- 18 Nisan 2010
- 251
- 21
-
- Konu Sahibi birdileksin
Canım bi sıkıntı yoktur inşaallah sen merak etme. USG de görebiliyolar sanırım açıklık var mı yok mu? Çünkü ben 37 hf da doğum yaptım, hususi olarak bir kez bile açıklık var mı yok mu diye bakmadı dr. Erken doğum riskim olduğu zaman hariç. Stres yapma sen canım olur mu? Hamileliğin tadını çıkarmaya bak. Daha ne ağrılar göreceksin ilerleyen haftalarda.Kızlar bi sorum olacak, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda, fakat doktor hiçbişey söylemedi, kendi doktoruma gittim o da sadece çocuklarla ilgili bilgi verdi, benim korkum rahim ağzında açıklık var mı, onu ultrasonda ayrıntılıyı yapan Dr görmüş müdür? Tuvalete gittiğimde sanki genişlemiş gibi hissediyorum, yardımcı olur musunuz?
Canım beklenen doğum tarihinde bir yanlışlık olabilir mi? 5 hf lıksan Nisan olmaması lazım. Kasım olabilir mi?beni de ekleyin esir27 , 29 yaşında , 3. gebelik, tedavisiz, cinsiyetler belli değil. Beklenenen doğum tairhi sat a göre 17 nisan ama keseler heüz 5 haftalık boyutta dr 27 nisan dedi Hayırlısı olsun. 4 yaşında kızım, 2 yaşında oğlum var. Çok heyecanlandım. Birazda korkuyorum umarım zor olmaz.
Evet nasıl nisan yazdım kasım yazdığımı düşünüyordum hemde iki kez 27 kasım dedi drCanım beklenen doğum tarihinde bir yanlışlık olabilir mi? 5 hf lıksan Nisan olmaması lazım. Kasım olabilir mi?
Kızlar bi sorum olacak, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda, fakat doktor hiçbişey söylemedi, kendi doktoruma gittim o da sadece çocuklarla ilgili bilgi verdi, benim korkum rahim ağzında açıklık var mı, onu ultrasonda ayrıntılıyı yapan Dr görmüş müdür? Tuvalete gittiğimde sanki genişlemiş gibi hissediyorum, yardımcı olur musunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım birdileksin cevap vermiş aynen dedigi gibi zaten açıklık olması için rahim ağzının incelmesi gerek bu da ultrasonda gorunur..ben hic açıklık muayenesi olmadım daha..dokuoruna endişe duyduğun seyleri sorabilirsin ama biraz rahat olmak en iyisi cunku ikiz gebelik yeteri kadar endişe dolu zaten...allah sag salim kuzularını kucağına kavuştursun..
29 martta tüp bebek yaptırdım 10 gün sonra belli olucak.bebeklerin tutunup tutunmadığı.benim için dua edin lütfen
Canım birdileksin cevap vermiş aynen dedigi gibi zaten açıklık olması için rahim ağzının incelmesi gerek bu da ultrasonda gorunur..ben hic açıklık muayenesi olmadım daha..dokuoruna endişe duyduğun seyleri sorabilirsin ama biraz rahat olmak en iyisi cunku ikiz gebelik yeteri kadar endişe dolu zaten...allah sag salim kuzularını kucağına kavuştursun..
Canım ekledim ben seni listeye sanırım gözünden kaçmış.Canım beni de listeye ekler misiniz ben yapamıyorum. Dercih, yaş: 31, tedavi, ilk, 1 kız-1 erkek, Antalya, sat: 29 Ekim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ekledim ben seni listeye sanırım gözünden kaçmış.SAT a göre sıralı tablomuz
Canım telas etme ins duyarsın onunda kalp sesini..birçok arkadasın karşılaştığı bi durum bu..kızlar merhaba bende ikizlere hamileyim 6+3 deyiz şuan birinin kalp atışları duyuldu diğerinin duyulmadı sağlıksız gebelikte olabilir biri dedi ama küçükmüş geriden geliyor belki ondan da duyulmamış olabilir dedi çarşamba tekrar gideceğiz. benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba ikisininde kalp atışının duyulmasımı gerekiyordu acaba ya da normal mi ? yardımcı olur musunuz?
Amin..iste belli olmuyo bu isler beklemediğimiz anda geliveriyorlar miniklerimiz :)benide yazın benimde ikizlerim var... tedavisiz oldu tedaviyle bitane bile tutmamıştı. gerçi rahim filmi çekildiği ay oldu siz karar verin....
yaş 27 , ilk gebelik , henüz sadece keseler görüldü 28 Şubat en son adet tarihim muhtemel dogum 4 aralık allahım hepimize sağlıkla evlatlarımızı nasip etsin ikisinide bi kucakta kucaklayalım inşallh... allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hsyirli olsun canım..konu sahibi arkadas yeni dogum yaptı ins müsait vaktinde hepinizi ekler merak etmeyin :)Beni de ekleyebilir misiniz. yas 28, tedavi, sat 5.02.2014 , beklenen dogum tarihi 11.11.2014, memur, mersin, 8+5 gunluguz daha