2014 ikiz anneleri

Selam guzel anneler.hepinizin gecmis kurban bayrami mubarek olsun. Seneye inşallah evlatlarimizla guzel bayramlar gormek nasib olur.

Adasug canim ne diyecegimi bilmiyorum ama Rabbim sana sabir ve dayanma gucu versin insallah bir dahaki hamileliginde evlatlarini saglikli kucaklayacagin sekilde nasib olsun.sakin isyan etme olurmu meleklerin obur dunyada sefaatcin olucak.Rabbim yardimcin olsun.ferah ve hayirli kapilarini acsin canim...

Orkidecim gecmis olsun canim.hic telaslanma erken dogum tehlikesi yasayanlarin cogu 34.cu hafta dan sonra dogurdu.Allahin izniyle senin bebislerinde dayanicak saglikli sihhatili gelicekler yuvalarina.Rabbim korusun ikisini de saglikli ve iyi olduklari haberlerini duymak uzere dualarimizdasin canim.

canımm allah sabrını versin hayırlısı böyleymiş demekten başka bi şey gelmiyo elimizden rabbim bundan sonra tez zamanda hamile kalmanı ve bu acıları unutmanı nasip etsin

kızzz ben şimdiden hazırlığa başladım galiba önceden gece hiç uyanmazdım şimdi uykumu alınca uyanıyorum bir daha da uyumuyorum sabah da eskiden olsa geç uyanırdım şimdi daha hassasım erken uyanıyorum hamilelikten galiba bugun gece 3 te hortladım bi foruma bakim dedim uykum da gelmiyoo
bi de bugün uyanırken yine kollarım ayak bileklerim çok kaşındı bunun caresi ne acaba kolonya sürdüm krem sürdüm geçmiyo

Canım ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 30lu haftaları görelim inşallah...

amin canım amin....
kızlaar bugün eşimle bebek alışverişine çıkıcaz ama erken mi acaba diyorum?
hamileliğimin başında daha cesurdum şimdi korkuyorum yaaaa.......

Ya uykusuzluk bende de başladı resmen sabah namazdan sonra uyuyamıyorum ama bizimki cok erken daha :) benim her tarafım agrıyo galiba ondan uyuyamıyorum..kaşıntı kuruluktansa bol bol nemlendir canım..
amin canım amin....
kızlaar bugün eşimle bebek alışverişine çıkıcaz ama erken mi acaba diyorum?
hamileliğimin başında daha cesurdum şimdi korkuyorum yaaaa.......
Ama artık çıkın siz.. Hadi hadi bebislere ciciler alınsın..sonra buyucekler rahat gezemezsin annesi:)

Arkadaşlar uykuda nefes probleminiz varsa uyku saatinden 3 saat önce yemeyi bırakın bende işe yaradı...
canım çok haklısın bence yemeğin çok etkisi var benimde dikkatimi çekti yemek veya meyve yediğim zaman dönüp duruyorum nefesim kesiliyor onları sindirince ancak uyuyorum az yemeğe tuzsuz ve tatsız şeyler yemeğede çalışıyorum

Bende baktım o topige siz söyleyince ama bakmicam bi daha ya zaten cok hassasim su anda herseye uzulebiliyorum birde ikiz annesi olunca cok etkiliyor panik olmak istemiyorum bu yüzden..

Cunku allah herkese derdi kadar sabır verirmiş o kadıncağıza nası bi sabır verdi kimbilir ama su an bende onunki kadar sabır yok..

allah cok cok sabır versin o Hanıma cok zor bisi allah kimseye yaşatmasın..

Merhaba kızlar kac gündür yazamadım. Bugün daha iyi iken yazayim dedim. Şükür her şey daha iyi. Kasılmalar bugün azalmaya basladi. Kanama durdu. Rahim ağzındaki aciklik da kapandı. Bebekler de iyi cok şükür. Allah hepinizden razı olsun

Seni cok merak ettik oh iyi cok sükür ins vaktiyle gelir bebislerin..Cook gecmis olsun canım..

maşallah maşallah maşallah aferin o bıdıklara öyle anneyi üzmek yok birdaha.daha da iyi olur bebişlerin dogumunu evinde beklersin inş.iyi olmanıza çok sevindik ,yazmayınca endişelenmeye başlamıstım.Allah hepimizinde yavrularını bagışlasın dualarımızdasın .herkes kendine bebisler için dikkat etsin.

Sağolun kizlar. Yazmak istedim ama fiziksel olarak kötü bir durumda idim. İlaçlar çarpıntı titreme nefes darlığı yaptı. Perişan etti yani. Neyseki iyiyiz ya sorun değil bunlar da

Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor

evden ne niyetle çıktım ama...
kahvaltıdan sonra kahve lekelenmem oldu yine.acile gittim.rahim boyu ve miniklerim iyi çok şükür. kanama alanıda yok.kan-idrar baktı dr enfeksiyon çıktı.nts ye bağladı kasılma yok ama karnımın sertliğini beğenmedi.2 magnezyum serum bağladı.offffffff. yani çok sıkıcı bir gün yaşadık oysa yavrularıma alışveriş yapacaktım. buna da şükür.

ORKİDE canım çok sevindim walla....:)
allahım kimseyi hastanede yatmak zorunda bırakmasın çok fena
hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallahhhhh

canım rabbim bebeğine sağlık ve uzun ömür nasip etsin...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Canım benimşimdi iyisin dimi ewdemisin hastanedemi?annen eşin yapsın alışverişi canım yat sen idare etcez kızlar doğurana kadar..ondan sona oturmaya vaktimiz olmayacak:)lekenin sebebi neymiş

Olsun canım üzülme..allah kalan bi tane bebisinizi baguslasin ins bi dahakine olur belli olmaz..
Flufem gecmis olsun canım buna sükür aman bebeklerin iyi olsun alışveriş her türlü yapılır dinlen sen kendini yorma..ileriki günlerde yaparsın kendini yormadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…