- 28 Mayıs 2013
- 151
- 27
- 40
Hayırlı olsun canım, sende hoşgeldin aramıza
çok teşekkür ederim..hoşbulduk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım, sende hoşgeldin aramıza
Ben bugün iş yerinde 1 e dogru yemek söyledim 3 saat sonra ben yine acıktım diyip bi yemek daha söyledim.eşim söyle canım nolcak diyo :) kendi şirketimizde birlikte çalışıyoruz ondan gizli yiyemiyorum doğal olarak Ama kendime hakim olmam lazım düzenli ve saglıkl ıbeslenmem lazımmm:26:
Benim pek iştahım yok... Ama acayip şişkinliğim var görsen bi 4 aylık hamile dersin...
ben şu hamileler için plates var ya onu yapmak istiyorum.bir de yürüyüşlere başlıcam inşallah şimdiden.az da olsa her gün düzenli yürüyüş şart çünkü normal dogum istiyorum.ben elimden geleni yapim de doktor sezaryen şart derse mecburöyle olucak.ben neleri düşünüyorum yahey allahım sen büyüksün
canım ilk bebişimde baştan herşey çok güzeldi aşırı uykum vardı ve iştahım açılmıştı
deli gibi yedim ilk bi kaç hafta hatta dedim aa böyle yersem ayı gibi olurum falan
ammaaa kabus 8.haftada başladııı kusma kusma kusma hiç bişey yiyemedim
su içemedim ya allahım bidaha öyle olmasın nolur çok zordu soğuk soda şişesi yalıyodum hararetten
ama su içemiyodum 16.haftaya kadar sürdü hastanede yattım bazı zaman ve 15 şişe serum yedim
depresyona girmiştim ben böyle kalıcam dedim yok yani geçmek bilmiyor diye ama sora bigün bi uyandım
a aaa geçmişşş resmen yeniden doğmuştum:)))
herkesin farklı oluyo inş herkes çok rahat olur bende dahilll:)
Bende idrar testi yaptım silik çıktı. Kan testinde de betahcg değerim 149 çıktı. Hamile olduğumu düşünüyorum Doktora gidemedim henüz gidince bende eklerim hamielik takvimi
Merhaba arkadaşlar,inşallah bende haziran annesi olacağım,herkesi tebrik ediyorum
Pazar günü betah hcg 900,dün kahverengi lekelenmem oldu korktum doktorumu aradım tekrar et testi dedi
2 gün sonra salı akşamı çıkan değer 3491 bu seferde çok mu artmışşş banada yaranılmıyo az artsa niye az çok artsa niye çok :)
Kızlar karın ve bel ağrılarınız var mı? Benim ara ara oluyor ve korkuyorum açıkçası birde işyerinde çok uykum geliyor. Bu arada evet bende çok Üşüyorum..
üşümek ne kelime donuyorum resmen, dişlerim kitleniyor resmen zangır zangır
cok gecmıs olsun canım sen düzgün 1 doktor bul ve onunla devam et.. 5000 çok uzun zaman sonra cıkar senın degerın pozitif zaten soylemıstın..sıkma canını daha minicik yavrun :)
(22 Mayıs - 21 Haziran)Çocuk İkizler
Yerinde Duramazlar...
Parlak gözleriyle kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar.
İkizler çocukları, dikkatini çeken yüksek yerlere bir şekilde ulaşıp dokunmaktan çok hoşlanırlar. Genelde az uyurlar. Bu, aile büyüklerinin, özellikle geceleri kalkıp iyi olup olmadıklarını kontrol etmelerine sebep olabilir. Onların çift karakterli olduğu söylenebilir; bu nedenle ebeveynleri onları anlamakta zorlanırlar. Bu burcun çocukları, çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, bulundukları yerin altını üstüne getirmekte hiç vakit kaybetmezler. İkizler burcunda doğan çocukların sanata olan merakı küçük yaşlarda başlar. Resim, müzik ya da dansa karşı çok yeteneklidirler.
Konuşmayı erken yaşta öğrenirler. Yeni kelimeleri büyük bir hızla hafızalarına yerleştirirler. İkizler çocuğu zeki ve kıskanç olur. Hiç durmadan sorular sorar. Kendilerine bilgisayar ya da boyama gibi türlü türlü uğraşlar edinirler. Genellikle sevgi dolu ve iyi huyludurlar ama disiplin gerektiği zaman bunun neden uygulandığını bilmeye ihtiyaları vardır. Okul hayatları, tembel oldukları için ebeveynleri için zor geçer. İlgisini çabuk kaybettiği için sürekli özel dersler almak zorunda kalabilirler. İkizler çocuğu isterse okul aktivitesinde başarılı olabilirler. İnsanlarla olan iyi ilişkileri onları hayatta hızla yükseltebilir.
AİLE HAYATI
Büyük ve mutlu bir ailenin parçası olmaktan çok hoşlanırlar.
Çok hareketli ama hassas İkizler çocuğunun ailesinden beklediği, sürekli bir anlayış ve sevgidir. İlgi alanları çabuk değişen bu çocukları oyalamak gerekir. Konuşmak, ruhlarının derinliğine inmek ve onları dinlemek, hoşlarına gider. Tenkit yerine, doğruları başka bir metotla anlatmak daha iyi olabilir. Eleştirilmekten çok sıkılan bu çocuklar, dırdırcı ebeveyn karşısında ileride ailelerinden kopma eğilimi gösterebilirler. Eğlenceli ve destekleyici bir aile ortamı onlar için idealdir. Okul hayatında çıkabilecek sorunlarda da anne-babasından destek almak isterler. Okulda başarılı olmak istemelerine rağmen çalışmak istemezler, bu davranışlarını da haklı gösterebilecekleri yollar arar dururlar.
Hızlı ve çok konuşan İkizler, kız ve erkek kardeşlerini sorularıyla bunaltabilir. Aile içinde hep onun sözü dinlensin, hep onun istedikleri yapılsın diye ön plana çıkarlar. Kalabalık bir aile toplantısında herkesin göz bebeği olmak isterler. Zeka oyunları oynamaktan hoşlanırlar. İyi bir ruh halinde başarılı bir tartışmacıdırlar. Çünkü kelimelerle araları çok iyidir ve onlara istedikleri şekli rahatlıkla verirler. Doğal olarak çok sosyaldirler. Her zaman yeni arkadaşlar edinirler. Mutluluklarını kız kardeş veya erkek kardeşleri ile paylaşmaktan haz duyarlar.
site:burclar.com.tr
Bayanlar moralim çok bozuk sürekli bir problemle karşılaşıyorum son adet dönemime göre 6 haftalık hamileyim şuanda. Normalde doktor bayramdan sonraya randevu verdi aşırı bulantıdan okula gidemedim sevk için doktora gittim gelmişken ultrasonla bakalım dedi. Baktı kesede bebek görünmüyordu iyice yakublaştırıp bakınca belli belirsiz ufacık bir nokta gördü. Yalancı gebelik olabilir veya bebek gelişmemiş olabilir dedi. Nasıl yani dedim ??? Geç döllenme de olabilir 1 hafta daha beklicez dedi. Dayanamadım araştırmada yard. Doçent Burçin beye gittim durumu anlattım o da belli belirsiz bişey var ama olmayadabiir dedi. 1 hafta beklememi söyledi. Alttan bakmayı uygun görmedi gebelik kesede 30 mm olaştığonda hala yoksa boş gebelik kabul ediyoruz senin daha 19 mm dedi. Çaresiz eve gittim moralim sıfır çok korkuyorum sizce de erken mi ? Ne diyorsunuZ ???
Çok üzülüyorum elinde değil bu olmazsa ikinci hüsran geçen yıl bu zamanlar da kürtajla alındı hamile kalmak yetmiyor birde normal mi kalbi atıyor mu diye stres stressss..... 😔 hayırlısı tabi ki yüce Rabbimden. Veren de o alan da. Ama inşallah beni ve isteyen herkesi bu mucizeden mahrum bırakmaz. Dua edin lütfen hayırlı haberler alayım 1 hafta sonra
Bayanlar moralim çok bozuk sürekli bir problemle karşılaşıyorum son adet dönemime göre 6 haftalık hamileyim şuanda. Normalde doktor bayramdan sonraya randevu verdi aşırı bulantıdan okula gidemedim sevk için doktora gittim gelmişken ultrasonla bakalım dedi. Baktı kesede bebek görünmüyordu iyice yakublaştırıp bakınca belli belirsiz ufacık bir nokta gördü. Yalancı gebelik olabilir veya bebek gelişmemiş olabilir dedi. Nasıl yani dedim ??? Geç döllenme de olabilir 1 hafta daha beklicez dedi. Dayanamadım araştırmada yard. Doçent Burçin beye gittim durumu anlattım o da belli belirsiz bişey var ama olmayadabiir dedi. 1 hafta beklememi söyledi. Alttan bakmayı uygun görmedi gebelik kesede 30 mm olaştığonda hala yoksa boş gebelik kabul ediyoruz senin daha 19 mm dedi. Çaresiz eve gittim moralim sıfır çok korkuyorum sizce de erken mi ? Ne diyorsunuZ ???
çok teşekkür ederim..benim doğal yoldn canım eşim tarafında da benm tarafımda da ikiz çok genetik.Ayy ne kadar güzel, hayırlı olsun, ilk kızımda da hep ikiz olsa diye istemiştim, bu hamileliğimde de ama kısmet olmadı Senin aşıla filan mı, doğal mı canım?
cnm erkenden nasıl öğrendin ikiz olduğunu merak ettim değerlerdenmi:44:
Canım benzer durumdayız, moralini bozma, kızımda da aynı şeyi yaşamıştım, kuzum şimdi 27 aylık ve dünya tatlısı hiçbir sıkıntısı yok çok şükür
Çok üzülüyorum elinde değil bu olmazsa ikinci hüsran geçen yıl bu zamanlar da kürtajla alındı hamile kalmak yetmiyor birde normal mi kalbi atıyor mu diye stres stressss..... 😔 hayırlısı tabi ki yüce Rabbimden. Veren de o alan da. Ama inşallah beni ve isteyen herkesi bu mucizeden mahrum bırakmaz. Dua edin lütfen hayırlı haberler alayım 1 hafta sonra
Bende kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? İdrar sonucumsa :
Hemoglobin ++
Bakteri Az ve bi sürü can sıkıcı şey işte.
Bende kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? İdrar sonucumsa :
Hemoglobin ++
doktora gittim bugün kızlar.maalesef kendi doktorum bugün yoktu başka birine gittim bende.2 gün önceki kan degerimi gösterdim yani 86.7 baktı gevelik yok bu deger çok düşük en az 5000 olması lazım dedi.şok oldum sinir oldum deli oldummm ! tekrar kan testi yaptıralım öğleden sonra gel ultrasonda var mı yok mu bakalım dedi.kadına durmumu anlatıyorum adetten bir gün önce yaptırdım 2.64 çıktı demekki geç döllenme diyorum anlamıyo.bu nasıl bi doktor.bu siteden öğrendiklerimle ben ondan daha çok şey biliyorum nerdeyse.neyse verdim kan testi 183 çıktı ama tabii gitmedim doktor hanıma.nasıl moralimi bozdu.tabii ben ona inanmıyorum
Hemoglobin ++
ya kızlar ben su içmeye çalışıyorum ama çok içince yolda sıkıştığım için daha kötü oluyorum. İstanbuldayım ve otobüsle 1 buçuk saat yol gidiyorum akşam yolda bi sıkışırsam eve kadar böbreklerime kadar ağrım oluyo napıcamı şaşırdım ((
Hemoglobin ++