2014 ikiz anneleri

Kızlar Dr bana kan ve şeker ölçümü yapmadı acaba bu gidişimde mi yapacak aç karnına falan mı gitmek gerekiyor şeker ölçümü için

İnş canım benim zaten bekarkende hep düşüktü o zaman önemsemiyodum.önemsemek lazımmış

bende kendimi bildim bileli kansızım
bu arada sağlık ocağına gittim prolutan yaptırmak için.ebe ve aile hekimim tutturdu tetanoz yapalım diye.drum 20. haftadan önce sakın yaptırma dedi.eşimi de kandırmışlar ben içerdeyken zor kaçtım wallaa:18:
ya ben yaptırmıcam sanırım.hepiniz yaptırdınız mı aşıyı?

Hmm anladım canım bebeklerimin harejeti sanıyorum ben o sivrilmeleri ama flufem uyardı soracam doktora

Yaptr canım ya gwcen hafta yaptırdım ben 21.Haftada..

Tmm tatlım doktora sorayım gidince.dahada 15 gün var zamanda gecmiyo(benim hemogram en son 9 du canım..kan hapı günde iki kere kullanıyom pekmezde içiyorum sende iç

canım benim de hemogramım düşüktü ilk başlarda kan hapını kahvaltıdan 10-15 dakika önce alıyrdum hiç yükselmiyordu ...sonra 1-1.5 saat önce almaya başladım aç karnına o zamandan beri hep yükseliyor..bir de bunu deneyin...belki sizin de yükselir...

:) kuzu koy sende..Kaan Kemal Kerim Kenan Kamil Kabil aklıma gelenler:)
Biz kayınpederin isminide koyacaz bi paşanın isiminin başına:)eşimin babası vefat etmiş 25 sene önce.eşim hiç görmemiş...isim ne biliyonuzmu:))BATTAL...
Cok güzelmiş :) vallaha cok begendim..
kızlar günlük ne kadar su içiyorsunuzz ve hep yatıyormusunuzz yemek falan yapıyormusunuz
Cok icmek istiyorum ama midem bulanıyo sudan o yüzden 1,5 litre anca oluyodur..az aslında..

Sen iyiki varsın canım ya😘

bnde yapıyorum yemek yavaş yavaş kışında çok su gitmiyor ya :) en az 2 litreye kadar zorluyorum ama az diyorlarr

Ewt canım benimkide az...günde 3 litre içebilsek keşke ama dediğin gibi kışın gitmiyo...bol bol cekirdek işlemek lazım benim su içmem için

Kızlar merhaba bişey sorucam size 5 aydan sonra erken dogum önleyici kullandınızmı doktorum bana 5 aydan sonra ilaç kullanıcagımızı söylemiştide siz başladınızmı yada bi bilginiz varmı buarada benim tek yumurta ikizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…