- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.041
Allah bozmasın canım bebeklerinin bereketi bolluğu da gelmiştir evinize allah kimsenin yuvasını bozmasın en zor şey..Evet bende öyle düşünüyorum her serde bir hayır var. Onu yapmasaydık eşim daha akillanmazdi. Şimdi çok şükür herşey mükemmel. Çok mutlu bi evliliğim var masalla h.
Anaaaaaaaammmmmm çok teşekkür mahçup oldum vallahiiiii
Yarın kontrılüm var canım bakalım bi heyecan küçüğe ne diyecek diye bekliyorum allaha emanet artık bebikler
Yok canım çift yumurta benimkiler
Helal olsun valla sana imrendim o kadar işin arasında bebeklerinlede yalnız ilgileniyonya ne deyim:)
Allah bozmasın canım bebeklerinin bereketi bolluğu da gelmiştir evinize allah kimsenin yuvasını bozmasın en zor şey..
Bekliyoruz o zaman haberlerini tamam mı merakta bırakma bizi
bak şuraya yazıyom bebegin sana çektiyse çalışmış didinmiş yemiş yemiş büyümüştur kocaman bebik olmuştur şimdiye:)
Benimde ew hep toz valla:)saldım artık bıraktım işi gücü.bebeklerimden kıymetli değilya sende takma boşver.kusuruna bakacak olan hiç gelmesin ewineValla onceligim bebisler. Onlar uyuduğu zaman ne yapabiliyo sam o ışte. Ama evi bi görsen anaaam her yer heryerde :9;
Benim Bebeklerim uyandi kızlardikkat edin bebeklerinizede kendinizede. Hayırlı sağlıklı günleri sizin ve bebeklerinizin olsun.
ÜYE ADI YAŞADIĞI ŞEHİR YAŞ BEBİŞLERİN CİNSİYETLER BEKLENEN DOĞUM TARİHİ flufem hatay 29 erkek-erkek
7 mart 2014 jelybonsdf kırıkkale 25 erkek-erkek
15 şubat 2014 kengo istanbul 33 kız-kız
29 ocak 2014 pııınar asbelove kuzey28 erkek-?
orkide2 melis2609 kocaeli 29 erkek-kız
14 şubat 2014 seybil sdtive tctrsvl mrsbeyaz ayşe kaderiya durudenizderya beneklibonibon pelinsu erkek-erkek
birdileksin Ankara 27 31 Mart 2014
kızlar listeyi alıntı ile cevaplarsanız sanırım sizde güncelleyebilirsiniz. ama önce metin yazarken üstte çıkan görev çubuğundan en başta A/A yazan mavi bir link var.onu tıklamalısınız...
ÜYE ADI
YAŞADIĞI ŞEHİR
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufem
hatay
29
erkek-erkek
7 mart 2014
jelybonsdf
kırıkkale 25
erkek-erkek
15 şubat 2014 kengo
istanbul 33 kız-kız
29 ocak 2014 pııınar
asbelove
kuzey28
erkek-?
orkide2
melis2609
kocaeli 29 erkek-kız
14 şubat 2014 seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
istanbul 28 ?-? 30.05.2014 pelinsu
erkek-erkek
Becerebilcemmi diye yaptım:)
ÜYE ADI YAŞADIĞI ŞEHİR YAŞ BEBİŞLERİN CİNSİYETLER BEKLENEN DOĞUM TARİHİ flufem hatay 29 erkek-erkek
7 mart 2014 Jelybonsdf
kırıkkale 25 erkek-erkek
15 şubat 2014 kengo istanbul 33 kız-kız
29 ocak 2014 pııınar asbelove kuzey28 erkek-?
orkide2 melis2609 kocaeli 29 erkek-kız
14 şubat 2014 seybil sdtive tctrsvl mrsbeyaz ayşe kaderiya durudenizderya beneklibonibon pelinsu erkek-erkek
arkadaşlar ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim tüp bebek yaptırdım ama pgt yaptırmamıştım
5 nolu kromozom bozukluğu
bu kromozom bir anneden bir babadan alıyormuş ya benim gibi yada eşim gibi olur
ama en kötüsü yani dengesiz kromozomda sağlıksız olabiliyormuş o da az bir ihtimal ama riske girmek istemediğim için amniyosenteze karar verdim
siz yaptırdınız mı arkadaşlar
Benimkilere de isim koydum ben geçici:
Kuzu 1
Ve
Kuzu 2
aynen canım...ismi var tabi:)Magnorm 365 mg.ama sen dra bir danış önce.belki seninki kasılma değildirGerçektenmi(söleyim bidahaki kontrolde doktora.yok canım ben kahve sevmem Zaten hiç..2 bardak çay içiyorum kahvaltıda sadece
Mecbur bakacaklar:)beraber giriştik bu yola:)inş bende yalnız bakmayı becerebilirim
hayırlı olsunbende dün ikizlerim olacağını öğrendim.hemde 12 haftalık hamileyim.8 haftalıkken görünmemiş.ve hala şoktayım.inşallah sağlıklı büyümek ve doğmak nasip olur.
canım yukarıdaki A/A yı tıkladın mı?ben dediğiniz gibi yaptım. Ama yazamadım tabloya bilgileri.:18:
Kızlar listeye göre ilk ben mi doğurucam:26:
Neyse bakalım kısmet benim karnım çoook büyüdü nefes almakta bile zorlanıyorum hafta sonu Dr gidicem inşallah bakalım bebişler nasıl
birde dün gece bir rüya gördüm hayırdır bir kızım birde oğlum oluyor oğlum olduğunu iki/ üç sefer dir görüyorum hayır olsun birde rüyamda normal doğum yapıyorum ve erken doğum yapıyorum ve daha hiç bir şey almamışım ama diyorum ki sağlıkçılar çok şükür çıkar kıyafet alırım hayır olsun inşallah
arkadaşlar ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim tüp bebek yaptırdım ama pgt yaptırmamıştım
ama en kötüsü yani dengesiz kromozomda sağlıksız olabiliyormuş o da az bir ihtimal ama riske girmek istemediğim için amniyosenteze karar verdim
Tmm tatlım doktora sorayım gidince.dahada 15 gün var zamanda gecmiyokızlar kan sonucum için aradılar...kan sayımı yine düşükmüş10 çıkmış.ilacı ikeye yükseltti dr.eğer artmazsa iğne başlıycakmış.iğne yemekten kevgire döndüm....
sizin hemogram nasıl???
aynen canım...ismi var tabi:)Magnorm 365 mg.ama sen dra bir danış önce.belki seninki kasılma değildir
hayırlı olsun...hoşgeldin topiğe
canım yukarıdaki A/A yı tıkladın mı?
iyilerdir inşallah annesiiiihayra çıksın rüyan:)
ikiz hamile bir bayanın 24. haftada ki rahim-göbek büyüklüğü ,tek gebelikteki bayanın rahim-göbek büyüklüğünün 38. -40. haftasına denkmiş:18::18:
sen artıkın 41. haftadasın
İnşallah önemli bir şey yokturarkadaşlar ben amniyosentez yaptırmaya karar verdim tüp bebek yaptırdım ama pgt yaptırmamıştım
Canım çok güzel isimler bulmuşsun.sanırım bu gıdışle bende kuzuları koyucam,:)eşimede söyleyim k harfi ile başlamalıymış soyadımza uysun dıye.k harfı ile kerem var beğendığım onuda yakın arkadaşım koydu. yok olanlarıda beğenmıyo.acılen isim beğendirmem lazım yoksa kayınpederın ısmıne kalıcaz valla:)))))))
Sedefciğim bende de krampalar oluyor ama megnazyum Dr verdi 1.5 aydır falan kullanıyorum suda eriyenden doğuma kadar devam dediTmm tatlım doktora sorayım gidince.dahada 15 gün var zamanda gecmiyo(benim hemogram en son 9 du canım..kan hapı günde iki kere kullanıyom pekmezde içiyorum sende iç