- 13 Eylül 2013
- 28
- 0
- 34
kızlar merhaba, Rabbim bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip eder inşallah....
benim bir sorum olacaktı, acaba hamilelik belirtinizde çok üşüme var mı diye soracaktım???
ben normalde üşümezdim bu havalarda ama üşüyorum bayaa ayaklarım özellikle kat kat giyiniyorum
Kızlar sonuç 54 çıkmasına rağmen doktor pozitif dedi. Cumartesi tekrar gel testi yenileyelim iki katına çıkarsa değerin kese ve kalp atışı için randevu vereyim dedi. Keseyi görmenin önemini anlattı. Eğer kese görünürse bu gebeliğin boş gebelik olmadığı ortaya çıkar dedi. Doktor fena değil bakalım...
Nasıl gebelik yok... 5 üstü gebelik değil mi... Bazı doktorları anlamak gerçekten zor. Hani kalp atışlarını duyamayız daha erken filan deseye bari...
Kendine dikkat et canım geçmiş olsun. Aynı antibiyotiği kullananlar var merak etme doktoruna güven hamileliğe göre ilaç veriyorlar.
arkadaşlar merhaba..benim bugün kanamam oldu şimdide kahverengi leke halinde devam edoyor..doktora gittik çok şükür keseler yerinde duruyor 2 doz progesteron yaptı.moralim çok bozuk.ikizlerime İnŞALLAH bişey olmaz.
Aynen yürüyüş ve plates düşünüyorum bende.Ama benim maalesef normal doğum şansım yok.. 6 ay önce miyom ameliyatı oldum açık ameliyattı sezeryan gibi.O yüzden doğumlarım sezeryan olacak(
arkadaşlar bende felakat miğde bulantıları var ne ysem çıkarıyorum nane şekeriyle duruyorum bide maden suyuyla duruyorum sizler ne durum dasınız
Eki Görüntüle 828906
kızlar ben bi delilik yaptım ve bunu aldımdaha kız mı erkek mi bilmediğim halde heves ettim deliyim ben ya kız olsun istiyorum ama olmazsa da durur napim aşık oldum resmen takımaa.markafonide marks and spencer butiğinde 20 lira bedava yaaaa.neler daha vardı bitmiş hep iyiki bitmiş ben alırdım yoksa
İşten çıkmadan bir saat önce su içmeyi bırak ve tam çıkmadan tuvalete git bence. Ben de geceleri 3-4 kere tuvalete kalkmaktan uyku uyuyamıyodum şimdi 1 saat önce bırakıyorum rahat ettim valla :))
arkadaşlar merhaba..benim bugün kanamam oldu şimdide kahverengi leke halinde devam edoyor..doktora gittik çok şükür keseler yerinde duruyor 2 doz progesteron yaptı.moralim çok bozuk.ikizlerime İnŞALLAH bişey olmaz.
Merhaba arkadaşlar,ben dün sabah kan testi yaptırdım 280 yarın yada h.sonu testi tekrarlayacağım..inşallah artış olur,herşey yolundaysa haftayada dr.randevusu alacağım. umarım hepimiz kesemizi görür,kalp atışlarımızı duyarızsonrada birlikte haziran için gün sayarız
Ben donuyorum ya kalın bir yorganım var onun içinde bile ısınmıyor ayaklarım. Eşimden Allah razı olsun uğraşıp ısıtıyo. Gece de tuvalete uyanıyorum bu sefer de yanıyo ayaklarım deli olacağım . :) Anormalmiyim diyorum vallaben normalde üşümezdim bu havalarda ama üşüyorum bayaa ayaklarım özellikle kat kat giyiniyorum
benim dr rum da mayıs da doğum dedi internette de test yaptım mayıs çıkıyor
bide çin takvimin de baktım erkek diyor hayırlısı 1 kızım var 1 de oğlum olsun
Eki Görüntüle 828906
kızlar ben bi delilik yaptım ve bunu aldımdaha kız mı erkek mi bilmediğim halde heves ettim deliyim ben ya kız olsun istiyorum ama olmazsa da durur napim aşık oldum resmen takımaa.markafonide marks and spencer butiğinde 20 lira bedava yaaaa.neler daha vardı bitmiş hep iyiki bitmiş ben alırdım yoksa
Nasıl yani sizde de mi boş gebelikten şüphelendiler ? Kaçıncı haftada gördünüz bebeği ?
aynen öyle canım üzülme nolur insan korkuyo tabi için içini yer o ayrı ama iyi düşünelim iyi olsun :)
ilaçlarını kullan dinlen yat mutlaka. içine sinmeyen bişey varsa başka bi doktora daha git
Hahaha bayıldım vallainşallah gönlüne göre olur da sağlıcakla giyer canım, benim de çok içim gidiyor hergün bakıyorum bebek butiklerine hayırlısıyla bi öğrenseydik cinsiyetlerini...
Eki Görüntüle 828906
Bu gebeliğimde boş gebelik olabilir şüphesi, düşük riskide fazla. Kesenin içi boş, henüz embriyo oluşmamış ve kesenin arkasında kanama varmışAma kızımda da aynı şeyleri yaşamıştım, çok şükür gayet sağlıklı.
kızlarrrrrrrrrrrrrr buarada gunaydınnn cok korkuyorum bugun dr gidcez inşallah rabbim herkesin evladını bagıslasın
slm kizlar bayadir girmemistim... cumartesi aksamindan beri kahve lekelerim hala geliyor.. pazartesi doktora gittim acilen bakti birsey goremedi kese etrafinda felan kanama yok dedi persembe tekrar gel kontrol edelim dedi progestan ve igne verdi ama benim lekeler gecmedi ilk dusugumdede boyle baslayip sonra kanamaya cevirmisti cokk kotuyum buda dusecek nasil dayanacam ben kac gundur agla agla bi hal oldum supriz yaparak geldi ellerimden yine kayicak gitcek 1düsuk 1kimyasal simdide bu...allah imdan sadece sabir istiyorum bana dayanma gucu versin diye.. kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirmek istemezdim((( cokkk doldumm