2014 ikiz anneleri

Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor

Kalan bebeğini sağlıkla kucağına al inş canım...olsun tekte olsa istersen gel arada buraya.önemli olan anne olacak olmak:)

topigi ne zaman acip okusamm kotu bi hberr aliyorumm..cokk morelimm bozuluyooo rabbim yardimcisi olsun tek bebegine can kan versinn..yarinn randewum varr cok korkuyorumm insallahh herseyy guzeldirr dualarinizi bekliyorimmm

topigi ne zaman acip okusamm kotu bi hberr aliyorumm..cokk morelimm bozuluyooo rabbim yardimcisi olsun tek bebegine can kan versinn..yarinn randewum varr cok korkuyorumm insallahh herseyy guzeldirr dualarinizi bekliyorimmm

aynen ben de canım yaa okudukça umudum kırılıyoo böyle gidersem sanırım ben bebişlerim olmadan onlara bi şey alamam ben de yarın doktora gidiyorum her gidişimiz de böyle korkucaz heralde takii olana kadar inşallah sorunsuz iyi haberlerle dönersin

yarın doktorum ikili tarama için kan ver diyecek korkuyorum :18::18::18: test sonucu 4 gün sonra çıkıyormuş allah yardımcımız olsun kızlar dua edin inşallah her şey yolunda gider :44:

Sağolun kizlar. Yazmak istedim ama fiziksel olarak kötü bir durumda idim. İlaçlar çarpıntı titreme nefes darlığı yaptı. Perişan etti yani. Neyseki iyiyiz ya sorun değil bunlar da

iyi olduğunu sevindim canımmm

Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor

güneşcimm tek olsun senin olsun allah hayırlısını versin biliyosundur belki sağlıksız bebekler tutunamaz düşerler rabbim hepimize sağlıklı çocuklar versin

evden ne niyetle çıktım ama...:KK43:
kahvaltıdan sonra kahve lekelenmem oldu yine.acile gittim.rahim boyu ve miniklerim iyi çok şükür. kanama alanıda yok.kan-idrar baktı dr enfeksiyon çıktı.nts ye bağladı kasılma yok ama karnımın sertliğini beğenmedi.2 magnezyum serum bağladı.offffffff. yani çok sıkıcı bir gün yaşadık oysa yavrularıma alışveriş yapacaktım.:KK43::KK43: buna da şükür.

ORKİDE canım çok sevindim walla....:)
allahım kimseyi hastanede yatmak zorunda bırakmasın çok fena:KK43:
hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallahhhhh:nazar::nazar:

canım geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda daha çıkarız alışverişlere :KK16: leke ya da kanama olmadan önce bi belirti yaşıyo musun kasık ağrısı ya da başka bi şey yoksa ansızın mı oluyo

Son düzenleme:
Canım benim:KK43:şimdi iyisin dimi ewdemisin hastanedemi?annen eşin yapsın alışverişi canım yat sen idare etcez kızlar doğurana kadar..ondan sona oturmaya vaktimiz olmayacak:)lekenin sebebi neymiş
zorla kaçtım hastaneden walla:KK16: canım,lekenin nedeni enfeksiyon büyük ihtimalle dedi ama bebek büyürken böyle lekelenmeler normalmiş...ama kasılmalara taktı dr. sancı çıkmaması iyi ama karnın bu kadar sert olmamalı dedi. serumu yedikten bu yana yumuşak göbüş.cumartesi kontrol var.merakla bekliyorum:18:
Olsun canım üzülme..allah kalan bi tane bebisinizi baguslasin ins bi dahakine olur belli olmaz..
Flufem gecmis olsun canım buna sükür aman bebeklerin iyi olsun alışveriş her türlü yapılır dinlen sen kendini yorma..ileriki günlerde yaparsın kendini yormadan..
saol canım çok şükür rabbime.inşallah yaparız alışverişide:emir_bebek:
aynen ben de canım yaa okudukça umudum kırılıyoo böyle gidersem sanırım ben bebişlerim olmadan onlara bi şey alamam ben de yarın doktora gidiyorum her gidişimiz de böyle korkucaz heralde takii olana kadar inşallah sorunsuz iyi haberlerle dönersin
yarın doktorum ikili tarama için kan ver diyecek korkuyorum :18::18::18: test sonucu 4 gün sonra çıkıyormuş allah yardımcımız olsun kızlar dua edin inşallah her şey yolunda gider :44:
canım umudun kırılmasın ama bunlar yaşanabilecek şeyler...bebişlerini hissetmeye başladığında kaygıların biter canım.çünkü tekmeleri hissettikçe iyi oldularını anlarsın:nazar:
dualarımız seninle cansu.güzel haberler alırsın inşallah
iyi olduğunu sevindim canımmm
güneşcimm tek olsun senin olsun allah hayırlısını versin biliyosundur belki sağlıksız bebekler tutunamaz düşerler rabbim hepimize sağlıklı çocuklar versin
canım geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda daha çıkarız alışverişlere :KK16: leke ya da kanama olmadan önce bi belirti yaşıyo musun kasık ağrısı ya da başka bi şey yoksa ansızın mı oluyo
saol canımcım.leke olmadan önce ben ciddi sancı yaşıyorum.zaten 2 kere yaşadım allah bir daha yaşatmasın...amin:nazar:

Son düzenleme:
Sabah sabah burdayım yine uyuyamadım namazdan sonra..cok komik uykuya bayılırım normalde ama cin gibi uyanıyorum :)

Benim doktor ikizlerde tarama testi kan degerleri dogru sonuc vermiyo genelde dedi haberin olsun telaşa düşme yani şimdiden söyliyim de..bana yapmadık yani haftaya ölçümler yapacakmış sadece..

Sabah sabah burdayım yine uyuyamadım namazdan sonra..cok komik uykuya bayılırım normalde ama cin gibi uyanıyorum :)

günaydın canım.anneliğe hazırlanıyoruz ya uykuda tutmuyor...:KK16:benimde 8.hafadan bu yana uykum düzensiz.ama dün akşam 9 da uyumuşum:KK1:
ev hanımı mısın beyaz?yoksa raporlu musun?

zorla kaçtım hastaneden walla:KK16: canım,lekenin nedeni enfeksiyon büyük ihtimalle dedi ama bebek büyürken böyle lekelenmeler normalmiş...ama kasılmalara taktı dr. sancı çıkmaması iyi ama karnın bu kadar sert olmamalı dedi. serumu yedikten bu yana yumuşak göbüş.cumartesi kontrol var.merakla bekliyorum:18:

saol canım çok şükür rabbime.inşallah yaparız alışverişide:emir_bebek:

canım umudun kırılmasın ama bunlar yaşanabilecek şeyler...bebişlerini hissetmeye başladığında kaygıların biter canım.çünkü tekmeleri hissettikçe iyi oldularını anlarsın:nazar:

dualarımız seninle cansu.güzel haberler alırsın inşallah

saol canımcım.leke olmadan önce ben ciddi sancı yaşıyorum.zaten 2 kere yaşadım allah bir daha yaşatmasın...amin:nazar:

Anladım canım dikkat et kendine.yat ewde kalkmadan boşver işi gücü...akşama kadar battaniyenin altında o kanal senin bu kanal benim geziyorum:)cumartesi benimde kontrolüm var heyecanlıyım en son 1 ay önce görmüştüm bebişlerimi:)değişmişlerdir...yarın yada çarşamba şeker yükleme yaptırcam onun sonuçlarıyla beraber gidecem cumartrsi doktoruma

günaydın kızlar :KK3: bayram tatili boyunca yazamadım pek. bir kaç kötü haber almışız :KK14::KK14: Rabbim sıkıntı yaşayanları feraha çıkarsın, kayıpları olanlara da sabır versin inşallah :KK16:

ben hala bebiş hareketlerini hissedemediğimden, her an acaba iyiler mi endişesi yaşıyorum. bu cuma akşam kontrolümüz var. inşallah güzel haberlerle döneriz. kasım ayı içerisinde yavaştan hazırlıklara başlasam diyorum. en azından boya badana mobilya işlerini halletsem. zaten haftaiçi akşam 7de eve geldiğimden sadece haftasonları hazırlığa vaktim olacak. o da karda kışta ağırlaştıkça nasıl olur bilmiyorum. ben şimdiden gezerken çabuk yorulmaya başladım.

günaydın kızlar :KK3: bayram tatili boyunca yazamadım pek. bir kaç kötü haber almışız :KK14::KK14: Rabbim sıkıntı yaşayanları feraha çıkarsın, kayıpları olanlara da sabır versin inşallah :KK16:

ben hala bebiş hareketlerini hissedemediğimden, her an acaba iyiler mi endişesi yaşıyorum. bu cuma akşam kontrolümüz var. inşallah güzel haberlerle döneriz. kasım ayı içerisinde yavaştan hazırlıklara başlasam diyorum. en azından boya badana mobilya işlerini halletsem. zaten haftaiçi akşam 7de eve geldiğimden sadece haftasonları hazırlığa vaktim olacak. o da karda kışta ağırlaştıkça nasıl olur bilmiyorum. ben şimdiden gezerken çabuk yorulmaya başladım.

selam kızlar,
ben de hala bebişlerin hareketlerini hissetmiyorum..
Acaba siz ne zaman hissetmeye başladınz ?

Kızlar ben bebeklere uyku seti almadım..beşik yan koruma minderi varya hani beşiklerin etrafına geçirilen şey,onu tek bulanilirmiyim acaba?

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Allah bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin. İnşallah en kısa sürede Allah onlara üçüz versin :))
Bayram öncesi doktora gittim, bana bir firen yaptı kendisi, tuzlu, tatlı yasak dedi. Bayram çok zor geçti o açıdan.
Ben bebişlere Belis' ten büyümeyen karyola ve gardrop almayı düşünüyorum. Hiç kullanan ya da çevresinde marka ile ilgili yorum yapan var mı? Bu işleri bir an önce bitirmek istiyorum. Malum hareket kabiliyetimiz günden güne azalmakta....

peki nasıl hissettin

ben bişiler hissediyorum emin değilim elimi karnıma koyduğumda böyle saat tiktakı gibi yada kalp atışı gibi bişey mi

yoksa yanılıyor muyum

Yok canım o haftalarda daha tekme gibi hissedemezsin.dolandıklarını hissediyodum ben midem bulanıyodu aynı zamanda bide çişim geliyodu onlar oynadıkça:)

selam kızlar,
bende 16. haftadan sonra hissetmeye başladım...içimde balon patlıyomuş gibi geldi ilk başta.hissediyosun kayıyor gibi.hala ciddi bir tekme yiyemedim minik minik kıpırtılar:)
ama telaş yapma 22 haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi dr bana.
Kızlar ben bebeklere uyku seti almadım..beşik yan koruma minderi varya hani beşiklerin etrafına geçirilen şey,onu tek bulanilirmiyim acaba?

tabi kullanırsın canım.sen yorgan çarşaf yastık ayrı ayrı mı düşünüyosun?
ben 1 er uyku seti birde yedek yorgan yastık nevresim takımı düşünüyorum yedekler anneanneden:)

Anladım canım dikkat et kendine.yat ewde kalkmadan boşver işi gücü...akşama kadar battaniyenin altında o kanal senin bu kanal benim geziyorum:)cumartesi benimde kontrolüm var heyecanlıyım en son 1 ay önce görmüştüm bebişlerimi:)değişmişlerdir...yarın yada çarşamba şeker yükleme yaptırcam onun sonuçlarıyla beraber gidecem cumartrsi doktoruma

canım zaten yemek dışında bişi yapmıyorum:KK30:
büyümüştür oğluşların canım:):) inşallah şekerin iyi çıkar da diyetl uğraşmazsın:KK52:
bende cumartesi gidicem...dr bana antibiyotik yazmış, ben hamile değilken bile içmezdim yaaaa.ama şimdi mecburum.inşallah yan etkisi olmaz:18::18:

selam kızlar,

Ben hareketleri 15-16 haftalarda hissetmiştim kızlar

vallahi ben daha hissetmiyorum :) ilk başlarda zaten ayaktayken değil de, sırtüstü yatarken hisedersin diyorlar. 1-2 haftaya belki hissederim gibi geliyor. çok da sabırsızlanıyorum nasıl olacak diye :21:

bende 16. haftadan sonra hissetmeye başladım...içimde balon patlıyomuş gibi geldi ilk başta.hissediyosun kayıyor gibi.hala ciddi bir tekme yiyemedim minik minik kıpırtılar:)
ama telaş yapma 22 haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi dr bana.

tabi kullanırsın canım.sen yorgan çarşaf yastık ayrı ayrı mı düşünüyosun?
ben 1 er uyku seti birde yedek yorgan yastık nevresim takımı düşünüyorum yedekler anneanneden:)

Benim bebeklik yorganımı kullancak birisi:))diğerinede kayınvalidem zamanında yün yorgan yapmış...yastıklarını kaz tüyü yaptım canım...güzel bide nevresim takımı alıp hazırladım onları:))şimdide yan koruma minderi buldum intten:)onuda hallettim canım

X