2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

çok geçmiş olsun cnm..bnde ne olursa olsun bebeğimden asla vazgeçmezdim..dua etmektende vazgeçme..sana onu sağ sağlim bağışlayacak Rabbim herşeye kadirdir..o senin kaderin sınavın..belkide cennet kapın..Allahtan ümit kesilmez..
 

canım ne diyeceğim bilemiyorum. ele avuca gelmiş hayali kuulmuş çocuk aldırmak olmazdı tabiki sen en doğru olanı yapmışsın Rabbim inşallah mucizesi tecelli eder bu imtahanında gösterdiğin dirayete karşılık bebeğini istediğin gb alırsın kucağına. zor bir durum kelimeler anlamsız kalır böyle durumda ama bu da senin imtihanın öyle düşün.
 
Çook geçmiş olsun sana da canım. Havalar bir sıcak bir soğuk. O yüzden döküldük hepimiz resmen. Ben de faranjit oldum. Çalışmak da zor oluyor böyle olunca.
Arkadaşlar iyiki varsınız yaaa ne güzel böyle insanın iyi ve kötü günde danışıp anlatabildiği birileri olması varolun....:118:
Sen de iyi ki varsın
İlk denemem nasıl sizde kızlar??Eki Görüntüle 1047380
Ben çok beğendim. Ama sen bu işin ustası oldun artık Veee bilmeyenler olarak çok merak ediyoruz nasıl yapıldığını. Bunu bize resimli olarak anlatsan nasıl büyük bir sevaba girersin biliyor musun¿¿ siteye girdim ama yapamadım yabancı dil olunca.

Kontrollere gidilmiş, bebişler görülmüş güzel haberler gelmiş ne güzel

çok geçmiş olsun tekrar umarım en kısa zamanda geçer faranjitin etkileri :) doktorum 1 nisanda ara demişti az önce aradım bana bu akşam için randevu verdi doktorum :) ona da anlatacağım bakalım ne diyck *-)
Sağol arkadaşım inşallah çabuk atlatırız hepimiz.
Güzel değişik bir fikir olmuş. Kullanılabilir
yazdım ama kimse cavep vermedi

ben nıye bugun gobegımı asagı hıssedıyorum acaba, bacak bacak ustune atarken elımle gobegımı tutup kaldırdıgımı fark ettım bugun :26:
Bebekler bikaç hafta sonra son hallerine gireceklermiş. Artık yerleri daralıyormuş. O zamana kadar kendilerinin en rahat edecegi pozisyonu arıyorlarmış. Şekil değiştirmiştir seninki. Korkma canım hiç bir şey olmayacak inşallah
öncelikle herkese merhabalar uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olmak yeni kısmet oldu. beni de aranıza alır mısınız

Hoşgeldin aramıza. Yazdıkların çok zor şeyler. Allah yardımcın olsun. Aldırma kararı çok zor verilebilecek bir karardı zaten. Mucizelere ve tıbba inanmaktan ve bolca dua etmekten başka çare yok şimdilik arkadaşım.

Sağol haber verdiğin için canım. Sancının olmaması iyi bir haber. Umarım bebeğin içeride zamanını doldurur sabırsız olmasın o kadar annesi söyle ona.
 
Kizlar genital bolgemde kocaman agrili sivilce gibi bisey cikmis.. sizce doktora soylemeli miyim biraz utaniyorum da :26::26::26:
 

canim allahim bu sabrinin ve bu sinav karsisindaki durusunun mükafatıni muhakkak verecektir belki burdaki diger arkadaslara sacma gelebilir ama inan ne 2li ne 3lu ne de 4lu test hic birini yaptirmadim cunku ne olursa olsun benimkide benim bi tanecik kizim rabbim hic birimizi evlatlarimizla sinamasin
 


Canım inşallah ikinizde bebeklerinizi sağlıkla vakitlice kucağınıza alırsınız Allah acil şifalar versin, hiç kimseye gücünün yeteceğinden fazla yük vermesin. Tıp çok ilerledi, inşallah herşey çok güzel olacak...
 

İnşallah müsaittir pipileri de hemen olur da kurtulur yavrular.. :)
 
Tiroidi olan arkadaş için yazıorum:
Bende de çıktı.. İlk çıktığında nasıl korkmuştum ( ama çok araştırdım ve doktorla görüştüm:
Bebek için korkma cnm, artık kendi üretio ona bi zararın olmaz. İçin rahat olsun. Ama ihmal etme tabi bütün metabolizman etkilenio.. Sağlıksız olur..
Geçmiş olsun!!!
 
ooohhh maşallah yaaa size..mayısa kayanlar oluyo doğum için vaaaay zaman size daha yakın ne güzel



boyuna posuna maşallah. benim bebişin de tahmini doğum tarihi 25 mayıs olsun istiyorum yaaa eşime bebişimizi doğum günü hediyesi niyetine vermek istiyorum


canım maşallah oğluşuna :) da bişey sorucam tahmini doğum tarihi nasıl 25 mayıs oluyor :44: erken mi doğacak :44:



Sağolun varolun canlarr Soran arkadaşlar ben 1 yıl önce miyom ameliyatı oldum ve sezeryan olacağım mecburen ve ameliyatım daha yeni olduğundan birazcık erken alınacak..sanırım o kasılmalar birazcık riskli bende o yüzden çok kasılmadan accık erken almakta fayda var
 
öncelikle herkese merhabalar uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olmak yeni kısmet oldu. beni de aranıza alır mısınız

Bacim oncelikle hosgeldin
Bebegin icin ise gercekten uzgunum...
Dua etmekten baska birsey elimizden gelmez....
Dualarimiz seninle bacim....
Bircogumuz bu sinavdan geciyoruz inan....
Sukur ben atlatanlardanim....
Hersey dua uzerine....
Rabb'im bebegini saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin

Bak buna sevindim EMA mm
Sukur hala bebegin dogmamis...
Ignelerinide guzelce olmussun....
Ins. Zamaninda gelir yavrun...
Fazla aceleci davranmaz ♥♥♥

Kizlar genital bolgemde kocaman agrili sivilce gibi bisey cikmis.. sizce doktora soylemeli miyim biraz utaniyorum da :26::26::26:
Gecmis olsun cann im
Doktoruna tabi ki soyle ilac falan yazar...
Bu zamanlar diken uzerindeyiz bacim dikkatli olmak gerek
 
Selam kızlar,
Ben tam 2,5 saattir uyumaya çalışıp beceremiyorum..
Var mı başka uyanık olan :)
Bu arada bana siteden doğumgünü maili ve şifremin değiştiği yönünde bir mail geldi,
açıklama da yapmışlar ama sorayım dedim var mı başka doğumgünü maili alan :)


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah hepimiz dediğin gibi sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız...


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bu arada bağırsaklarımdan fena bir gurultu geliyor, sanırım prenses de rahatsız oldu vurup vurup duruyor :)


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Günaydın.. ben de uyanıgım ama yoldayım işe gidiyorum:-( bana mail gelmedi sifren de değişmiş mi?
 
Günaydın kızlar :)

Dün akşam muayenedeydik benim minnak yavrum kızım 1300 gr 38 cm olmuş

doktor nisanın sonuna doğru tekrar çağırdı nst ye bağlayacakmış hem o zaman gittiğimizde . :) bunun anlamı ne tam olarak bilmiyorum .

dün akşamki muayenede 20-25 mayıstan sonra ciddi ciddi bekliycz artık doğumu dediii :):):):):) gün içerisinde hareketlerine dikkate et dedi geceleri hep sağına soluna yatmaya çalış dedi. bebiş şuanda ters duruyormuş yani bacakları aşağıda kafası yukarda :)

bu arada doktorumda hiç sezeryan falan lafı yok şimdilik ben söylesem mi sezeryanı tercih ettiğimi acabaa *-) yanlışlıkla normal doğum yapıcam valla :d
 
günaydın canım maşlh yavruşa kocaman kız olmuş artık son aylardayız bana bir ay sonra gel dedi son aylar sabırsızlıkla geçiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…