2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tebrik ederim canim. Sana sorunsuz , rahat bir hamilelik dilerim . Insallah bebisini saglikla kucagina alirsin :)

geçen hafta kan testi yaptırdım,ilaç kullanıcaktım hani ne olur ne olmaz diye , tahlil sonucu 124le pozitif :) çıktı,henüz doktora gitmedim sanırım şuan 3/4 hafta arasında bayram sonu gitmeyi düşünüyorum ,çok heyecanlıyım,çin takviminde erkek çıktı :)

merhabalar
yazdıklarınızı okudukça 1 sene önceki halimi özledim kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu bugüne kadar aldığım en güzel haberdi :)
kızımı temmuzda kucağıma aldım çok şükür Allah'ım size de bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almak nasip etsin
kilo konusunda yazılanları okuyunca yazmadan duramadım
benim hamileliğim boyunca hiç bulantım olmadı iştahım maşallah hep yerindeydi :)
başta çok korkuyordum çünkü kilo almaya aşırı müsait bir bünyem var kendime koyduğum kota 12 kg idi.
sonradan dedim ki aman boşver ne takacağım kiloyu kafama ne olacaksa olacak zaten
belki bir kere yaşayacağım birşey hamilelik tadına varacağım sonuna kadar
doktorun mutlaka dediği canımın çektiği herşeyi yedim hiç kısmadım
sonuç 71 kg ile hamile kaldım doğuma girerken 78 kg idim :) kızım 3600gr doğdu
boşuna takmayın kafanıza vücudunuz ne isterse o olacak çünkü
her günün tadını çıkarın 8 aylık saltanat döneminiz başlamış bulunmakta :)

Canim bende iki defa kimyasal gebelik gecirdim ve doktorum bana kimyasal gebeligin sebebinin kalitesiz spermler oldugunu soyledi. Hakkaten esim sonrasinda urolaga girtti muayene oldu varikosel cikti, oda o bolgenin isisini arttirdigi icin spermlerin kalitesini bozuyormus, ve esim yarim saatlik bi operasyon gecirdi, operasyondan sonra ikinci ayimizda hamile kaldim. Brnim tavsiyem bu olur, yasadigim icin sizi yonlendirebiliyorum. Hayirlisi olsun

Ben çevremdekilere dikkat ediyorum da genelde anne kilolu olunca bebek zayıf anne zayıf olunca bebek kilolu doğuyor... Belkide tesadüftür... :44:

Benimki de erkek çıktı... İlginçmiş belki dogrudur...

Brnimki kiz cikti :) ama ben pek inanmiyorum ya arkadaslarimin yanlis cikti

ben de öyleydim ilk zamanlar azıcık fazla kaçırsam ölüyordum hazımsızlıktan anca çıkarınca rahat ediyordum

slm kızlaarrr benimde bugün adet günüm tekrar kan testi yaptrdım ve 594 çıktı çok şükür Rabbim'e
keseyi nezaman görürüm acaba sizler ne zaman gördünüz:44:

slm kızlaarrr benimde bugün adet günüm tekrar kan testi yaptrdım ve 594 çıktı çok şükür Rabbim'e

Aramıza hoşgeldin canım, benim sonucum 2717 çıkmıştı doktorum göremeyebiliriz demişti ama ultrasonla baktığında 5 hafta 2 günlük çıkmıştı kesem

Hamile olan herkese hayırlı olsun.Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Çok şükür bende hamileyim eğer Allah nasip ederse zamanında doğum yaparsam haziranda olucak ikizler burcu yani ikizler burcu çocuğu olan var mı nasıl oluyor acaba huyları?

Aramıza hoşgeldin canım, benim sonucum 2717 çıkmıştı doktorum göremeyebiliriz demişti ama ultrasonla baktığında 5 hafta 2 günlük çıkmıştı kesem
benim bugün adet günüm 594 çıktı artık bayramdan sonraya kaldı napalım senin şimdi ne kaadarlık

hayırlı olsun cnm nekadarlıksın

Kızım 30 haziran doğumlu, Ne çok dua etmiştim ikizler burcu olmasın, halasına benzemesin diye , ama bu kez hiç kaçışımız yok gibi, kesin ikizler, tanıyan var mı ikizler burcunu, özellikleri nelerdir :44:?

Nedemek canım öyle düşünme... Benimde iki kaybım var inan her tuvalete gittiğimde yada kasıklarım sızlayayınca hemen aklıma geliyor.Düşünmemeye çalışıyorum Mümkün olduğunca dinlen ilaçlarını al. Hem lekelenmesi oldugu halde bebeklerine kavuşanlar da var... Unutma canım stres yapmaman lazım...

Benim enson 260 çıkmıştı değerim dolayısıyla bayram öncesini bekleyelim dedik bakalım...

Amin canım.. Senide tebrik ederim Benim burcum ikizler bebeğimin de ikizler burcu olduğunu düşününce artık nasıl geçiniriz bilmiyorum... Çocukluğumdan hatırladığım bide bizimkilerin söylediği kadarıyla çenesi düşük çok meraklı birisiymişim. Ama ikizler burcu zeki olur sanatsal yönü konuşma becerisi çok iyidir. Konuşarak ikna edebilirsiniz tabi aklına yatarsa... Tek kötü yanı kararsızlığı bide sevgi arsızı olması... Artık beni sev diye peşinizde dolanır benden söylemesi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…