2014 ikiz anneleri

Ben 4 aylıkken başladım canım..proluton iğne vuruluyorum 10 güne bi inş sağlıkla doğururuz.

Ben 4 aylıkken başladım canım..proluton iğne vuruluyorum 10 güne bi inş sağlıkla doğururuz.

O ilaçı kullanarak 37-38 haftayı bulurmuşuz hayırlısıyla o günleri bi görürsek en cok korktugum şey erken dogum bide bizim risklerimiz cift yumurta ikizlerine göre daha riskli insan düşünmeden edemior..

çok geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin yeterki ....tabi düzelir hallolur ... siz moralinizi yüksek tutun bebişde çok etkilenmesin annesi

O ilaçı kullanarak 37-38 haftayı bulurmuşuz hayırlısıyla o günleri bi görürsek en cok korktugum şey erken dogum bide bizim risklerimiz cift yumurta ikizlerine göre daha riskli insan düşünmeden edemior..

İnş o haftaları görürüz canım..ewet tek yumurta daha riskli galiba çok dikkat et dinlen sürekli

Esimde ve bende akdeniz anemisi tasiyicisiyiz %25 hasta olma ihtimalleri var ama benimde tup bebek ben goze alamadim amniyosentez yaptirmayi dusuk yaspma riski oldugu icin hem hasta olsalar bile aldirabilecek misin ben aldirmayacagim icinde riske girip yaptirmadim

Uzan canım bebeklerimizden önemli değil hiç bişey.cinsiyetleri bellimi

12 haftalıkken gitmiştim cok şartlandırma kendini ama kız görüorum dedi.30 ekimde kesinleşcek inşallah kızdır bi tane oglum var zaten bide kız tatmak istiyorum allah nasip ederse tabi önce saglıklı olsunda.sizinkiler bellidir herhalde dur tahmin edeim biri kız biri erkek :)

İkiside erkek:))rabbim sağlık versin hepimizinkine inş canım
Canım fazla suda iyi değilmiş böbreklere zararlıymış ben3.5 lt içiyordum 2.5 a düşürdüm...

Kız 3,5 lt nsıl içiyodun:))brawo valla sana:)

Canım bendede kromozom bozukluğu var
Aralıkda tüp bebek yaptırmaya niyetliydik onda bile pgt yaptırmayacaktık eğer olmazsa sonraki denememizde yaptıracaktık...
Senin vereceğin bir karar ama sorun çıkarsa kıyıp aldırabilecekmişsin?

kizlar cok sukur 7. haftagirdik ve gribimm ..son ucgun pedimde sari akinti oluyo onceden hic yoktu acaba grip ten dolayimi diye dusundum basiniza geldimi boyle bi durummm

arkadaslar benim doktorum 13.haftada ikizlerde 2li test doğru sonuç vermez doppler lazım dedi yaptı zararlımı acaba o dönemde varmı o dönemde yaptıran.

bende dün ikizlerim olacağını öğrendim.hemde 12 haftalık hamileyim.8 haftalıkken görünmemiş.ve hala şoktayım.inşallah sağlıklı büyümek ve doğmak nasip olur.

hoşgeldin canımmm sana sonradan sürpriz yapmış demek yaramas benimkiler 6 haftalıkken ikiside göründüler o zaman bile şok olmuştum

kızlar mrb umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir.bizde bu gün kontrole gittik 16 haftalık hamileyim ikizlerime.kanama sebebiyle zaten 20 gün heyet raporluyum.bayram sonrası bitiyor rapor.ancak dr rapor bitiminde 2 ay daha heyet raporu uygun gördü.zaten 15 ocakta 30 haftam dolmuş olacak Allah nasip ederse .yani doğum iznine ayrılmış olacağım.sorum benim durumumda olan çalışan annelere. böyle uzun süre bir kaç sefer heyet raporu kullanmak işyerinde herhangi bir sıkıntıya yol açmaz değil mi.ne biliyim olmaz diye biliyorum ama tedirgin oldum.bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Bir yılda 6 ay heyet 45 gün toplamda bir doktordan en fazla 15gün olmak üzere tek imzalı rapor alabilirsin devlette böle arkadaşım özeldeydüsen bilmiom ama
Geçmiş olsun atlatmışın sayılır inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsınnnn bebiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…