2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

çok bakamıyorum telefon da fırsat buldukça bakıyorum ama tmm aaa niye kızdın ki senin için daha çok gireriz

heee telden giriyorsun şimdi oldu canım sıkılıyor yahu nişanlım askerde kendimi balayı otelleri araştırmaya verdim.. bugün çok güzel yerler buldum.. adenya otel rafta şimdiki favorim sabrına's haus

heee telden giriyorsun şimdi oldu canım sıkılıyor yahu nişanlım askerde kendimi balayı otelleri araştırmaya verdim.. bugün çok güzel yerler buldum.. adenya otel rafta şimdiki favorim sabrına's haus

kız sana ne deyim bilmiyorum ki bi sabit dur artık

geçenlerde tur şirketini aradım erken rezervasyonlar aralıkta başlıyormuş aman diyim bekliyosan onu kaçırma

evet o da çok önemli.. hemde tur şirketleri çok yardımcı oluyormuş.. çok iyi yönlendiriyorlarmış.. iş başa düşüyor.. kendim bişeyler ayarlamaya çalışacağım artık

merhaba kızlar bnde önümüzdeki yaz evleniyorum kısmetse ve balayı konusunda bende de kararsızlıklar var :) izmirde yaşıyoruz çok uzaklara gidip yolda vakit geçirmek istemiyorum vede girdiğim deniz çok önemli benim içinn biraz yosun fobim varda

merhaba canım.. hayırlı olur inşallah.. o zaman sen sabrina's haus otele bak ben bugün gördüm ve bayıldım... tamamen balayı oteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…