maşallah canım darısı başımıza
benim gögüs uclarım agrıyor karnımda felaket bir şişkinlik var 4 aylık gbiyimsık idrara cıkıyorum belime ara sıra giren bir agrı ve kasıklarımda batma var sağlı sollu:26:
Biz geldik,doktor amcamızdann
Kesemizle,yolk kesemizi gördük çok şükür güzel yere yerleşmiş benim minnoşumm
2 hafta sonrada pıtpıtlar inşallah
ne kadarlık bebeğin şuanda?
sadece 2 dr var canımm
Canım bende sata göre 6 haftalık olmalıyım ama eminimki benimki geç döllenme yani 5+3 falanım tahminen ve bugün vajinal ultrason bakıldı benimde ama bebek görünmedi,bu sanırım erken ya da geç döllenmeyle alakalı bi durum ama benim yolk kesem oluşmuş,yolk oluşması boş gebeliği büyük ölçüde ekarte ediyomuş senin yolk sac oluşmuşmu?benim kesem daha 9 mm 16 mm olunca bebek görünmesi gerekiyomuş kalbini bozma,bebeğinide üzme bende 2 hafta sonra gidicem pıtpıtları duyucaz inşallahslm kizlar bugun doktora gittim ben,kalp atisinI goreyim diye bir haftadir yani hamileligimi ogrendigimden beri gitmedim.neyse bugun karindan bakti goremedi hemen vajinal ultrasonla bakti himm minicik bi kese olusmus dedi.anlamadim sata gore 5 haftalikmis ama bu tarihlerde bebegin kalp atislarini duyan var.ooff yine bos gebelik olmasin Allahim.dr 2 hafta sonra gel dedi ilaclar falan yazdi sat 3 eylul benim gibi goremeyen varmi
6. haftamın içindeyim bulantı sürekli değil ama ağzımın hiç tadı yok bir defa çıkardım bi de çoookk açım ama yiyemiyorum
cnm benim doktor ne yolk kesesi ne de kac mm oldugunu soyledi sadece sordum bi sorun varmi die yok dedi progestan corasprin falan yazdi organik ye dedi o kadar.bi kac kere forumda okumustum 5'5 aylik alttan ultrasonla kalp atisini gorenlervardi.bekleyecegiz ins rabbim pitpitlarida duyururCanım bende sata göre 6 haftalık olmalıyım ama eminimki benimki geç döllenme yani 5+3 falanım tahminen ve bugün vajinal ultrason bakıldı benimde ama bebek görünmedi,bu sanırım erken ya da geç döllenmeyle alakalı bi durum ama benim yolk kesem oluşmuş,yolk oluşması boş gebeliği büyük ölçüde ekarte ediyomuş senin yolk sac oluşmuşmu?benim kesem daha 9 mm 16 mm olunca bebek görünmesi gerekiyomuş kalbini bozma,bebeğinide üzme bende 2 hafta sonra gidicem pıtpıtları duyucaz inşallah
kimi doktor 7 hafta diyor kimi 6 hafta bendd canim 5+3 -um karindan bile goremedi dusun alttan bakti bende kalp.atisi bekliyodum 2 hafta sonra gel dedi.hemen hemen kimse gorememis bebegini.hayirlisiyla duyacagiz sadece surekli dusunmemeye bak.2 kere bos gebelik gecirdim evet ilki evlat acisi gibi oluo rabbim esirgesin ama olmazsa da rabbim zamanini biliyor demekkislm kizlar cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim tek tek yazamiyorum cepten girdigim icin sagolun destek icin... dun doktora gittim sata gore 5+5 gunluktu bakti bebek yok lekelenmen var duser bu zamanda gorunmesi gerekiyordu malesef dusuk olacak kesin hemen alalim derim ama belki canlanir bir hafya daha bekleyelim dedi vee benim kafamdan kaynar sular dokuldu hastanenin kapisinda hungur hungur agladim esimde agladi gelen gecen hep bakiyordu ben bu doktor odasindan bi gulerek cikamadim hep goz yasi hep goz yasi... sonra esim baska doktora daha gidelim dedi devlet hastanesine gittim bakti oda goremedi bu donemde zaten zor gorunmesi 2hafta bekle dedi bu doktorda... hepsi bir sey diyor kizlar ama benim moral sifir bayram zehir bana lekelenmemde devam ediyor bazen diyorum progestani keseyim dusecekse dussun diye sonraa kalbim ya bebegin yasarsa diyorum ama biliyorumki sonuç husran
Canım kimi adetin 7.günü yumurtluyo kimi 20.günü tabiiki erken yumurtlayanların bebekleri erken görünüyor,ben mesela 17,18,19 dan birinde yumurtladım büyük ihtimal geç döllenme eminim çünkü başka ilişki olmadı :) senin kese resmin yok mu kesenin içinde başka bi kese varsa o yolk sac oluyo işte o varsa %90 boş gebelik ekarte ediliyor,doktor bana bugün gebeliğin 5 aşaması var dedi ilki kan testi,ikinci değerlerin yükselişi,üçüncü kese oluşumu,dördüncü yolksac,beşinci de kalp atımı dedi ben de korkuyorum ama kalbimizi bozmayalım tamammıcnm benim doktor ne yolk kesesi ne de kac mm oldugunu soyledi sadece sordum bi sorun varmi die yok dedi progestan corasprin falan yazdi organik ye dedi o kadar.bi kac kere forumda okumustum 5'5 aylik alttan ultrasonla kalp atisini gorenlervardi.bekleyecegiz ins rabbim pitpitlarida duyurur
Canım hamilelik süresince nelere dikkat etmeliyiz, neleri yapmalı ya da neleri yapmamalıyız, tavsiyelerinizi bekliyoruz...
slm kizlar cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim tek tek yazamiyorum cepten girdigim icin sagolun destek icin... dun doktora gittim sata gore 5+5 gunluktu bakti bebek yok lekelenmen var duser bu zamanda gorunmesi gerekiyordu malesef dusuk olacak kesin hemen alalim derim ama belki canlanir bir hafya daha bekleyelim dedi vee benim kafamdan kaynar sular dokuldu hastanenin kapisinda hungur hungur agladim esimde agladi gelen gecen hep bakiyordu ben bu doktor odasindan bi gulerek cikamadim hep goz yasi hep goz yasi... sonra esim baska doktora daha gidelim dedi devlet hastanesine gittim bakti oda goremedi bu donemde zaten zor gorunmesi 2hafta bekle dedi bu doktorda... hepsi bir sey diyor kizlar ama benim moral sifir bayram zehir bana lekelenmemde devam ediyor bazen diyorum progestani keseyim dusecekse dussun diye sonraa kalbim ya bebegin yasarsa diyorum ama biliyorumki sonuç husran
benim gögüs uclarım agrıyor karnımda felaket bir şişkinlik var 4 aylık gbiyimsık idrara cıkıyorum belime ara sıra giren bir agrı ve kasıklarımda batma var sağlı sollu:26:[/QU
bende hamileligimi ögrenmeden 10 gün kadar önce böyleydim şişkinlikten ölüyodum umarım sende hamilesindir Allah gönlüne göre versin
kimi doktor 7 hafta diyor kimi 6 hafta bendd canim 5+3 -um karindan bile goremedi dusun alttan bakti bende kalp.atisi bekliyodum 2 hafta sonra gel dedi.hemen hemen kimse gorememis bebegini.hayirlisiyla duyacagiz sadece surekli dusunmemeye bak.2 kere bos gebelik gecirdim evet ilki evlat acisi gibi oluo rabbim esirgesin ama olmazsa da rabbim zamanini biliyor demekki