- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.481
Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor
topigi ne zaman acip okusamm kotu bi hberr aliyorumm..cokk morelimm bozuluyooo rabbim yardimcisi olsun tek bebegine can kan versinn..yarinn randewum varr cok korkuyorumm insallahh herseyy guzeldirr dualarinizi bekliyorimmm
Sağolun kizlar. Yazmak istedim ama fiziksel olarak kötü bir durumda idim. İlaçlar çarpıntı titreme nefes darlığı yaptı. Perişan etti yani. Neyseki iyiyiz ya sorun değil bunlar da
Dun doktordaydim 2 bebek gitmis bir tanenin kalp atışıni duyduk.allahim bu bebegimi bana bsgislasin.cok uzuldum hazirlamistik kendimizi hayırlısı olsun.bu topikten çıkıyorum artık allah tum yavrulariniza uzun ömür versin.insallah banada nasip olur ama yine tedavi görmek gozumu korkutuyor
evden ne niyetle çıktım ama...
kahvaltıdan sonra kahve lekelenmem oldu yine.acile gittim.rahim boyu ve miniklerim iyi çok şükür. kanama alanıda yok.kan-idrar baktı dr enfeksiyon çıktı.nts ye bağladı kasılma yok ama karnımın sertliğini beğenmedi.2 magnezyum serum bağladı.offffffff. yani çok sıkıcı bir gün yaşadık oysa yavrularıma alışveriş yapacaktım.buna da şükür.
ORKİDE canım çok sevindim walla....:)
allahım kimseyi hastanede yatmak zorunda bırakmasın çok fena
hepimize ve yavrularımıza sağlık versin inşallahhhhh
zorla kaçtım hastaneden wallaCanım benimşimdi iyisin dimi ewdemisin hastanedemi?annen eşin yapsın alışverişi canım yat sen idare etcez kızlar doğurana kadar..ondan sona oturmaya vaktimiz olmayacak:)lekenin sebebi neymiş
saol canım çok şükür rabbime.inşallah yaparız alışverişideOlsun canım üzülme..allah kalan bi tane bebisinizi baguslasin ins bi dahakine olur belli olmaz..
Flufem gecmis olsun canım buna sükür aman bebeklerin iyi olsun alışveriş her türlü yapılır dinlen sen kendini yorma..ileriki günlerde yaparsın kendini yormadan..
canım umudun kırılmasın ama bunlar yaşanabilecek şeyler...bebişlerini hissetmeye başladığında kaygıların biter canım.çünkü tekmeleri hissettikçe iyi oldularını anlarsınaynen ben de canım yaa okudukça umudum kırılıyoo böyle gidersem sanırım ben bebişlerim olmadan onlara bi şey alamam ben de yarın doktora gidiyorum her gidişimiz de böyle korkucaz heralde takii olana kadar inşallah sorunsuz iyi haberlerle dönersin
yarın doktorum ikili tarama için kan ver diyecek korkuyorum :18::18::18: test sonucu 4 gün sonra çıkıyormuş allah yardımcımız olsun kızlar dua edin inşallah her şey yolunda gider :44:
dualarımız seninle cansu.güzel haberler alırsın inşallahtopigi ne zaman acip okusamm kotu bi hberr aliyorumm..cokk morelimm bozuluyooo rabbim yardimcisi olsun tek bebegine can kan versinn..yarinn randewum varr cok korkuyorumm insallahh herseyy guzeldirr dualarinizi bekliyorimmm
saol canımcım.leke olmadan önce ben ciddi sancı yaşıyorum.zaten 2 kere yaşadım allah bir daha yaşatmasın...aminiyi olduğunu sevindim canımmm
güneşcimm tek olsun senin olsun allah hayırlısını versin biliyosundur belki sağlıksız bebekler tutunamaz düşerler rabbim hepimize sağlıklı çocuklar versin
canım geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda daha çıkarız alışverişlereleke ya da kanama olmadan önce bi belirti yaşıyo musun kasık ağrısı ya da başka bi şey yoksa ansızın mı oluyo
aynen ben de canım yaa okudukça umudum kırılıyoo böyle gidersem sanırım ben bebişlerim olmadan onlara bi şey alamam ben de yarın doktora gidiyorum her gidişimiz de böyle korkucaz heralde takii olana kadar inşallah sorunsuz iyi haberlerle dönersin
yarın doktorum ikili tarama için kan ver diyecek korkuyorum :18::18::18: test sonucu 4 gün sonra çıkıyormuş allah yardımcımız olsun kızlar dua edin inşallah her şey yolunda gider :44:
Sabah sabah burdayım yine uyuyamadım namazdan sonra..cok komik uykuya bayılırım normalde ama cin gibi uyanıyorum :)
zorla kaçtım hastaneden wallacanım,lekenin nedeni enfeksiyon büyük ihtimalle dedi ama bebek büyürken böyle lekelenmeler normalmiş...ama kasılmalara taktı dr. sancı çıkmaması iyi ama karnın bu kadar sert olmamalı dedi. serumu yedikten bu yana yumuşak göbüş.cumartesi kontrol var.merakla bekliyorum:18:
saol canım çok şükür rabbime.inşallah yaparız alışverişide
canım umudun kırılmasın ama bunlar yaşanabilecek şeyler...bebişlerini hissetmeye başladığında kaygıların biter canım.çünkü tekmeleri hissettikçe iyi oldularını anlarsın
dualarımız seninle cansu.güzel haberler alırsın inşallah
saol canımcım.leke olmadan önce ben ciddi sancı yaşıyorum.zaten 2 kere yaşadım allah bir daha yaşatmasın...amin
günaydın kızlarbayram tatili boyunca yazamadım pek. bir kaç kötü haber almışız Rabbim sıkıntı yaşayanları feraha çıkarsın, kayıpları olanlara da sabır versin inşallah
ben hala bebiş hareketlerini hissedemediğimden, her an acaba iyiler mi endişesi yaşıyorum. bu cuma akşam kontrolümüz var. inşallah güzel haberlerle döneriz. kasım ayı içerisinde yavaştan hazırlıklara başlasam diyorum. en azından boya badana mobilya işlerini halletsem. zaten haftaiçi akşam 7de eve geldiğimden sadece haftasonları hazırlığa vaktim olacak. o da karda kışta ağırlaştıkça nasıl olur bilmiyorum. ben şimdiden gezerken çabuk yorulmaya başladım.
Ben hareketleri 15-16 haftalarda hissetmiştim kızlar
peki nasıl hissettin
ben bişiler hissediyorum emin değilim elimi karnıma koyduğumda böyle saat tiktakı gibi yada kalp atışı gibi bişey mi
yoksa yanılıyor muyum
bende 16. haftadan sonra hissetmeye başladım...içimde balon patlıyomuş gibi geldi ilk başta.hissediyosun kayıyor gibi.hala ciddi bir tekme yiyemedim minik minik kıpırtılar:)selam kızlar,
ben de hala bebişlerin hareketlerini hissetmiyorum..
Acaba siz ne zaman hissetmeye başladınz ?
Kızlar ben bebeklere uyku seti almadım..beşik yan koruma minderi varya hani beşiklerin etrafına geçirilen şey,onu tek bulanilirmiyim acaba?
Anladım canım dikkat et kendine.yat ewde kalkmadan boşver işi gücü...akşama kadar battaniyenin altında o kanal senin bu kanal benim geziyorum:)cumartesi benimde kontrolüm var heyecanlıyım en son 1 ay önce görmüştüm bebişlerimi:)değişmişlerdir...yarın yada çarşamba şeker yükleme yaptırcam onun sonuçlarıyla beraber gidecem cumartrsi doktoruma
selam kızlar,
ben de hala bebişlerin hareketlerini hissetmiyorum..
Acaba siz ne zaman hissetmeye başladınz ?
Ben hareketleri 15-16 haftalarda hissetmiştim kızlar
bende 16. haftadan sonra hissetmeye başladım...içimde balon patlıyomuş gibi geldi ilk başta.hissediyosun kayıyor gibi.hala ciddi bir tekme yiyemedim minik minik kıpırtılar:)
ama telaş yapma 22 haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi dr bana.
tabi kullanırsın canım.sen yorgan çarşaf yastık ayrı ayrı mı düşünüyosun?
ben 1 er uyku seti birde yedek yorgan yastık nevresim takımı düşünüyorum yedekler anneanneden:)