- 5 Ağustos 2011
- 950
- 11
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.521
Kızlar benim nabzım 100 genelde çok hızlı çalışıyor kalbim sizlerin nasıl cuma günü doktora gideceğim ama korkuyorum sizlerinde hızlımı
canım sertlik normal galiba çünkü benim de en baştan beri hep sert ve gergin ..ilk başlarda çok takıyordum kafaya ben de ...şimdi parlıyor resmen karnım gerginlikten bebeklerin kafaları falan bariz şekilde belli oluyor dışardan ...
kızlar bugün doktordan sonra avm ye gittimhamile kot gördüm tatlı görünüyodu dayanamadım giydim güzel oldu vee tabikiii aldım hatta 8.aya kadar giyebilirim nasıl olsa artık okullarda kıyafet serbest kot da giyebilirim aslında erken gibi geldi ama benim göbüşüm var bebişlerimi de skıştırmak istemiyorum rahatca gezinsinler bebişlere bi şey yok ama annişee var
Canım bence sertlik çok normal doktoruma sorucam yinede cumartesi günü...karnım benim tek gebeliğin 7,8 ayı gibi ve sert olması çok normal bence...çok takılma doktorun dedğine.çoğu arkadaşınkide serttir ve gergindir bence..
canım sertlik normal galiba çünkü benim de en baştan beri hep sert ve gergin ..ilk başlarda çok takıyordum kafaya ben de ...şimdi parlıyor resmen karnım gerginlikten bebeklerin kafaları falan bariz şekilde belli oluyor dışardan ...
saolun kızlar.walla içime serinlik geldiStres yapma canım ya kasilman yokmuş iste sertlik herkese gore degişir bence karnın dolu yani sert olması normal degil mı? Stres en kötüsü sertlikten daha kötü stresi gönder evinden..
Jelybond bende pazartesi gidicem cok özledim bebislerimi..
canım benim hiç değişmiyor.hep 98.ama 130 bile normalmişKızlar benim nabzım 100 genelde çok hızlı çalışıyor kalbim sizlerin nasıl cuma günü doktora gideceğim ama korkuyorum sizlerinde hızlımı
Az kalmış senin doğuma ne gzl:))ikizmi seninde?çatladınmı hemen sorayım bulmuşken:)
saolun kızlar.walla içime serinlik geldi
canım benim hiç değişmiyor.hep 98.ama 130 bile normalmişsanki kalbim her yerimde attıyor zonk zonk:)
evet az kaldı bi 2 hafta daha daynsak çok güzel olacak...darısı sizlere bu haftalara gelirsiniz inşallah...ikiz ikisi de erkek sivri bir göbeğim var ve her yeri çatladı krem ve yağ kullanmama rağmen...
canım hayırlısı ile sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allahım doğumdan sonra bizimle paylaş tecrübelerini
kızlar bugün doktordan sonra avm ye gittimhamile kot gördüm tatlı görünüyodu dayanamadım giydim güzel oldu vee tabikiii aldım hatta 8.aya kadar giyebilirim nasıl olsa artık okullarda kıyafet serbest kot da giyebilirim aslında erken gibi geldi ama benim göbüşüm var bebişlerimi de skıştırmak istemiyorum rahatca gezinsinler bebişlere bi şey yok ama annişee var
Doktordan gzl haberlerle gelen bebişleri gören arkdaşlara gözünüz aydın diyorum:)cumartesi gitcem bende zaman geçmiyo ama
evet az kaldı bi 2 hafta daha daynsak çok güzel olacak...darısı sizlere bu haftalara gelirsiniz inşallah...ikiz ikisi de erkek sivri bir göbeğim var ve her yeri çatladı krem ve yağ kullanmama rağmen...
cansucumm lcwaikiki den aldım 50 tl ben 40 bedenini aldım rahat oldu zaten daralıp genişleyebiliyo üzerine pembe bady o da 20 tl dar gibi görünebilir ama ben büyük aldım benim üstüme uzun bi şey giymem gerekiyor benim popo bi sağ bi sol yaparseybill bende bugun oyle bisi aradimm bulamadimm.daha dogrusu hamilee magaza markalarini bilmiyorumm.marka adi varmi
cokkk sagoll seybill yarinn hemenn bakicammmcansucumm lcwaikiki den aldım 50 tl ben 40 bedenini aldım rahat oldu zaten daralıp genişleyebiliyo üzerine pembe bady o da 20 tl dar gibi görünebilir ama ben büyük aldım benim üstüme uzun bi şey giymem gerekiyor benim popo bi sağ bi sol yaparkrem tonlarda kadiife pantolon da vardı o da hoşuma gitti ama şimdilik bu idare eder lcwaikiki sitesinden hamile giyime de bakabilirsin
Eki Görüntüle 834903 Eki Görüntüle 834905
canm maşallah ne mutlu sana 35.haftaya gelmişsin.darısı bızım basımıza.benımde Allahın ıznıyle ıkı erkeğim olucak:)isim ne koyucaksın derın ısım araştırmasına gırdım de:)
canım bende kaşıntı falanda yoktu karnım benimde çok gergin dün Dr sordum çok normal dedi ben zaten 2.çocuğumda son ay giydiğim kıyafetleri şimdi olmuyor karnımdan dolayıcanım bana cefaks 500mg diye bir antibiyotik verdi.10 tablet günde 2 taneben de sık idrara çıkma yok ama kaşıntı vardı...çok çok az.sende kasılma var mı?karnın sert mi?
doktorum peni paranoyak yaptı...eşimde gelip gidip göbüşe elliyo,yine sert diyesizin ki yumuşak mı kızlar? walla sıyırıcam, yarın 7 aylık hamiş bir arkadaşıma gidicem,sırf göbeğini ellemeye
Aaa senin çok az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet az kaldı bi 2 hafta daha daynsak çok güzel olacak...darısı sizlere bu haftalara gelirsiniz inşallah...ikiz ikisi de erkek sivri bir göbeğim var ve her yeri çatladı krem ve yağ kullanmama rağmen...