- 2 Mayıs 2013
- 377
- 2
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.461
slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin Yüce Allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın
Hamileliğin son 3 ayında şiddeti artarak uykusuzluk çekilmesi için bi tanıdığım söyle demişti; bebekleriniz dogunca uykusuz kalacaksınız ya allah vücudunuzu buna hazırlıyor..anne oluyorsunuz.. Uyku doku gecelerden uykusuz gecelere gecmek cok daha zor.. Paylaşmak istedim..
Canım ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 30lu haftaları görelim inşallah...
Ya uykusuzluk bende de başladı resmen sabah namazdan sonra uyuyamıyorum ama bizimki cok erken daha :) benim her tarafım agrıyo galiba ondan uyuyamıyorum..kaşıntı kuruluktansa bol bol nemlendir canım..kızzz ben şimdiden hazırlığa başladım galiba önceden gece hiç uyanmazdım şimdi uykumu alınca uyanıyorum bir daha da uyumuyorumsabah da eskiden olsa geç uyanırdım şimdi daha hassasım erken uyanıyorum hamilelikten galiba bugun gece 3 te hortladım bi foruma bakim dedim uykum da gelmiyoo
bi de bugün uyanırken yine kollarım ayak bileklerim çok kaşındı bunun caresi ne acaba kolonya sürdüm krem sürdüm geçmiyo
Ama artık çıkın siz.. Hadi hadi bebislere ciciler alınsın..sonra buyucekler rahat gezemezsin annesi:)amin canım amin....
kızlaar bugün eşimle bebek alışverişine çıkıcaz ama erken mi acaba diyorum?
hamileliğimin başında daha cesurdum şimdi korkuyorum yaaaa.......
canım çok haklısın bence yemeğin çok etkisi var benimde dikkatimi çekti yemek veya meyve yediğim zaman dönüp duruyorum nefesim kesiliyor onları sindirince ancak uyuyorum az yemeğe tuzsuz ve tatsız şeyler yemeğede çalışıyorumArkadaşlar uykuda nefes probleminiz varsa uyku saatinden 3 saat önce yemeyi bırakın bende işe yaradı...
duamda inş.canım Allahım vakti zamanında helalinden sağlıklı sıhhatli çoçuklar nasip etsin inş.inşallah rabbim bana da kısmet eder ikiz anneliği bende ocakta tüp bebek yaptıracağım..rabbim yavrularını sana bağışlasın
canım ya bi arkadaş oğluşunu doğumdan 10 gün sonra kaybetmiş bir arkadaşın gecenin bir vakti suyu gelmiş hemen doğuma girmiş falan telaşlandım üzüldüm ençokda yusufunu kaybeden kardeşime çok üzüldüm Allahım sabırlar versin çok büyük acıdır yaaaaaa.Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın zor durumda olan tüm kardeşlerimize yardım etsin rabbim....Niye duygulandın kız neler okudun
Merhaba kızlar kac gündür yazamadım. Bugün daha iyi iken yazayim dedim. Şükür her şey daha iyi. Kasılmalar bugün azalmaya basladi. Kanama durdu. Rahim ağzındaki aciklik da kapandı. Bebekler de iyi cok şükür. Allah hepinizden razı olsun
canım çok haklısın bence yemeğin çok etkisi var benimde dikkatimi çekti yemek veya meyve yediğim zaman dönüp duruyorum nefesim kesiliyor onları sindirince ancak uyuyorum az yemeğe tuzsuz ve tatsız şeyler yemeğede çalışıyorum
Ayy ewet canım ya onu bende okudum.rabbiö sabır versin en kısa zamandada yeni melekler versin inşallah...duamda inş.canım Allahım vakti zamanında helalinden sağlıklı sıhhatli çoçuklar nasip etsin inş.
canım ya bi arkadaş oğluşunu doğumdan 10 gün sonra kaybetmiş bir arkadaşın gecenin bir vakti suyu gelmiş hemen doğuma girmiş falan telaşlandım üzüldüm ençokda yusufunu kaybeden kardeşime çok üzüldüm Allahım sabırlar versin çok büyük acıdır yaaaaaa.Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın zor durumda olan tüm kardeşlerimize yardım etsin rabbim....
Merhaba kızlar kac gündür yazamadım. Bugün daha iyi iken yazayim dedim. Şükür her şey daha iyi. Kasılmalar bugün azalmaya basladi. Kanama durdu. Rahim ağzındaki aciklik da kapandı. Bebekler de iyi cok şükür. Allah hepinizden razı olsun
Çok merak ettik kız seni..sevindim iyi olmana canım rabbim dahada iyi etsin inş.
maşallah maşallah maşallah aferin o bıdıklara öyle anneyi üzmek yok birdaha.daha da iyi olur bebişlerin dogumunu evinde beklersin inş.iyi olmanıza çok sevindik ,yazmayınca endişelenmeye başlamıstım.Allah hepimizinde yavrularını bagışlasın dualarımızdasın .herkes kendine bebisler için dikkat etsin.Merhaba kızlar kac gündür yazamadım. Bugün daha iyi iken yazayim dedim. Şükür her şey daha iyi. Kasılmalar bugün azalmaya basladi. Kanama durdu. Rahim ağzındaki aciklik da kapandı. Bebekler de iyi cok şükür. Allah hepinizden razı olsun
Sağolun kizlar. Yazmak istedim ama fiziksel olarak kötü bir durumda idim. İlaçlar çarpıntı titreme nefes darlığı yaptı. Perişan etti yani. Neyseki iyiyiz ya sorun değil bunlar damaşallah maşallah maşallah aferin o bıdıklara öyle anneyi üzmek yok birdaha.daha da iyi olur bebişlerin dogumunu evinde beklersin inş.iyi olmanıza çok sevindik ,yazmayınca endişelenmeye başlamıstım.Allah hepimizinde yavrularını bagışlasın dualarımızdasın .herkes kendine bebisler için dikkat etsin.
Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor
Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor
evden ne niyetle çıktım ama...
kahvaltıdan sonra kahve lekelenmem oldu yine.acile gittim.rahim boyu ve miniklerim iyi çok şükür. kanama alanıda yok.kan-idrar baktı dr enfeksiyon çıktı.nts ye bağladı kasılma yok ama karnımın sertliğini beğenmedi.2 magnezyum serum bağladı.offffffff. yani çok sıkıcı bir gün yaşadık oysa yavrularıma alışveriş yapacaktım.buna da şükür.
ORKİDE canım çok sevindim walla....:)
allahım kimseyi hastanede yatmak zorunda bırakmasın çok fena
hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallahhhhh
Olsun canım üzülme..allah kalan bi tane bebisinizi baguslasin ins bi dahakine olur belli olmaz..Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor
Flufem gecmis olsun canım buna sükür aman bebeklerin iyi olsun alışveriş her türlü yapılır dinlen sen kendini yorma..ileriki günlerde yaparsın kendini yormadan..evden ne niyetle çıktım ama...
kahvaltıdan sonra kahve lekelenmem oldu yine.acile gittim.rahim boyu ve miniklerim iyi çok şükür. kanama alanıda yok.kan-idrar baktı dr enfeksiyon çıktı.nts ye bağladı kasılma yok ama karnımın sertliğini beğenmedi.2 magnezyum serum bağladı.offffffff. yani çok sıkıcı bir gün yaşadık oysa yavrularıma alışveriş yapacaktım.buna da şükür.
ORKİDE canım çok sevindim walla....:)
allahım kimseyi hastanede yatmak zorunda bırakmasın çok fena
hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallahhhhh