- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.501
Anneme kahvaltıya gittim simdi eve geldim:) ev hanımıyım canım ben ama cok hareketli yasiyorum arkadaslar anneler falan..hamilelik biraz eve kapattı benigünaydın canım.anneliğe hazırlanıyoruz ya uykuda tutmuyor...benimde 8.hafadan bu yana uykum düzensiz.ama dün akşam 9 da uyumuşum
ev hanımı mısın beyaz?yoksa raporlu musun?
Hamileykende kullanılan zararsız antibiyotikler var canım korkma...idrardaki enfeksiyon için bol su iç ama canım bence en iyi çözüm bu....benimde vardı bi ara...her sabah uyanır uyanmaz bir bardak suya yarım limon sıkıp içtim şikayetim kalmadı,yarım saate bi tuvalete koşuyodum...düzeldi benim...sende dene bunucanım zaten yemek dışında bişi yapmıyorum
büyümüştür oğluşların canım:):) inşallah şekerin iyi çıkar da diyetl uğraşmazsın
bende cumartesi gidicem...dr bana antibiyotik yazmış, ben hamile değilken bile içmezdim yaaaa.ama şimdi mecburum.inşallah yan etkisi olmaz:18::18:
vallahi ben daha hissetmiyorum :) ilk başlarda zaten ayaktayken değil de, sırtüstü yatarken hisedersin diyorlar. 1-2 haftaya belki hissederim gibi geliyor. çok da sabırsızlanıyorum nasıl olacak diye
aynen ben de canım yaa okudukça umudum kırılıyoo böyle gidersem sanırım ben bebişlerim olmadan onlara bi şey alamam ben de yarın doktora gidiyorum her gidişimiz de böyle korkucaz heralde takii olana kadar inşallah sorunsuz iyi haberlerle dönersin
yarın doktorum ikili tarama için kan ver diyecek korkuyorum :18::18::18: test sonucu 4 gün sonra çıkıyormuş allah yardımcımız olsun kızlar dua edin inşallah her şey yolunda gider :44:
bende o haftalar da batmalar hissederdim canım.büyüyo kuzular:)Anneme kahvaltıya gittim simdi eve geldim:) ev hanımıyım canım ben ama cok hareketli yasiyorum arkadaslar anneler falan..hamilelik biraz eve kapattı benibirde cok ruya görüyorum bu ara karmakarışık rüyalar..
Ya kızlar ben bebeklerin içimdeki varlıklarını hissediyorum ara ara özellikle sırt üstü yatarken elimi karnıma koyup konuşuyorum şarkı söylüyorum bazen icimde cizir cizir bi agrı oluyo elimle hissetmiyorum tabi içten agrı gibi bi his..hatta doktora gider gitmez onu sordum sol taraftalar dimi diye evet dedi..11 haftamız bitti bugun teyzeleri :) buyuyoruz bizde:)
canım zaten çok su içiyorum.limonlu suyu deneyeyim yarın.Hamileykende kullanılan zararsız antibiyotikler var canım korkma...idrardaki enfeksiyon için bol su iç ama canım bence en iyi çözüm bu....benimde vardı bi ara...her sabah uyanır uyanmaz bir bardak suya yarım limon sıkıp içtim şikayetim kalmadı,yarım saate bi tuvalete koşuyodum...düzeldi benim...sende dene bunu
Ewet canım yatarken hissediliyo ilk zamanlar.şimdi benimkiler tekmeleyince sıçrıyorum bazen:)çok gzl bişi
canım benim çevremde bizzat kullanan yok ama nette iyi yorumlar okudum....hayırlı olsun şimdidenBen bebişlere Belis' ten büyümeyen karyola ve gardrop almayı düşünüyorum. Hiç kullanan ya da çevresinde marka ile ilgili yorum yapan var mı? Bugün sipariş vereceğiz inşallah. Fikir verirseniz memnun olurum
kizlarrr cokk sukurrr 8+3olmusuzzz;-);-)kizlarr goguslerde batma acima ve karninizda batmalarr olursa herseyy guzell anlamindaa oyle rahatlatinn kendiniziii
seybilcim ikili tarama 12.hafta dedi hemsire 12.haftanmi??
bide bendende kan aldilar bide idrar verdim sari akinti normalmis ama bakicaklar idraradaa...
n
suann herseyyy cokk guzelmisss...seninkii nasil???
kizlarrr cokk sukurrr 8+3olmusuzzz;-);-)kizlarr goguslerde batma acima ve karninizda batmalarr olursa herseyy guzell anlamindaa oyle rahatlatinn kendiniziii
Canım sana nasıl bir ilaç verdi doktorun
canım bana cefaks 500mg diye bir antibiyotik verdi.10 tablet günde 2 taneben de sık idrara çıkma yok ama kaşıntı vardı...çok çok az.sende kasılma var mı?karnın sert mi?
doktorum peni paranoyak yaptı...eşimde gelip gidip göbüşe elliyo,yine sert diyesizin ki yumuşak mı kızlar? walla sıyırıcam, yarın 7 aylık hamiş bir arkadaşıma gidicem,sırf göbeğini ellemeye
canım bana cefaks 500mg diye bir antibiyotik verdi.10 tablet günde 2 taneben de sık idrara çıkma yok ama kaşıntı vardı...çok çok az.sende kasılma var mı?karnın sert mi?
doktorum peni paranoyak yaptı...eşimde gelip gidip göbüşe elliyo,yine sert diyesizin ki yumuşak mı kızlar? walla sıyırıcam, yarın 7 aylık hamiş bir arkadaşıma gidicem,sırf göbeğini ellemeye
Kızlar benim nabzım 100 genelde çok hızlı çalışıyor kalbim sizlerin nasıl cuma günü doktora gideceğim ama korkuyorum sizlerinde hızlımı