2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba,
Lütfen kusurumuza bakmayın ama yukarıda da dediğim gibi iyi niyetimiz anında suistimal edildi. "Diyette sadece ayaklarının olduğu" fotoğrafın silinmesini isteyenden tutun da "benim fotografımı kural gereği silmediniz ama bakın burada siliyorsunuz" diyenler oldu. Haliyle oldukça zor durumda kaldık.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz.

İyi de silinmesini istedikleri şey çocuklarının fotoğrafları gayette haklı bir durum
Bu arada kabak gibi görselde çıkıyor olması sitenin açığı, buraya üyelikle gir, üye olmadan içereği göreme ama görselde kabak gibi çıksın.
Bilseler yapılmazdı, ya da uyarsaydınız yapılmazdı.
Burdakiler de zor durumda kaldı....

anlayış beklerken anlayış istenmesi enteresan

Ayak fotosu derken sanırım benim gönderdiklerimden birine istinaden söyledi sanırım. Ayak değil tabi direk o kızım da var ama kim baksa tanıdık o olduğunu anlar.O çok mühim de değil ama fazla olduğunu da daha önce belirttiğim için onuda göndermekte bi beis görmedim ve evet cevabına istinaden hepsini gönderdim. Bunun iyi niyeti suistimal olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki şansımızı denemek istedik diye özellikle belirtmiştim ilk bu talebimizi de iletirken.

K Kazen senelerdir burdayiz sayfalarca yazismisiz neolurdu ilgilenseydniz tamamen. Birde banlamissinz alti ustu bisey rica edildi. Alin topiginizde sitenizde sizin olsun.. Hadi benide banlayin simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…