Sonunda topiği hayvanat bahçesine çevirdikkafayı yediğimiz an ay işe yarar inş
Yaa biri bişi söylesin noldu burdaaa
Onu biliyorum ama neden çoğu kişi pasif uyu olmuş ya onu anlamadimBurada paylaşılan bütün resimler google'da görsellerde çıkıyor.. "2014 haziran anneleri" yazınca veya nick,isim vs yazıp görsellerde aratınca çıkıyor..Gebelik topikleri bilgi aratanlar ulaşabilsin diye dışarıya açık..Kendinin ya da bebeğinin falan resimlerini ekleyenler var (hatta biri de sensin) görsellerde çıktığı için rahatsız oldu ve Kazen'e iletildi..
Aaa bi girmedim neler olmuş herkes gitmişNerde bunlar nerden Bulcam sizi anlamafim
Ben burdayimAaa bi girmedim neler olmuş herkes gitmiş
;( neyse artık kalan sağlar bizimdir
Onu biliyorum ama neden çoğu kişi pasif uyu olmuş ya onu anlamadim
Anladım canm nick nasıl değişiyor kiBazıları nick değiştirmek istedi
Bazıları da sanırım yönetime tepkiden ban'landı
Anladım canm nick nasıl değişiyor ki
Yonetime nasil bilgi verecem bende nick degistirmek istiyorumYönetime bilgi vererek değiştirebiliyorsun canım
Canim bikac foto silfikten sonra gerisini silmediler kizlarda tepki gosterince hepsi banlandi kimsenin fotosu silinmiyorGörseller de sadece kwndi ve cocuklarimizin foto larini mi sildi yoksa hepsini mi?
Benim kizimin fotosu yok ama baska fotolar var silinir mi acep?
Arkadaşlar sayfalar ilerlemiş bi kısmını okudum sanırım fotolar silinebiliyor. Bana biriniz yardimci olabilir mi benim foto pek yok ama bana ait bisey kalmasin istemiyorum fotolarim nasil silinebilir benim fotolari da sildirebilir misiniz?
Vaktim de yok anlamama da bu isleri zaten
Yonetime nasil bilgi verecem bende nick degistirmek istiyorum