2014 ikiz anneleri

Canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...benim erkek kardeşimdede aynı problem varmış sıpa şuan 22 yaşında çok şükür herşey yolunda...
Allah yardımcımız olsun canım...

Canım iğne veriyolar proluton depot ben hamileliğimin başında kullanmıştım...ama bu hafta tekrar başlıyoruz rabbimin izniyle 35.haftaya kadar kullanacağız...

arkadaslar benim doktorum 13.haftada ikizlerde 2li test doğru sonuç vermez doppler lazım dedi yaptı zararlımı acaba o dönemde varmı o dönemde yaptıran.

doppler ne yaa bilgisi olan var mı yeni duydum bana doktor öyle bi şey söylemedi sadece 12.hafta 2 li test dedi bi de ense kalınlığı ölçülecekmiş

kizlar cok sukur 7. haftagirdik ve gribimm ..son ucgun pedimde sari akinti oluyo onceden hic yoktu acaba grip ten dolayimi diye dusundum basiniza geldimi boyle bi durummm

canım normal endişelenme ben de jelle birlikte pembe renk geliyoo sadece dua ediyorum allah korusun bebişlerimizi

Valla su ne kadar içtiğimi bilmiyorum canım.amaa 7,8 bardak oluyodur.yemek yapıyorum ben canım zaten tek yaptığım o:)

canım günlü 3,5 4 litre su içiyorum özellikler sabah 2 litresini içiyorum inşallah böbreklere bi şi olmas

canım ben de öğretmenim doktorum herhangi bir leke olursa hemen rapor veririm dedi öyle bi şey olursa heyet de almayı düşünüyorum yönetmeliği yeni okudum sağlık ocağındaki aile hekimi tek seferde 10 günlük rapor veriyo ve toplam 40 gün verebilir yani 4 defa 10 ar günlük alabilirsin heyet raporu istediğin kadar alırsın benim arkadaşım ikiz gebelikti başlarda sürekli heyet raporu aldı takiii doğum iznine kadar nerdeyse bi sene okula gelmedi okul idaresi de bildiği için hiç sorun olmadı sende de olmaz canım için rahat olsun

Bende bilmiyorum bilen biri açıklarsa sevinirim..bana da 12. Hafta sadece ense burun ölçümleri yapılacak..2li 3lu test gerek duymadı doktor..

kizlar cok sukur 7. haftagirdik ve gribimm ..son ucgun pedimde sari akinti oluyo onceden hic yoktu acaba grip ten dolayimi diye dusundum basiniza geldimi boyle bi durummm
ben de bir ara sarı akıntı yaşadım.sorun olmaz inşallah korkma canım
tekrar geçmiş olsun arkadaşım.ben kamuda görevliyim ve bu yıl çalışmıycam mesela.7 gün okula gidebildim.seneye eylül ayına kadar evdeyim inşallah....
Canım fazla suda iyi değilmiş böbreklere zararlıymış ben3.5 lt içiyordum 2.5 a düşürdüm...
evet böbreklere zararlı ama dr 3 ltreyi geçmelisin dedi bana özellikle 28. haftadan sonra bebişin suyu çok önemli dedi
Bende bilmiyorum bilen biri açıklarsa sevinirim..bana da 12. Hafta sadece ense burun ölçümleri yapılacak..2li 3lu test gerek duymadı doktor..

Renkli ultrason diye bilinen ultrason bu oluyor. Doppler;kan akımının özelliklerini dolayısıyla bu damarların beslediği organların durumunu inceleyebilmeyi sağlamıştır. çoğul gebeliklerde 12. hafta-19-23. hafta ve 32.haftadan sonra sürekli yapılmalıymıış.alıntı bilgi....

öncelikle herkese günaydınlar.meliscigm doktorlar kızışının ayakları icin birşeyler söylemişler ama bu ikiz bebeklerin anne karnında durusundan kaynaklanıyor,bebekler anne karnında büyüdükçe yukarıya çıkacak kızında kendini yukarıya cekip ayaklarını normal pozizyonlarına getirecektir inş.simdi senin yapman gereken Allaın YAŞAFİ ismini sürekli zikredip elinle kızını oldugu bölgeye sürerek dua etmek,aklına gelen duaları,selavatları söyliyerek bebeklerini karnında sev okşa,ayrıca cevrenden Fetih ve yasin surelerini senin için okumalarını iste,anne karnında geri zekalı dedikleri çocuklar sapasaglam doguyor.üzülme bol bol dua et dua iste,inş bebeklerin sapasaglam dogacaklar,dualarımda olacakşın...

elbette aldıramam ama sanırım iyi örneklere ihtiyacım var

ayrıvca anladığım kadarıyla sen nprmal yolla hamile kaldın

Kızlar doktorum 10 gün yokmuş yurt dışındaymış.kasılmamı bebek hareketimi merak ettim gidicektim bugünakşam arayıp söylerim durumu inş içimi rahatlatcak bişi söler.kızlar işin tuhafı ben 15. Haftadan beri nerdeyse hissediyorum bu sivrilmeleri.o zamandan beri doktorum ultrasonda falan olumsuz bişi görmedi.rahim ağzım 20 gün önce falan baktı 4 cmdi iyi dedi.

günaydın sedefcim:) canım sen çok taktın kafana bu olayı.bende 15. haftayı doldurduğumda başladı.en son 18+3 te de kasılmalar vardı ama hem rahim ağzı ,hemde rahim gayet sorunsuzdu.
dr 6. aydan önce olan kasılmaların genelde rahim ağzını açmadığını söyledi. magnezyum başla canım çok kafana takıldıysa.zaten minerallerin fazlası suyla atılıyo,vucutta birikmiyor. eğer kasılmaysa 2-3 gün sonra bişeyin kalmaz...

Valla taktım canım ya kaç kere uykumdan uyandım gece rüyalarıma girdi...kullandığın magnezyumu tam olarak bana yazsana canım

hımmm.:18::18: 28.haftada günde 2 ye çıkıcakmış.tadı çook iğrenç
MAGNORM 365 gram...

Korkma tatlım sen:)akşam ilacı alınca doktorumu arayıp sorcam senin ilaacı verdiğini demiycem tabi:)bi doktora gittim kasılma şhtimaline karşı bu ilacı verdi dicem kullanıyımmı dicem o ne derse onu yapcam:)kullanma demez heralde

canım benım yapıldı ultrasonda doktor ense kalınlığı var dedi bana sonra kan verdik kan temiz çıktı canım senin anlayacağın yanlış ölçümler yapabiliyorlar

kızlar merhaba nasılsınız
bende ödemler başaldı sizdede varmı ellerim ve ayaklarım şişiyor
idrar çıkışıda çok az içtiğim tüm sular içde kalıyo siz nasılsınız

kızlar merhaba nasılsınız
bende ödemler başaldı sizdede varmı ellerim ve ayaklarım şişiyor
idrar çıkışıda çok az içtiğim tüm sular içde kalıyo siz nasılsınız

Ödem daha pek yok bende canım yakında başlar.idrara çok çıkıyorum valla ben canım..su pek içemiyorum ama günde 4 bardağa yakın süt içiyorum oda sanırım idrar yaptırıyodur sıvı spnuçta:)en çokta ayakta olduğum zaman çişim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…