2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ay canım aynı dert bende de var dün öğlen şirkette yedim doymadım. utandım da yeniden söyleyemedim.

Benim pek iştahım yok... Ama acayip şişkinliğim var görsen bi 4 aylık hamile dersin...

benim de şişkinliğim var ya otobüste yer veriyorlar bana

ileri aylarda yapılabiliyormuş plates falan. erkenden yapılmasını tavsiye etmiyorlar.

uykuummm vaaarr. Dün gece eşim rahatsızdı uyuyamadık daha da fena oldum uykusuzum çok. İş yerinde de uyunmuyor ki. of sabah 6 da kalkıyorum zaten. haftasonu bütüngün uyuyacağım.
Mide bulantısı da fena valla sabah yataktan kalkmamla başlıyo

Bende idrar testi yaptım silik çıktı. Kan testinde de betahcg değerim 149 çıktı. Hamile olduğumu düşünüyorum Doktora gidemedim henüz gidince bende eklerim hamielik takvimi

hamilesin bebeğim sıkma canını :)

Merhaba arkadaşlar,inşallah bende haziran annesi olacağım,herkesi tebrik ediyorum

hayırlı olsun canım. tebrik ederim :)

evhamlı anne ... sakin ol canım sakin ol bebeğini huzurla büyütmek istiyorsan stres yok üzüntü yok.

Kızlar karın ve bel ağrılarınız var mı? Benim ara ara oluyor ve korkuyorum açıkçası birde işyerinde çok uykum geliyor. Bu arada evet bende çok Üşüyorum..
üşümek ne kelime donuyorum resmen, dişlerim kitleniyor resmen zangır zangır

Benim bel ve kasık ağrım gece çok oluyor özellikle. Adet sancısı gibi vuruyo birden ayaklarım da ısınmadığı için iyice artıyor sanırım.

cok gecmıs olsun canım sen düzgün 1 doktor bul ve onunla devam et.. 5000 çok uzun zaman sonra cıkar senın degerın pozitif zaten soylemıstın..sıkma canını daha minicik yavrun :)

canını sıkma canım düşüncesiz doktorlar var maalesef işte.

Bayanlar moralim çok bozuk sürekli bir problemle karşılaşıyorum son adet dönemime göre 6 haftalık hamileyim şuanda. Normalde doktor bayramdan sonraya randevu verdi aşırı bulantıdan okula gidemedim sevk için doktora gittim gelmişken ultrasonla bakalım dedi. Baktı kesede bebek görünmüyordu iyice yakublaştırıp bakınca belli belirsiz ufacık bir nokta gördü. Yalancı gebelik olabilir veya bebek gelişmemiş olabilir dedi. Nasıl yani dedim ??? Geç döllenme de olabilir 1 hafta daha beklicez dedi. Dayanamadım araştırmada yard. Doçent Burçin beye gittim durumu anlattım o da belli belirsiz bişey var ama olmayadabiir dedi. 1 hafta beklememi söyledi. Alttan bakmayı uygun görmedi gebelik kesede 30 mm olaştığonda hala yoksa boş gebelik kabul ediyoruz senin daha 19 mm dedi. Çaresiz eve gittim moralim sıfır çok korkuyorum sizce de erken mi ? Ne diyorsunuZ ???

aman işimiz var valasaka br yana sihhatli dogsunlarda su anda tek düşündüğüğm sey bebeğimin sağlığı

SAT a göre 6 haftalık kendin de diyorsun. Belki geç döllenme oldu o yüzden henüz erken. ben de sırf bu doktorlar yüzünden hastaneye gitmedim daha. abuk sabuk konuşup moralimi bozacak diye biraz daha bekliyorum. sen de canını sıkma 1 hafta sonra herşey netleşir. Üzülme sakın.

Bende kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? İdrar sonucumsa :
Hemoglobin ++
Bakteri Az ve bi sürü can sıkıcı şey işte.

Çok üzülüyorum elinde değil bu olmazsa ikinci hüsran geçen yıl bu zamanlar da kürtajla alındı hamile kalmak yetmiyor birde normal mi kalbi atıyor mu diye stres stressss..... 😔 hayırlısı tabi ki yüce Rabbimden. Veren de o alan da. Ama inşallah beni ve isteyen herkesi bu mucizeden mahrum bırakmaz. Dua edin lütfen hayırlı haberler alayım 1 hafta sonra

canım böyle stres yapman bebeğinm için en tehlikeli şey.doktorlara bakma bana da bugün gebelik yok dedi.degerimde iki gün önce 86.7 bugünse 183 tü.başımdan aşağı kaynar sular boşaldı ama takmamak lazım güzel düşünüyorum güzel olucak inşalllah.millet ne şartlarda hamile kalıyo ne hastalıkalarla birşey olmuyo da bir idrar tahlilindeki değerlerdenmi olmayacak.üzülme canım sabır lazım hepimize şidmili sadece sabır ve dua...

Canım benzer durumdayız, moralini bozma, kızımda da aynı şeyi yaşamıştım, kuzum şimdi 27 aylık ve dünya tatlısı hiçbir sıkıntısı yok çok şükür

Ayy ne kadar güzel, hayırlı olsun, ilk kızımda da hep ikiz olsa diye istemiştim, bu hamileliğimde de ama kısmet olmadı Senin aşıla filan mı, doğal mı canım?
çok teşekkür ederim..benim doğal yoldn canım eşim tarafında da benm tarafımda da ikiz çok genetik.
cnm erkenden nasıl öğrendin ikiz olduğunu merak ettim değerlerdenmi:44:

ilk önce kanda sonrada keselerden belli oldu.

Canım benzer durumdayız, moralini bozma, kızımda da aynı şeyi yaşamıştım, kuzum şimdi 27 aylık ve dünya tatlısı hiçbir sıkıntısı yok çok şükür

Nasıl yani sizde de mi boş gebelikten şüphelendiler ? Kaçıncı haftada gördünüz bebeği ?

aynen öyle canım üzülme nolur insan korkuyo tabi için içini yer o ayrı ama iyi düşünelim iyi olsun :)

ilaçlarını kullan dinlen yat mutlaka. içine sinmeyen bişey varsa başka bi doktora daha git

Doktorlar da demiş zaten 1 hafta daha bekleyelim diye. Benimki de 10mm idi hiçbirşey görünmüyodu. Doktorum da bişey söylemedi

Bu doktorlar da bazen lafını bilmiyo hakikaten. Boşver sen ama ilaçları mutlaka al çünkü gebelikte enfeksiyon çok büyük bir risk. Benim de bildiğim kadarıyla augmentine gebelikte kullanılıyor. Bir de çok bol su iç. En az 2.5-3 litre. Geçmiş olsun

ya kızlar ben su içmeye çalışıyorum ama çok içince yolda sıkıştığım için daha kötü oluyorum. İstanbuldayım ve otobüsle 1 buçuk saat yol gidiyorum akşam yolda bi sıkışırsam eve kadar böbreklerime kadar ağrım oluyo napıcamı şaşırdım ((

Nasıl gebelik yok... 5 üstü gebelik değil mi... Bazı doktorları anlamak gerçekten zor. Hani kalp atışlarını duyamayız daha erken filan deseye bari...

Kendine dikkat et canım geçmiş olsun. Aynı antibiyotiği kullananlar var merak etme doktoruna güven hamileliğe göre ilaç veriyorlar.

İşten çıkmadan bir saat önce su içmeyi bırak ve tam çıkmadan tuvalete git bence. Ben de geceleri 3-4 kere tuvalete kalkmaktan uyku uyuyamıyodum şimdi 1 saat önce bırakıyorum rahat ettim valla :))

arkadaşlar merhaba..benim bugün kanamam oldu şimdide kahverengi leke halinde devam edoyor..doktora gittik çok şükür keseler yerinde duruyor 2 doz progesteron yaptı.moralim çok bozuk.ikizlerime İnŞALLAH bişey olmaz.

Kızlar sonuç 54 çıkmasına rağmen doktor pozitif dedi. Cumartesi tekrar gel testi yenileyelim iki katına çıkarsa değerin kese ve kalp atışı için randevu vereyim dedi. Keseyi görmenin önemini anlattı. Eğer kese görünürse bu gebeliğin boş gebelik olmadığı ortaya çıkar dedi. Doktor fena değil bakalım...

Merhaba arkadaşlar,ben dün sabah kan testi yaptırdım 280 yarın yada h.sonu testi tekrarlayacağım..inşallah artış olur,herşey yolundaysa haftayada dr.randevusu alacağım. umarım hepimiz kesemizi görür,kalp atışlarımızı duyarız sonrada birlikte haziran için gün sayarız

merhaba Denizkao moralini bozma dinlenmene bak ve bol bol su iç,ben 2 ay önce (kanlı)sistitle uğraştım ve hamilelerin içebileceği tek kullanımlık toz antibiyotiklerden içmiştim ve günde 3lt.su bir haftada atlatmıştım,geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…