2014 ikiz anneleri

Evet bende öyle düşünüyorum her serde bir hayır var. Onu yapmasaydık eşim daha akillanmazdi. Şimdi çok şükür herşey mükemmel. Çok mutlu bi evliliğim var masalla h.
Allah bozmasın canım bebeklerinin bereketi bolluğu da gelmiştir evinize allah kimsenin yuvasını bozmasın en zor şey..
Anaaaaaaaammmmmm çok teşekkür mahçup oldum vallahiiiii:KK52::KK52::KK16::KK16:
Yarın kontrılüm var canım bakalım bi heyecan küçüğe ne diyecek diye bekliyorum allaha emanet artık bebikler :emir_bebek:

Bekliyoruz o zaman haberlerini tamam mı merakta bırakma bizi

bak şuraya yazıyom bebegin sana çektiyse çalışmış didinmiş yemiş yemiş büyümüştur kocaman bebik olmuştur şimdiye:)

Allah bozmasın canım bebeklerinin bereketi bolluğu da gelmiştir evinize allah kimsenin yuvasını bozmasın en zor şey..

Bekliyoruz o zaman haberlerini tamam mı merakta bırakma bizi

bak şuraya yazıyom bebegin sana çektiyse çalışmış didinmiş yemiş yemiş büyümüştur kocaman bebik olmuştur şimdiye:)

Inşallah canım teşekkür ederim. Aminn :KK52:

Valla onceligim bebisler. Onlar uyuduğu zaman ne yapabiliyo sam o ışte. Ama evi bi görsen anaaam her yer heryerde :9;
Benimde ew hep toz valla:)saldım artık bıraktım işi gücü.bebeklerimden kıymetli değilya sende takma boşver.kusuruna bakacak olan hiç gelmesin ewine
Benim Bebeklerim uyandi kızlar :emir_bebek::emir_bebek: dikkat edin bebeklerinizede kendinizede. Hayırlı sağlıklı günleri sizin ve bebeklerinizin olsun. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hadi git bak kuzulara:)😘ayy nasıl kokuyodur onlar.ev bebek kokusu dolmuştur rabbim biZede yaşatsın inş hepimiz hayırla sağlıkla doğuralıö

Tabloya bebişlerin isimlerini de ekleseniz çok iyi olur bence, karar veremeyenler için süper bi fikir olur.Mesela benim için ..:)

ÜYE ADIYAŞADIĞI ŞEHİRYAŞBEBİŞLERİN CİNSİYETLERBEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufemhatay29erkek-erkek
:nazar::nazar:
7 mart 2014
jelybonsdfkırıkkale25erkek-erkek
15 şubat 2014
kengoistanbul33kız-kız
29 ocak 2014
pııınar
asbelove
kuzey28erkek-?
orkide2
melis2609kocaeli29erkek-kız
14 şubat 2014
seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
pelinsuerkek-erkek
birdileksinAnkara2731 Mart 2014

Son düzenleme:
Kızlar listeye göre ilk ben mi doğurucam:26:
Neyse bakalım kısmet benim karnım çoook büyüdü nefes almakta bile zorlanıyorum hafta sonu Dr gidicem inşallah bakalım bebişler nasıl
birde dün gece bir rüya gördüm hayırdır bir kızım birde oğlum oluyor oğlum olduğunu iki/ üç sefer dir görüyorum hayır olsun birde rüyamda normal doğum yapıyorum ve erken doğum yapıyorum ve daha hiç bir şey almamışım ama diyorum ki sağlıkçılar çok şükür çıkar kıyafet alırım hayır olsun inşallah

ÜYE ADI
YAŞADIĞI ŞEHİR
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufem
hatay
29
erkek-erkek

7 mart 2014
jelybonsdf
kırıkkale25
erkek-erkek

15 şubat 2014
kengo
istanbul33kız-kız
29 ocak 2014
pııınar
asbelove
kuzey28
erkek-?

orkide2
melis2609
kocaeli29erkek-kız
14 şubat 2014
seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
istanbul28?-?30.05.2014
pelinsu
erkek-erkek

Oldu mu bilmiyorum ama inşallah olmuştur:KK16:

ÜYE ADIYAŞADIĞI ŞEHİRYAŞBEBİŞLERİN CİNSİYETLERBEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufemhatay29erkek-erkek
7 mart 2014
Jelybonsdf

kırıkkale25erkek-erkek
15 şubat 2014
kengoistanbul33kız-kız
29 ocak 2014
pııınar
asbelove
kuzey28erkek-?
orkide2
melis2609kocaeli29erkek-kız
14 şubat 2014
seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
pelinsuerkek-erkek
Becerebilcemmi diye yaptım:)

arkadaşlar ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim tüp bebek yaptırdım ama pgt yaptırmamıştım

5 nolu kromozom bozukluğu

bu kromozom bir anneden bir babadan alıyormuş ya benim gibi yada eşim gibi olur

ama en kötüsü yani dengesiz kromozomda sağlıksız olabiliyormuş o da az bir ihtimal ama riske girmek istemediğim için amniyosenteze karar verdim

siz yaptırdınız mı arkadaşlar

arkadaşlar ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim tüp bebek yaptırdım ama pgt yaptırmamıştım

ama en kötüsü yani dengesiz kromozomda sağlıksız olabiliyormuş o da az bir ihtimal ama riske girmek istemediğim için amniyosenteze karar verdim

Canım üzüldüm inş sonuçlar temiz çıkar ben yaptırmadım zaten riskli bi durum görülmedikçe tavsiye edilmiyo..doktorun uygun gördüyse yaptırcaksın tabi..ne zaman yaptırcaksın bide ikiz gbelikmi?

Benimkilere de isim koydum ben geçici:
Kuzu 1
Ve
Kuzu 2
:KK66:

Canım çok güzel isimler bulmuşsun.sanırım bu gıdışle bende kuzuları koyucam,:)eşimede söyleyim k harfi ile başlamalıymış soyadımza uysun dıye.k harfı ile kerem var beğendığım onuda yakın arkadaşım koydu. yok olanlarıda beğenmıyo.acılen isim beğendirmem lazım yoksa kayınpederın ısmıne kalıcaz valla:))))))):emir_bebek::emir_bebek:

kızlar kan sonucum için aradılar...kan sayımı yine düşükmüş:KK43::KK43: 10 çıkmış.ilacı ikeye yükseltti dr.eğer artmazsa iğne başlıycakmış.iğne yemekten kevgire döndüm....
sizin hemogram nasıl???

Gerçektenmi:KK43:(söleyim bidahaki kontrolde doktora.yok canım ben kahve sevmem Zaten hiç..2 bardak çay içiyorum kahvaltıda sadece
Mecbur bakacaklar:)beraber giriştik bu yola:)inş bende yalnız bakmayı becerebilirim
aynen canım...ismi var tabi:)Magnorm 365 mg.ama sen dra bir danış önce.belki seninki kasılma değildir
bende dün ikizlerim olacağını öğrendim.hemde 12 haftalık hamileyim.8 haftalıkken görünmemiş.ve hala şoktayım.inşallah sağlıklı büyümek ve doğmak nasip olur.
hayırlı olsun:nazar::nazar:...hoşgeldin topiğe:KK1:
ben dediğiniz gibi yaptım. Ama yazamadım tabloya bilgileri.:18:
canım yukarıdaki A/A yı tıkladın mı?
Kızlar listeye göre ilk ben mi doğurucam:26:
Neyse bakalım kısmet benim karnım çoook büyüdü nefes almakta bile zorlanıyorum hafta sonu Dr gidicem inşallah bakalım bebişler nasıl
birde dün gece bir rüya gördüm hayırdır bir kızım birde oğlum oluyor oğlum olduğunu iki/ üç sefer dir görüyorum hayır olsun birde rüyamda normal doğum yapıyorum ve erken doğum yapıyorum ve daha hiç bir şey almamışım ama diyorum ki sağlıkçılar çok şükür çıkar kıyafet alırım hayır olsun inşallah

iyilerdir inşallah annesiiii:nazar:hayra çıksın rüyan:)
ikiz hamile bir bayanın 24. haftada ki rahim-göbek büyüklüğü ,tek gebelikteki bayanın rahim-göbek büyüklüğünün 38. -40. haftasına denkmiş:18::18:
sen artıkın 41. haftadasın:KK1:

Son düzenleme:

umarım korktuğun gibi olmaz aylin,yani bu düşük bir ihtimal.bende yaptırmadım.bizim genetikle ilgili bir sorun yoktu.
allah korusun amniyosentez pozitif olursa ne yapmayı düşünüyorsun???

kızlar kan sonucum için aradılar...kan sayımı yine düşükmüş:KK43::KK43: 10 çıkmış.ilacı ikeye yükseltti dr.eğer artmazsa iğne başlıycakmış.iğne yemekten kevgire döndüm....
sizin hemogram nasıl???

aynen canım...ismi var tabi:)Magnorm 365 mg.ama sen dra bir danış önce.belki seninki kasılma değildir

hayırlı olsun:nazar::nazar:...hoşgeldin topiğe:KK1:

canım yukarıdaki A/A yı tıkladın mı?

iyilerdir inşallah annesiiii:nazar:hayra çıksın rüyan:)
ikiz hamile bir bayanın 24. haftada ki rahim-göbek büyüklüğü ,tek gebelikteki bayanın rahim-göbek büyüklüğünün 38. -40. haftasına denkmiş:18::18:
sen artıkın 41. haftadasın:KK1:
Tmm tatlım doktora sorayım gidince.dahada 15 gün var zamanda gecmiyo:KK43:(benim hemogram en son 9 du canım..kan hapı günde iki kere kullanıyom pekmezde içiyorum sende iç

İnşallah önemli bir şey yoktur

Bende sorcaktım allah korusun olumsuz çıkarsa nolcak diye,çekindim flufem sormuş...bebeğin artık kocaman canım kıyabilirmisin ona.yargılamak değil asla yanlış anlama,başına gelmeyen bilemez eminim.rabbim senide böle sınıyo belki bol bol dua et canım inşallah kuzun sağlıklıdır

Canım çok güzel isimler bulmuşsun.sanırım bu gıdışle bende kuzuları koyucam,:)eşimede söyleyim k harfi ile başlamalıymış soyadımza uysun dıye.k harfı ile kerem var beğendığım onuda yakın arkadaşım koydu. yok olanlarıda beğenmıyo.acılen isim beğendirmem lazım yoksa kayınpederın ısmıne kalıcaz valla:))))))):emir_bebek::emir_bebek:

Biz kayınpederin isminide koyacaz bi paşanın isiminin başına:)eşimin babası vefat etmiş 25 sene önce.eşim hiç görmemiş...isim ne biliyonuzmu:))BATTAL...

Tmm tatlım doktora sorayım gidince.dahada 15 gün var zamanda gecmiyo:KK43:(benim hemogram en son 9 du canım..kan hapı günde iki kere kullanıyom pekmezde içiyorum sende iç
Sedefciğim bende de krampalar oluyor ama megnazyum Dr verdi 1.5 aydır falan kullanıyorum suda eriyenden doğuma kadar devam dedi
bende burda mı okudum hatırlamıyorum elivit hakkında onu kullanmayı bıraktım zaten çok düzenli kullanmıyordum
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ....

X