gecmis olsun cabucak atlatirsin inşallah.
bebis hareketlerini soran arkadasim tlfndan girdigim icin altta bebislerin haftasi yaziyordur ama ben gormedim.bende 19.cu hafta sagda oğlumu hissettim yani tam anlamiyla pit diye tekmesiydi.kizim cok fazla kipirdamiyo narin yavrum dr da yonu terstir sen hissetmeyebilirsin diyo usg ölçümlerinde yerinde durmuyo masallah.daha erken haftalarda karnimi elleyince pit pit atislar geliyordu dr dedim kalp atislari herhalde diye guldu bana mumkun degil bu kadar kucukler kalp atisi hissedilemez o atan damarlarin yuksek kan akisi oldugu icin damalar ayni nabiz gibi atar demisti.drlara gore en erken 20.ci hafta en gec 23-24 gibi.ikiz olunca dahaerken hissedende olabiliyor ama hissetmeyendede anormal bisey yok yani.benim onceden yatarken ve sakin otururken hissediyordum.simdi hareket halinde genelde aciktigimda saglam tekmeler yiyorum.cok harika bir duygu.ilk hissettigimde gozumden yaslar suzulmustu.Rabbim herkese tattirsin bu guzel duygulari.

Ben bebişlere Belis' ten büyümeyen karyola ve gardrop almayı düşünüyorum. Hiç kullanan ya da çevresinde marka ile ilgili yorum yapan var mı? Bugün sipariş vereceğiz inşallah. Fikir verirseniz memnun olurum

seybilcim ikili tarama 12.hafta dedi hemsire 12.haftanmi??
bide bendende kan aldilar bide idrar verdim sari akinti normalmis ama bakicaklar idraradaa...
n
suann herseyyy cokk guzelmisss...seninkii nasil???

kizlarrr cokk sukurrr 8+3olmusuzzz;-);-)kizlarr goguslerde batma acima ve karninizda batmalarr olursa herseyy guzell anlamindaa oyle rahatlatinn kendiniziii

bende o haftalar da batmalar hissederdim canım.büyüyo kuzular:)
canım zaten çok su içiyorum.limonlu suyu deneyeyim yarın.
canım benim çevremde bizzat kullanan yok ama nette iyi yorumlar okudum....hayırlı olsun şimdiden

selam arkadaşlar iki topiğede girince bazen unutuyorum burasını

bebeğini kaybedenler rabbim hayırlısını versin hakkınızda

cumartesi görmeye gideceğim bebişleri inşallah sorun yoktur biraz düşük tansiyon problemi yasıyorum.

beyaz akıntım oluyor bununda merakı içerisindeyim,

umarım herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin

kizlarrr cokk sukurrr 8+3olmusuzzz;-);-)kizlarr goguslerde batma acima ve karninizda batmalarr olursa herseyy guzell anlamindaa oyle rahatlatinn kendiniziii

bugün bende baktırdım.bende 8+3 :)) aynı gdiyoruz seninle :) benimde karnımda batma oluyo bazen,sanki hasta olacakmışım gibi oluyo.göğüslerim büyüdü,midem bulanıyo ama kusmuyorum.bugün baktık,bacakları oluşmuş.çok şekerlerdi.Allah ikisinide elimize almayı nasip etsin inş.

canım benim çevremde bizzat kullanan yok ama nette iyi yorumlar okudum....hayırlı olsun şimdiden[/QUOTE]

teşekkür ederim. topikte ilk kullanan ben olurum o zaman, ben yorum yaparım

Kızlar Dr gittim idrar tahlili yaptı ve enfeksiyon var dedi ama bende hiç sık idrara çıkma ,yanma falan yok ama Dr ilaç verdi azosilin diye bir ilaç günde 3defa kullanıcam ve bol bol su içi dedi 3lt den az olmasın dedi

seybilcim ikili tarama 12.hafta dedi hemsire 12.haftanmi??
bide bendende kan aldilar bide idrar verdim sari akinti normalmis ama bakicaklar idraradaa...
n
suann herseyyy cokk guzelmisss...seninkii nasil???

ben de hastaneden geldim

her şeyin yolunda gitmesine sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle gider ben ikili tarama yapılacak diye gitmiştim ama doktorum yapmadı ense kalınlığına baktı normal dedi biri 11 diğer bebiş 12 haftalık beni en çok mutlu eden şey de bebişlerimi hareketli gördüm sanki suda yüzüyo gibiydi eşim de yanımdaydı o da şaşakınlıkla izledi az daha ağlıcaktım gözlerim doldu çok değişik bi duyguu içinde 2 canlı senden parça var allahım inşallah hep böyle gider yanii cansucumm bugün güzel bi gün iyi haberlerle geldik

Son düzenleme:
Canım sana nasıl bir ilaç verdi doktorun

canım bana cefaks 500mg diye bir antibiyotik verdi.10 tablet günde 2 tane ben de sık idrara çıkma yok ama kaşıntı vardı...çok çok az.sende kasılma var mı?karnın sert mi?
doktorum peni paranoyak yaptı...eşimde gelip gidip göbüşe elliyo,yine sert diyesizin ki yumuşak mı kızlar? walla sıyırıcam,yarın 7 aylık hamiş bir arkadaşıma gidicem,sırf göbeğini ellemeye

Canım bence sertlik çok normal doktoruma sorucam yinede cumartesi günü...karnım benim tek gebeliğin 7,8 ayı gibi ve sert olması çok normal bence...çok takılma doktorun dedğine.çoğu arkadaşınkide serttir ve gergindir bence..

Doktordan gzl haberlerle gelen bebişleri gören arkdaşlara gözünüz aydın diyorum:)cumartesi gitcem bende zaman geçmiyo ama

Kızlar benim nabzım 100 genelde çok hızlı çalışıyor kalbim sizlerin nasıl cuma günü doktora gideceğim ama korkuyorum sizlerinde hızlımı

canım sertlik normal galiba çünkü benim de en baştan beri hep sert ve gergin ..ilk başlarda çok takıyordum kafaya ben de ...şimdi parlıyor resmen karnım gerginlikten bebeklerin kafaları falan bariz şekilde belli oluyor dışardan ...

Stres yapma canım ya kasilman yokmuş iste sertlik herkese gore degişir bence karnın dolu yani sert olması normal degil mı? Stres en kötüsü sertlikten daha kötü stresi gönder evinden..

Jelybond bende pazartesi gidicem cok özledim bebislerimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…