- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.061
Tmm tatlım doktora sorayım gidince.dahada 15 gün var zamanda gecmiyo(benim hemogram en son 9 du canım..kan hapı günde iki kere kullanıyom pekmezde içiyorum sende iç
9 MU???amaninnn.kız bende ne çok üzülmüştüm. düzelir inşallah
İnş canım benim zaten bekarkende hep düşüktü o zaman önemsemiyodum.önemsemek lazımmış
Sedefciğim bende de krampalar oluyor ama megnazyum Dr verdi 1.5 aydır falan kullanıyorum suda eriyenden doğuma kadar devam dedi
bende burda mı okudum hatırlamıyorum elivit hakkında onu kullanmayı bıraktım zaten çok düzenli kullanmıyordum
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ....
bende kendimi bildim bileli kansızım
bu arada sağlık ocağına gittim prolutan yaptırmak için.ebe ve aile hekimim tutturdu tetanoz yapalım diye.drum 20. haftadan önce sakın yaptırma dedi.eşimi de kandırmışlar ben içerdeykenzor kaçtım wallaa:18:
ya ben yaptırmıcam sanırım.hepiniz yaptırdınız mı aşıyı?
Kızlar Dr bana kan ve şeker ölçümü yapmadı acaba bu gidişimde mi yapacak aç karnına falan mı gitmek gerekiyor şeker ölçümü için
kızlar günlük ne kadar su içiyorsunuzz ve hep yatıyormusunuzz yemek falan yapıyormusunuz
Tmm tatlım doktora sorayım gidince.dahada 15 gün var zamanda gecmiyo(benim hemogram en son 9 du canım..kan hapı günde iki kere kullanıyom pekmezde içiyorum sende iç
:) kuzu koy sende..Kaan Kemal Kerim Kenan Kamil Kabil aklıma gelenler:)Canım çok güzel isimler bulmuşsun.sanırım bu gıdışle bende kuzuları koyucam,:)eşimede söyleyim k harfi ile başlamalıymış soyadımza uysun dıye.k harfı ile kerem var beğendığım onuda yakın arkadaşım koydu. yok olanlarıda beğenmıyo.acılen isim beğendirmem lazım yoksa kayınpederın ısmıne kalıcaz valla:)))))))
Cok güzelmiş :) vallaha cok begendim..Biz kayınpederin isminide koyacaz bi paşanın isiminin başına:)eşimin babası vefat etmiş 25 sene önce.eşim hiç görmemiş...isim ne biliyonuzmu:))BATTAL...
Cok icmek istiyorum ama midem bulanıyo sudan o yüzden 1,5 litre anca oluyodur..az aslında..kızlar günlük ne kadar su içiyorsunuzz ve hep yatıyormusunuzz yemek falan yapıyormusunuz
Valla su ne kadar içtiğimi bilmiyorum canım.amaa 7,8 bardak oluyodur.yemek yapıyorum ben canım zaten tek yaptığım o:)
canım benim de hemogramım düşüktü ilk başlarda kan hapını kahvaltıdan 10-15 dakika önce alıyrdum hiç yükselmiyordu ...sonra 1-1.5 saat önce almaya başladım aç karnına o zamandan beri hep yükseliyor..bir de bunu deneyin...belki sizin de yükselir...
:) kuzu koy sende..Kaan Kemal Kerim Kenan Kamil Kabil aklıma gelenler:)
Cok güzelmiş :) vallaha cok begendim..
Cok icmek istiyorum ama midem bulanıyo sudan o yüzden 1,5 litre anca oluyodur..az aslında..
bnde yapıyorum yemek yavaş yavaş kışında çok su gitmiyor ya :) en az 2 litreye kadar zorluyorum ama az diyorlarr
Sen iyiki varsın canım ya😘
Kızlar 3 yıl bitirdik cok sükür bu sene hediyelerimiz mükemmel.. 2 bebek :)
sağol canım benim ....kadınlar kulübü iyi kiii var bence herşeyi öğreniyoruz burdan.....