2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar merhaba, Rabbim bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip eder inşallah....

benim bir sorum olacaktı, acaba hamilelik belirtinizde çok üşüme var mı diye soracaktım???

ben eskiden hiç üşümezdim ama şimdi çok üşüyorum :) hatta donuyorum :)) hamilelikten mi dersin ?

Selam herkese... :KK3: Benim dün akşamdan beri midem ara ara kötü Erken dimi Sizin durumunuz nasıl...

ben eskiden hiç üşümezdim ama şimdi çok üşüyorum :) hatta donuyorum :)) hamilelikten mi dersin ?

ilk hamileliğimde çok üşüyordum, dünde çok üşüdüm ama bugün geçti gibi, bat 17-20 daha test yapmadım, siz hamilesiniz sanırım?

arkadaşlar bende felakat miğde bulantıları var ne ysem çıkarıyorum nane şekeriyle duruyorum bide maden suyuyla duruyorum sizler ne durum dasınız

Ben de demin tam bunu sormuştum. Benim geçen seferkinde 3. ayda başlamıştı bu erken oldu...

Eki Görüntüle 828906
kızlar ben bi delilik yaptım ve bunu aldım :KK1: daha kız mı erkek mi bilmediğim halde heves ettim deliyim ben ya:KK1::KK1: kız olsun istiyorum ama olmazsa da durur napim aşık oldum resmen takımaa.markafonide marks and spencer butiğinde 20 lira bedava yaaaa.neler daha vardı bitmiş hep iyiki bitmiş ben alırdım yoksa :KK1::KK1:[/QUOTE

:KK9: Azıcık tut kendini canım...:)) Gerçi böyle dediğime bakma bebek giyisilerini görünce benim de içim gidiyor Bazen kafamı çeviriyorum yoksa gidip incelerken buluyorum kendimi...:))

Canım keşke dinlenecek yatacak zaman olsa, bayram geliyor temizlik telaşı yetmezmiş gibi bugun evin altı üstüne gelecek, ahşap pencerelerimiz PVC ile değiştiriyoruz, her nekadar temizliğe bayan gelsede bana oturmak kısmet olmuyor :KK50:

tatlım şu kritik zamanı atlatıp başlasaydın ya. Fazla ayakta kalma yat diyorum sen kapı pencere diyorsun. bebeğin ve sen daha önemlisiniz. Yardım edecek kimse yok mu yakınlarında?:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrr buarada gunaydınnn cok korkuyorum bugun dr gidcez inşallah rabbim herkesin evladını bagıslasın:KK16::KK16:

hadi bakalım sağlıkla güzel haberlerle gel bize :) seni bekliyoruz :):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Biz geldik,doktor amcamızdann
Kesemizle,yolk kesemizi gördük çok şükür güzel yere yerleşmiş benim minnoşumm
2 hafta sonrada pıtpıtlar inşallah

Selam kızlar bende dun gittim doktora keseyi ve içindeki minicik bebeğimi gördüm çok şükür.9 gün sonra da pit pitlarini duymaya gidecem insallah...rabbim herkese bebegini saglikla kucagina almayı nasip etsin...CUMANIZ MÜBAREK OLSuN BU ARAdA...

selam kızlar bende dun gittim doktora keseyi ve içindeki minicik bebeğimi gördüm çok şükür.9 gün sonra da pit pitlarini duymaya gidecem insallah...rabbim herkese bebegini saglikla kucagina almayı nasip etsin...cumanız mübarek olsun bu arada...

darısı bizm basımıza ınsallah :)

Slm kızlar hayırlı cumalar...İki gündür doktorlarla başım dertte moralim fena bozuk kafam karmakarışık.çarşamba günü kontrol günümüzdü yaşadığım yerde bir tane özel hastane var eltimin de dr olan bu hast. gittim ultrasonla baktı 4 hafta 3 günlük dedi gayet normal bayramdan sonra gelin kalp atışlarını duyarız dedi.Bir kaç gün önce hafif lekelenmem oldu diye doktora söyledim daha konuşmama fırsat vermeden progestan hap verdi fitil gibi günde 1 tane kullan dedi yüksek düşük tehliken var dedi. sadece lekelenmem var dedim diye ! tabi içime sinmediği için başka bir dr gittim özel muaynane ultrasonla detaylı baktı alttanda muayne etti 5 hafta 4 gnlük hiç bir sorun sıkıntın yok dedi bütün organlarımada baktı ultrasonla tehliken falan yok kese düzgün herşey normal oluşumunda dedi diğer doktorun verdiği ilacı söyledim istersen kullan dedi.Gece yatmadan her ihtimale karşı o fitili koydum vajinaya yarım saat sonra şiddetli bir ağrım oldu bacaklarıma vurdu wc ye gittim akıntıyla beraber kahve rengi leke geldi eşime söledim dr gidelim dedi mecburen yine o özel hast. gittik.nöbetçi doktor benim dr aradı hemen yatışı yapılsın ben geliyorum dedi geldi muayne etti ultrasonda herşey gayet normal diye eşime gösterdi ultrasonda fakat düşük tehlikemiz var igne ve serum takacağız dedi takıldı yattım hastanede bu arada( dr hastanenin sahibi ve eltimden duyduğum sürekli ona gitti doğumunu o yaptırdı parayı çok seven bi tip ! ) bayramdan sonra kont. gel sonra seni ağrının nedenini araştırmak için kadın doğum evine göndericem dedi hangi dr inanacağımı şaşırdım.Bayramdan sonra ailemin yanına gidecem ist. orda dr var ama o zamana kadar ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım. piskolojim bozuldu

Slm kızlar hayırlı cumalar...İki gündür doktorlarla başım dertte moralim fena bozuk kafam karmakarışık.çarşamba günü kontrol günümüzdü yaşadığım yerde bir tane özel hastane var eltimin de dr olan bu hast. gittim ultrasonla baktı 4 hafta 3 günlük dedi gayet normal bayramdan sonra gelin kalp atışlarını duyarız dedi.Bir kaç gün önce hafif lekelenmem oldu diye doktora söyledim daha konuşmama fırsat vermeden progestan hap verdi fitil gibi günde 1 tane kullan dedi yüksek düşük tehliken var dedi. sadece lekelenmem var dedim diye ! tabi içime sinmediği için başka bir dr gittim özel muaynane ultrasonla detaylı baktı alttanda muayne etti 5 hafta 4 gnlük hiç bir sorun sıkıntın yok dedi bütün organlarımada baktı ultrasonla tehliken falan yok kese düzgün herşey normal oluşumunda dedi diğer doktorun verdiği ilacı söyledim istersen kullan dedi.Gece yatmadan her ihtimale karşı o fitili koydum vajinaya yarım saat sonra şiddetli bir ağrım oldu bacaklarıma vurdu wc ye gittim akıntıyla beraber kahve rengi leke geldi eşime söledim dr gidelim dedi mecburen yine o özel hast. gittik.nöbetçi doktor benim dr aradı hemen yatışı yapılsın ben geliyorum dedi geldi muayne etti ultrasonda herşey gayet normal diye eşime gösterdi ultrasonda fakat düşük tehlikemiz var igne ve serum takacağız dedi takıldı yattım hastanede bu arada( dr hastanenin sahibi ve eltimden duyduğum sürekli ona gitti doğumunu o yaptırdı parayı çok seven bi tip ! ) bayramdan sonra kont. gel sonra seni ağrının nedenini araştırmak için kadın doğum evine göndericem dedi hangi dr inanacağımı şaşırdım.Bayramdan sonra ailemin yanına gidecem ist. orda dr var ama o zamana kadar ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım. piskolojim bozuldu

sadece 2 dr var canımm :KK14::KK14:

Selam kızlar bende dun gittim doktora keseyi ve içindeki minicik bebeğimi gördüm çok şükür.9 gün sonra da pit pitlarini duymaya gidecem insallah...rabbim herkese bebegini saglikla kucagina almayı nasip etsin...CUMANIZ MÜBAREK OLSuN BU ARAdA...

bende bayramdan sonra gideceğim inşallah sorunsuz görürüm :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah canım darısı başımıza

X