2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar merhaba, Rabbim bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip eder inşallah....

benim bir sorum olacaktı, acaba hamilelik belirtinizde çok üşüme var mı diye soracaktım???

ben normalde üşümezdim bu havalarda ama üşüyorum bayaa ayaklarım özellikle kat kat giyiniyorum

Tebrikler Cnm seni üzmek istemem ama kese görünmesi demek boş değil anlamına gelmiyor, benim kesem göründü hem de çok sağlam ama içinde bebek görünmüyor şimdilik bir hafta kadar daha beklicem yani yanlış anlamışsın doktorunu fakat inşallah Rabbim keseni ve bebeği görmeyi de kalp atışını duymayı da kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin

ah ah sorma canım sorma...

arkadaşlar merhaba..benim bugün kanamam oldu şimdide kahverengi leke halinde devam edoyor..doktora gittik çok şükür keseler yerinde duruyor 2 doz progesteron yaptı.moralim çok bozuk.ikizlerime İnŞALLAH bişey olmaz.

İnşallah sağlıkla kucagına alırsın bebişlerini

bende dün dr dan geldim 7 haftalık olmuşuz maşallah bize bebek büyümüş dedi kalp atışlarını da duyduk ssk da ki dr tahlilleri eksik yaptırmış malesef tekrar yaptıracağım of ya her yerim gene delecekler çok zor damar buluyorlar benden

Aynen yürüyüş ve plates düşünüyorum bende.Ama benim maalesef normal doğum şansım yok.. 6 ay önce miyom ameliyatı oldum açık ameliyattı sezeryan gibi.O yüzden doğumlarım sezeryan olacak (

bende miyon ameliyatı olmuştum drlar bana normal doğum yapa bilirsin dediler ama ben sezeryan olmak zorun da kaldım dr rumun parayı ve rahatı sevdiği için neyse sen araştır normal doğum yapmak istiyorsan araştır

arkadaşlar bende felakat miğde bulantıları var ne ysem çıkarıyorum nane şekeriyle duruyorum bide maden suyuyla duruyorum sizler ne durum dasınız

benim dr rum da mayıs da doğum dedi internette de test yaptım mayıs çıkıyor

bide çin takvimin de baktım erkek diyor hayırlısı 1 kızım var 1 de oğlum olsun

arkadaşlar bende felakat miğde bulantıları var ne ysem çıkarıyorum nane şekeriyle duruyorum bide maden suyuyla duruyorum sizler ne durum dasınız

6. haftamın içindeyim bulantı sürekli değil ama ağzımın hiç tadı yok bir defa çıkardım bi de çoookk açım ama yiyemiyorum

kızlar ben bi delilik yaptım ve bunu aldım daha kız mı erkek mi bilmediğim halde heves ettim deliyim ben ya kız olsun istiyorum ama olmazsa da durur napim aşık oldum resmen takımaa.markafonide marks and spencer butiğinde 20 lira bedava yaaaa.neler daha vardı bitmiş hep iyiki bitmiş ben alırdım yoksa

Hahaha bayıldım valla inşallah gönlüne göre olur da sağlıcakla giyer canım, benim de çok içim gidiyor hergün bakıyorum bebek butiklerine hayırlısıyla bi öğrenseydik cinsiyetlerini...

İşten çıkmadan bir saat önce su içmeyi bırak ve tam çıkmadan tuvalete git bence. Ben de geceleri 3-4 kere tuvalete kalkmaktan uyku uyuyamıyodum şimdi 1 saat önce bırakıyorum rahat ettim valla :))

ya canım 1 saat önce içmeyi bırakıyorum ama yine de geliyor. Bir de tam kapıdan çıkmadan gidiyorum yine de otobüste mahvediyor beni. Bir de rahimim tersmiş benim sanırım ondan da daha çok baskı yapıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

arkadaşlar merhaba..benim bugün kanamam oldu şimdide kahverengi leke halinde devam edoyor..doktora gittik çok şükür keseler yerinde duruyor 2 doz progesteron yaptı.moralim çok bozuk.ikizlerime İnŞALLAH bişey olmaz.

İnşallah bitanem uzan dinlen kımıldama bile. Sakın yorma kendini. Rabbim sizi korusun.

İnşallah canım hayırlısıyla inşallah. :)

ben normalde üşümezdim bu havalarda ama üşüyorum bayaa ayaklarım özellikle kat kat giyiniyorum
Ben donuyorum ya kalın bir yorganım var onun içinde bile ısınmıyor ayaklarım. Eşimden Allah razı olsun uğraşıp ısıtıyo. Gece de tuvalete uyanıyorum bu sefer de yanıyo ayaklarım deli olacağım . :) Anormalmiyim diyorum valla

benim dr rum da mayıs da doğum dedi internette de test yaptım mayıs çıkıyor

bide çin takvimin de baktım erkek diyor hayırlısı 1 kızım var 1 de oğlum olsun

ben de çin takvimine göre baktım erkek çıktı. Hayırlısıyla doğsun sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil valla. Ben onu her halukarda çoook seveceğim nasılsa :))

Hakikaten delisin :) olsun ama yine de çok tatlıymış gerçekten :) İnşallah gönlünce giydirirsin

Nasıl yani sizde de mi boş gebelikten şüphelendiler ? Kaçıncı haftada gördünüz bebeği ?

Bu gebeliğimde boş gebelik olabilir şüphesi, düşük riskide fazla. Kesenin içi boş, henüz embriyo oluşmamış ve kesenin arkasında kanama varmış Ama kızımda da aynı şeyleri yaşamıştım, çok şükür gayet sağlıklı.

aynen öyle canım üzülme nolur insan korkuyo tabi için içini yer o ayrı ama iyi düşünelim iyi olsun :)

ilaçlarını kullan dinlen yat mutlaka. içine sinmeyen bişey varsa başka bi doktora daha git

Canım keşke dinlenecek yatacak zaman olsa, bayram geliyor temizlik telaşı yetmezmiş gibi bugun evin altı üstüne gelecek, ahşap pencerelerimiz PVC ile değiştiriyoruz, her nekadar temizliğe bayan gelsede bana oturmak kısmet olmuyor

Çok geçmiş olsun, kendine dikkat et canım, Allah korusun miniklerimizi

Hahaha bayıldım valla inşallah gönlüne göre olur da sağlıcakla giyer canım, benim de çok içim gidiyor hergün bakıyorum bebek butiklerine hayırlısıyla bi öğrenseydik cinsiyetlerini...

Hayırlı olsun canım ama ne kadar kız heveslisi varsa hep oğlu oluyor benim çevremde, inşallah gönlüne göre olur

delisin sen ayy yerim ben elbiselerini çokta uygunmuş ama tulum gbi bişi alsaydın ya erkek olursa bende bugun dr gidecem değerlerim yükselir inşallah tek düşüncem o kadın doğumcu ne diyecek ne durumda sadce kan vermiştim aile hekimine

sıhatllı die inşallah canım erken diye görünmemiştir allatn muayane yapmadılar demi

kızlarrrrrrrrrrrrrr buarada gunaydınnn cok korkuyorum bugun dr gidcez inşallah rabbim herkesin evladını bagıslasın

canım pozitif düşün. hem bak doktorun bişey yok demiş. sen moralini yüksek tut. beslenmene dikkat et. dinlen bol bol. inşallah hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…