2014 ikiz anneleri

Canım inşallah hiçbir sorun yoktur...Allah yardımcımız olsun...

Canım çok güzel bilgiler çok sağol Allah bizlerede o güzel günleri nasip etsin...evlatlarına ve sana mutlu sağlıklı günler nasip etsin...

Canm nereden alabiliriz bu yastıkları.bende almak istiyorum da...

Ewet canım arkadaşlarda tavsiye etmiş bwnde alıcam karar verdim
Ne zaman oluşacak uyku düzenleri(babaları nasıl uyuyo gece onların sesinden:)ben en çok onu merak ediyorum benimki uyurum rahatsız olmam diyo ama dur bakalım:)

:)sen al diyosan alırım ayol:)

Kızlar benim oğlanlar dün çok hareketliydi.karnım yamulup duruyodu..kasılmamı acaba dedim korktum..bugün doktora gittim.kendi doktorum ankarada benim.yaşadığım şehirde bi hastaneye gittim ama nasıl doktorsa bunlar,asıl doktorumun başkası oldupjnu. Öğrenince ilgilenmiyolar adam gibi..,ultrasonda baktılar bebekler iyi bi sorun yok..galiba o yamulmalarda hareketlerinden dolayı oluyodu

Ben bi isim düşünemiyorum tabi su an :)
Cok sagol sene guzel dogum yapmışsın bu arada sezaryen oldu galiba demi? ins bizlerde kucağımıza alırız hayırlısıyla..

Son düzenleme:

Canım hepsi öyle yapıyolar drum başkası demeye cesaret edemiyorum...kesin hareketleridir...

Merhaba annelere bebişlere
Benim hala midem bulantım yok maşalah mı desem vah vah mı desem bilemedim
Sola dönüp yatamıyorum ben sürekli ya sağa ya sırtüstü bu aralar şu hamike yastıklarını deneyen var mı aranızda???

aman canım maşallah bende 10 hafta hiç bulantım yok ne güzel diyodum,10.hafta bir başladı 5. ayıma kadar bulantı kusma herşey vardı.çok şükür herşey şimdi düzene girdi.inşallah senin böyle devam eder ama hamılelığın tuzu biberi sanırım.:)hele bide ikizse herşeyi fazla fazla yaşıyoruz.hayırlısıyla bebişlerimiizi kucağımıza alalımda anne olmak hiiiç kolay değilmiş:)))))))

kızlar çok güzel isimler isimler bulmuşsunuz.hepsi çok güzel.bana yardımcı olun ben hala isim bulamadım.kocama isim beğendiremiyorum (eymeni bende çok beğeniyorum

Sende eymen koy kuzum:)gerçekten çok gzl isim.öbürüde erkekse aras koyabilirsin onunkinide.

selam anneler

benim hamilelimde 8.haftam ama gece uykum yok desem yeridir cok sık tuvalete kalkıyorum birde sol kasığımda inanılmaz ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…