2014 ikiz anneleri

Ne bilim canım ikizse herşey daha erken ve daha şiddetli olur demişlerdi bende öle olmayınca dedim bende sıkıntı varheee ya sorma hakkaten kolay değilmiş ama ben diyorum bebeiklerden gelecek herşeye razıymmmseninde gelmiş geçmiş olsun inşallah

selam anneler

benim hamilelimde 8.haftam ama gece uykum yok desem yeridir cok sık tuvalete kalkıyorum birde sol kasığımda inanılmaz ağrı var

Kasık ağrısı benim göbek adım oldu yeminlendoktorum bol bol su iç dedi bu seferde tuvaletten çıkamıyorummmmm

Sende eymen koy kuzum:)gerçekten çok gzl isim.öbürüde erkekse aras koyabilirsin onunkinide.

benimde iki paşam olucak Allahın izniyle..isim konusunda çok dertliyim sorma eşimin tarafıda benim tarafımda patır patır doğuruyo ne hikmetse hepsi de erkek.hangi ismi beğendiysem onlar onu koymuş duyuyorum.e bide çok yakınız ne yapıcam bilmiyorum.önerilerin için saol canm onlarda var:)))))))9

kızlar biz ikili üçlü dörtlü testlerden hangisini yaptırıcaz bana doktor bugün 12.haftanda gel dedi 2 li test güvenilir dedi onu yapacakmış ben dörtlü biliyordum walla kafam karıştı siz hangi testleri hangi haftada oldunuz :18::18::18:

Bu konuda her doktor farklı düşünüyor doktorunuza sevdinizse ve güvendinizse bence söylediklerine inanın güvenin.Yoksa insan paranoyak oluyor onudamı yaptırsam bunudamı yaptırsam bana niye öyle demedi v.s v.s :)) Benim doktorumda ikili test yaptı ama ense kalınlıkları ölçümü bundan daha önemli dedi.2li testin sonucu tek hamilelik yaşıyanlara göre elbette yüksek çıkıyor ama doktorlar onu 2ze göre yorumluyor.

muayenemizi olduk arkadaşlar maalesef drumun dediği gibi kızımın ayaklarında içe dönüklük varmış ister istemez çok üzüldük ama şükürler olsun ki doğumdan hemen sonra alçıyla düzeliyomuş tedvisi olan birşey başka hiçbir sorunu yok buna da şükrediyoruz rabbim dermansız dert vermesin bir sınavdan geçiçez allah yardımcımız olsun..

kızlar çok güzel isimler isimler bulmuşsunuz.hepsi çok güzel.bana yardımcı olun ben hala isim bulamadım.kocama isim beğendiremiyorum (eymeni bende çok beğeniyorum

isim bulması çok zor gerçekten...yiğit ,eren.mert düşündüğümüz isimlerdi beğenirsen koyabilirsin...

Selam bende 9.haftamdayim sabahlari bnm icin tam bir iskence oluyor tmel besin kaynagim peynir ekmek oldu ama onu da icim almiyor artik gün icinde de bulantilarim oluyor Allah hepimizin yardmcisi olsn...

Kizlar listeye beni eklemeyi unutmayin 2 erkek izmir 32 27 subat 2014

Benimde bir gunum bir gunumu tutmuyor anlamadim bir gun agrim az rahatim obur gun agridan yatamiyorum ne olacak bakalim boyle

Normal canım normal:)düzenli uyku bekleme ama bundan sona:)ilerleyen zamanlardada göbeğinden uyuyamıycan sağa sola dönerken ağrın olcak

gözüm korktu şimdidennnn:) ben kum döküyorum birde

Allahım daha beterlerinden korusun yarabbim

Hepimize tek tek cvp vermissin bundan daha guzel bi iyilik mi olur sagolasin yazilarini okudukca heves ettim kucagimiza almak icib minnaklarimizi
Amin inşallah dediğin gibi olur...ama diyetim çok uyuz nerdeyse herşey yasak...
Hadi yaa insallah kisa surerde bir an once diledigin hersryi yersin canim ben hala dogru duzgun bisey yiyemiyorum iyi anliyorum seni
Rabbim beterinden korusun caresiz dert vermesin canimcim cok sukur cozulebilecek biseymis

Doktorum hiçbirini yapmıcaz dedi bana sadece ense burun ölçümlerini yapacakmış 12. Hafta..
Ay canım cok sükür buna cok sükür akıl saglıgı yerinde olsun nolacak birazcık sıkılırsınız ama dermansiz dert vermesin Rabbim hemencecik düzelir kuzun ins..üzülme kızını da üzme sakın..

Allah yardımcınız olsun. Daha büyük sorunlardan korusun hepimizi

kızlar çok güzel isimler isimler bulmuşsunuz.hepsi çok güzel.bana yardımcı olun ben hala isim bulamadım.kocama isim beğendiremiyorum (eymeni bende çok beğeniyorum

biz de Kerem ve Şebnem koyacağız inşallah Zeynepte çok güzel ama eltimin kızının ismi.Hayırlısı bakalim.Sağlıklı doğsunlarda gerisi kolay

gözün aydın canım...allah şifasız dert vermesin

kızlar topikte eymen patlaması yaşıyoruz bizimkiler de EYMEN ve BERAT olacaklar allah nasip ederse
isimleriyle yaşlansın minik kuzularımız inşallah

bu arada uykusuz her gece

Gelsin eymenler:)gerçekten bu ara herkeste eymen ismi duyuyorumçok gzl ama ya...ayneen uykusuz her gece yorgun ölesiye

Allahım şifalar versin canım ama bak allah korusun beyninde falan bişey yokmuş.ameliyatta sizi uykusuz zor gnler bekler o kadar canım.şükret başka bişey yokmuş..

Gunaydinnnn
biz daha cinsiyetlerini bile ogrenemedik siz ne guzel isimleri bile hazirlamissinizzzz insallah c.tesi kontrole gittigimizde ogreniriz bizde

Gunaydinnnn
biz daha cinsiyetlerini bile ogrenemedik siz ne guzel isimleri bile hazirlamissinizzzz insallah c.tesi kontrole gittigimizde ogreniriz bizde

Seninkiler nazlı heralde göstermiyomu:)12. Haftada öprenmiştik bizseninkilerde oğlandır oğlan:)bu sene erkek patlaması var.bi eymende senden gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…