- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
tıklayınca takip eden yerde bulamıyosun silinmiş @Akaibu nun fotolarıCanim gokce hala cikiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tıklayınca takip eden yerde bulamıyosun silinmiş @Akaibu nun fotolarıCanim gokce hala cikiyo
ig de direct ten yolluyorumBen niye bulamadım
Herkeste farklı fotoğraflar çıkıyor anladığım kadarıyla
artık buraya foto koymak yok kızlar.. bu bize ders olsun.. şükür fotolar görünmüyor artık bende..tıklayınca takip eden yerde bulamıyosun silinmiş @Akaibu nun fotoları
artık buraya foto koymak yok kızlar.. bu bize ders olsun.. şükür fotolar görünmüyor artık bende..
benim burdan da silinmemişartık buraya foto koymak yok kızlar.. bu bize ders olsun.. şükür fotolar görünmüyor artık bende..
anlamadım kı haziran anneleri yazınca yok ama bir nick koyunca sonuna çıkıyor..benim burdan da silinmemiş
İyi de silinmesini istedikleri şey çocuklarının fotoğrafları gayette haklı bir durumMerhaba,
Lütfen kusurumuza bakmayın ama yukarıda da dediğim gibi iyi niyetimiz anında suistimal edildi. "Diyette sadece ayaklarının olduğu" fotoğrafın silinmesini isteyenden tutun da "benim fotografımı kural gereği silmediniz ama bakın burada siliyorsunuz" diyenler oldu. Haliyle oldukça zor durumda kaldık.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz.
anlayış beklerken anlayış istenmesi enteresanMerhaba,
Lütfen kusurumuza bakmayın ama yukarıda da dediğim gibi iyi niyetimiz anında suistimal edildi. "Diyette sadece ayaklarının olduğu" fotoğrafın silinmesini isteyenden tutun da "benim fotografımı kural gereği silmediniz ama bakın burada siliyorsunuz" diyenler oldu. Haliyle oldukça zor durumda kaldık.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz.
bundan sonra sürekli oraya bakmak daha mantıklı benim için zaten bu kadar zaman sorunsuz yazıştık tek talep onda da enteresan bi tepkiİg ye baksanıza hatunlar @minnakkartal @Akaibu @yaz yagmuru @aysenazim @AreN5 fayika S sailormoon123 @sglbnt