2014 ikiz anneleri

sedef şu karında olan yamulmalar bebek hareketleri değil canım...ben magnezyumu daha 2-3 kere içtim ve hiç olmadı bir daha.bunlar kasılma canım,sanırım senin de 16. haftada başlamıştı.druna danış bence.
türk kahvesi içiyo musun şekerler? ben günde bir tane içiyorum genelde:18::18:

günaydın kızlar

canım dediğin gibi buna şükür... arkadaşımın bebeği de ayağını annesinin kaburgasına sıkıştırmış ve öyle geliştiği için yamukluk oldu. dediğin gibi hemen alçıya aldılar, sonrasında ortopedik ayakkabılar falan derken çabucak düzeldi. inşallah senin kızın da iyi olacak kısa sürede

biz de Kerem ve Şebnem koyacağız inşallah Zeynepte çok güzel ama eltimin kızının ismi.Hayırlısı bakalim.Sağlıklı doğsunlarda gerisi kolay

sanırım kerem patlaması da olacak benim bebişlerden biri kesin erkek, öteki göstermiyor. erkek tek olursa ömer kerem olacak kısmetse. eğer diğeri de erkekse birine kerem birine kaan düşünüyoruz. ama diğer bebişim kızsa, ela, neva, elvin, asya... bunlardan biri olabilir belki

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür edrim bundan sonra güzel haberler paylaşırım inşaallah rabbim büyük belki mucize yaşarız...

ben hergün 1 tane içiyorum. 2 ince belli bardakta, açık çayda içiyorum
bu cumartesi doktora soracağım, bakalım çok diyecek mi?:26:

Bizim uyku düzeni gaz olayını aştıktan sonra oldu üç ayı buluyor. Şimdi dört aya girecek ler
Artık Emzirip yatiriyorum üç saat uyanmadan yatıyorlar. İkisini aynı anda uyandiriuorum sonra ikisi aynı anda uyuyo. Bnde işlerimi
Hallediyor um. Zaten çamaşır olayi bir saatimi alıyor :)) babamız da ikisi birden ağlayınca mamasi ni yapıp uyutuyor. Sonra yatiyo. Bnm kocam da ben
Bakmam diyenlerden di
Bende bakmaz saniyodum ama şimdi mama hazirliyor. Çok fazla yardm beklemiyorum kendim yapmaya calisiyorum. Esim zaten isten geliyor yemek yiyoruz ben bebekleri Emzirip yatiriyorum. O arada uyanirlarsa eşim bakiyo. Bende iki saat uyuyorum.

Gerçektenmi(söleyim bidahaki kontrolde doktora.yok canım ben kahve sevmem Zaten hiç..2 bardak çay içiyorum kahvaltıda sadece

Mecbur bakacaklar:)beraber giriştik bu yola:)inş bende yalnız bakmayı becerebilirim

Kullandığın magnezyumun bi adı varmı?kendim alıp kullansam olurmu acaba zararı olmaz diye düşünüyorum.

bende dün ikizlerim olacağını öğrendim.hemde 12 haftalık hamileyim.8 haftalıkken görünmemiş.ve hala şoktayım.inşallah sağlıklı büyümek ve doğmak nasip olur.

canımm allah caresiz dert vermesin buna da şükür inşallah doğumdan sonra da çabucak atlatırsun da bebişin sağlığına kavuşur

Gerçektenmi(söleyim bidahaki kontrolde doktora.yok canım ben kahve sevmem Zaten hiç..2 bardak çay içiyorum kahvaltıda sadece

Mecbur bakacaklar:)beraber giriştik bu yola:)inş bende yalnız bakmayı becerebilirim

:)) aynen beraber girdik bu yola :)) yaparsın kız bakarsın sen. Dünya tatlısı iki tane meleğe bakılmaz mi . Bana herkes bakamazsin falan dedi.
Şimdi bakıyorum diye millet hayret ediyo. Kaynanam la falan aramda sorunlar vardı benim. Şimdi baristik ama bi görsen canım nasıl catliyo. Benim eşimi çok kiskanir. Çok zor zamanlarr gecirdim ben. Şimdi eşim benim arkamda oldug icin herkes susuyo. Anlatsam roman olur. Doğumdan iki hafta önce ayrılmıştık. Kaynanm ramazan da oğlunu yanına istedi. Bende tek kalcakmisim. Tartıştık eşimle. Annemde kaldım. Doğum yaptım eşimin sonradan haberi oldu hatasını anladi annesiyle falan kavga etmiş falan falan....sonra birleşti k. Şimdi el üstünde tuyuyo beni eşim. Kaynanam da buna dayanamiyo. . Eşim in aklı başına yeni geldi. Annesinin yaptıklarını artık o farkediyo. Amaaa n hiç umrumda bile değiller. Ben ailemle çok mutluyum. Ben onca yasananlara rağmen tek bakıyorum canım. Inşallah sende bakarsın

Ayy neler yaşamışsın eşinin doğumunda olmaması ne kötü bişey olmuştur.ama sonucu iyi olmuş.gıcık olurum bende oğlunu kıskanan annelere.ben öyle olmayacammaden kıskanacan ewlendirmeseydin kıymetli oğlunu...boşver böyledi daha iyi olmş.

Evet çok kötü şeyler yasadim. Çok zor anlardı. Ama şimdi rabbim bana yardım etti. Herşey yoluna girdi çok şükür. Evimizi de aldik kiradaydim. Bu pazar degil hftaya pazara tasinicam. Bu cumarteside ufak tefek esyalarimi goturcez Bebeklerim de anneanesine gidecek. Bu hafta biraz zor geciyo yoruluyorum toplanmaya başladım anca k yetiştirmiş olurum zaten. Bi tasinsaydim oda aradan çıksa iyi olucak. Bende kaynanalik yapmiycam aslaaa

Maşallah ya nazar değmesin kız sana.. Esinin akillanmasina sevindim annedir tamam ama bi yere kadar ne isi var karısının karnı burnundaykrn yalnız mı bırakılır.. Bebeklerinin doğumunu görememek en buyuk ceza olmuş esine anlaşılan.. Bazen serlerin altında hayırlar vardır diye bosuna denmiyo :)

Bu arada kız senin tek yumurta ikizimi bebisler
Yok canım çift yumurta benimkiler

Helal olsun valla sana imrendim o kadar işin arasında bebeklerinlede yalnız ilgileniyonya ne deyim:)

Evet bende öyle düşünüyorum her serde bir hayır var. Onu yapmasaydık eşim daha akillanmazdi. Şimdi çok şükür herşey mükemmel. Çok mutlu bi evliliğim var masalla h.

Sen buraya pek yakıştın burdan göndermeyiz seni haberin olsun :)

Anaaaaaaaammmmmm çok teşekkür mahçup oldum vallahiiiii
Yarın kontrılüm var canım bakalım bi heyecan küçüğe ne diyecek diye bekliyorum allaha emanet artık bebikler

bende dün ikizlerim olacağını öğrendim.hemde 12 haftalık hamileyim.8 haftalıkken görünmemiş.ve hala şoktayım.inşallah sağlıklı büyümek ve doğmak nasip olur.

Ay ne güzel süpriz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…