Tebrik ederim canim. Sana sorunsuz , rahat bir hamilelik dilerim . Insallah bebisini saglikla kucagina alirsin :)Merhaba kızlar,
bugun regl olmam gerekti, 5 gun oncesınden idrar testim pozitif cıktı, bugun de kan testi yaptırdım,
degerim 137 cıkmıs :) cok mutluyum :) cok sukur :)
sizlerle gecireceğiz bu keyifli sureci, Allah ım yavrularımızı kucagımıza almayı nasip eder insallah,
gorusmek üzere :)
slm kizlar bayadir girmemistim... cumartesi aksamindan beri kahve lekelerim hala geliyor.. pazartesi doktora gittim acilen bakti birsey goremedi kese etrafinda felan kanama yok dedi persembe tekrar gel kontrol edelim dedi progestan ve igne verdi ama benim lekeler gecmedi ilk dusugumdede boyle baslayip sonra kanamaya cevirmisti cokk kotuyum buda dusecek nasil dayanacam ben kac gundur agla agla bi hal oldum supriz yaparak geldi ellerimden yine kayicak gitcek 1düsuk 1kimyasal simdide bu...allah imdan sadece sabir istiyorum bana dayanma gucu versin diye.. kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirmek istemezdim((( cokkk doldumm
Ben çevremdekilere dikkat ediyorum da genelde anne kilolu olunca bebek zayıf anne zayıf olunca bebek kilolu doğuyor... Belkide tesadüftür... :44:
Benimki de erkek çıktı... İlginçmiş belki dogrudur...
selam minel hayırlı olsun sen nisan annelerindeydin sanırım
Brnimki kiz cikti :) ama ben pek inanmiyorum ya arkadaslarimin yanlis cikti
Evet canim o hamileligim kimyasal gebelikmis, bu nedenle bunda biraz endiseliyim ama insallah saglikla gecirecegiz bu sefer, hsyirlisi ise
çok haklısın canımm.bi de benim geç döllenme oldu iyice geç doğucak bu durumda :) beslenme konusundada çok haklısın.bir aydır düzenli besleniyorum bebek düşündüğüm için düzenli uyuyorum ama son bikaç gündür iştahım o biçim :26: Gariptir yedikten sonrada tiksinti duyuyorum
slm kızlaarrr benimde bugün adet günüm tekrar kan testi yaptrdım ve 594 çıktı çok şükür Rabbim'e
keseyi nezaman görürüm acaba sizler ne zaman gördünüz:44:
benim bugün adet günüm 594 çıktı artık bayramdan sonraya kaldı napalım senin şimdi ne kaadarlıkAramıza hoşgeldin canım, benim sonucum 2717 çıkmıştı doktorum göremeyebiliriz demişti ama ultrasonla baktığında 5 hafta 2 günlük çıkmıştı kesem
Hamile olan herkese hayırlı olsun.Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Çok şükür bende hamileyim eğer Allah nasip ederse zamanında doğum yaparsam haziranda olucak ikizler burcu yani ikizler burcu çocuğu olan var mı nasıl oluyor acaba huyları?
benim bugün adet günüm 594 çıktı artık bayramdan sonraya kaldı napalım senin şimdi ne kaadarlık
hayırlı olsun cnm nekadarlıksın
benim bugün adet günüm 594 çıktı artık bayramdan sonraya kaldı napalım senin şimdi ne kaadarlık
bende hazıran annesi olcam İNŞALLAH...4 haftalık ikiz bebek beklıyoruz.
Hamile olan herkese hayırlı olsun.Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Çok şükür bende hamileyim eğer Allah nasip ederse zamanında doğum yaparsam haziranda olucak ikizler burcu yani ikizler burcu çocuğu olan var mı nasıl oluyor acaba huyları?
slm kizlar bayadir girmemistim... cumartesi aksamindan beri kahve lekelerim hala geliyor.. pazartesi doktora gittim acilen bakti birsey goremedi kese etrafinda felan kanama yok dedi persembe tekrar gel kontrol edelim dedi progestan ve igne verdi ama benim lekeler gecmedi ilk dusugumdede boyle baslayip sonra kanamaya cevirmisti cokk kotuyum buda dusecek nasil dayanacam ben kac gundur agla agla bi hal oldum supriz yaparak geldi ellerimden yine kayicak gitcek 1düsuk 1kimyasal simdide bu...allah imdan sadece sabir istiyorum bana dayanma gucu versin diye.. kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirmek istemezdim((( cokkk doldumm
slm kızlaarrr benimde bugün adet günüm tekrar kan testi yaptrdım ve 594 çıktı çok şükür Rabbim'e
keseyi nezaman görürüm acaba sizler ne zaman gördünüz:44: