-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.541
Kızlar yaa sanırım bendede ya idrar enfeksiyonu var yada üşüttümyaparken değilde yaptıktan sonra sanki hala çişim varmış gibi yanıyo
Kızlar yaa sanırım bendede ya idrar enfeksiyonu var yada üşüttümyaparken değilde yaptıktan sonra sanki hala çişim varmış gibi yanıyo
Ihmal etme bence haftalar ilerledikçe çıkıyor bir şeylerKızlar yaa sanırım bendede ya idrar enfeksiyonu var yada üşüttümyaparken değilde yaptıktan sonra sanki hala çişim varmış gibi yanıyo
Gözün Aydın çoook uzun bir zaman olmuş nasıl Dr çağırmadı ki:44:Kızlar eşim yolda bugün dr kontrolümüz var eşim inşallah yetişir çok heyecanlıyım iki aydır görmüyürum
Gözün Aydın çoook uzun bir zaman olmuş nasıl Dr çağırmadı ki:44:
Cumartesi kontrol var canım yarın zaten idrar kan tahlillerim yapılcak cumartesi götürcem doktorumaCanım ihmal etme dra gidiver benim dr çok etkisi olduğunu söylemişti...
Ayy ne gzl:)ara ara ayrı kalmak özlemek gzldir kız:)Kızlar eşim yolda bugün dr kontrolümüz var eşim inşallah yetişir çok heyecanlıyım iki aydır görmüyürum
Aynen canım ilerledikçe şikayetler artıyo olsun bebekler sağlıklı olsundaIhmal etme bence haftalar ilerledikçe çıkıyor bir şeyler
Sedefcim bende daha once dedigin gihi olmustu doktor idrar tahlili yapti bi sey yok dedi ama senin icin rahat olsun diye yine de tahlil yaptir canim ne olur ne olmaz
Bir de ben de boyle olunca icim rahat etmedi nette arastirmistim idrar yaparken one dogru biraz egilmen lazimmis boylece idrar torbasinin tamamen boşalmasini saglarsin ben de arada boyle yapiyorum
Ne olur ne olmaz Dr a git canım varsa ilerlemesin ben cok yasadım hamileleikten once zor bise..Kızlar yaa sanırım bendede ya idrar enfeksiyonu var yada üşüttümyaparken değilde yaptıktan sonra sanki hala çişim varmış gibi yanıyo
Amandaa iki aydır gormuyon muuu.. Kavuşması pek guzel olur..Yok kızeşimi iki aydır görmüyom...bebişleri görmek için okadar bekleyemem...
Aaaa yanlış anlamışım gözün AydınYok kızeşimi iki aydır görmüyom...bebişleri görmek için okadar bekleyemem...
Ben 15 haftalık falanın uçakla seyehat ettim ama doktoruma danışmıştım bence şende bir sorgünaydın kızlar
yaa şehirdışı görevine gitmem lazım 3-4 günlük. uçakla gidip geleceğim. henüz doktorumla konuşmadım. sizlerden hiç seyehat eden oldu mu?
Ben 15 haftalık falanın uçakla seyehat ettim ama doktoruma danışmıştım bence şende bir sor
Herkese selam,
Bebişler için aldığımız mobilyaları ne ile temizlemeliyiz sizce??? Deterjan pek uygun olmaz herhalde. Sirke filan diye okudum ama, daha önce tecrübesi olan var mı?????
Gerek varmı canım özel degerjan almayaen fazla tozludur ne kiri olcak nemli bezle silersin yeter yada camsil falan...gerek yok bence abartmaya
İlk mağazadan geldiğinde acaba kimyasal artık filan çok olur mu diye düşündüm. Çok mu abarttım ki acaba :26:
Kızlar ya bebeklerin bakım ürünlerini şampuan krem vs.setmi alcaksınız tek tekmi??setlerin içinde gereksiz şeylerde var gibi sanki???sabun mesela,bebeklere sabuna gerek varmıki?şampuan yeterli bence,zaten onlar mis gibi olurlar:)birer şampuan bebeyağı ve pişik kremi alsam yeter diyorum ben...
canım gittigidiyor da sebamed in seti çok uygundu.69 liraya siparş verim.sabun da var içinde ama ilk zamanlar kullanmayız tabi.
uzmanlara göre su bile yeter aslında:)
Neden set almayım dedim bilşyomusun.pişik oluşumunu önleyen asıl madde çinkoymuş..oda her üründe bulunmuyomuş..bepanthen pişik kreminde varmış pişik kremini bepanthen alırım büyük ihtimal.