- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
kız cadı valla nazar edicen haa
tü tü tü maaşallahhh maaşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız cadı valla nazar edicen haa
tü tü tü maaşallahhh maaşallahh
gelinliğimi sade istiyorum.. fazla kabarık olmayacak.. taşlı,allı,pullu bişey istemiyorum.. düğün mekanlarına gelince fiyatlar dudak uçuklatıyor.. oraya verilecek paralarla 3 ev eşyası alınır vallaa.. dilin kemiği yok tabi 10.000 ler 12.000 ler havada uçuşuyor
sorma yaa gerçekten uçmuş fiyatlar yanii napcağımı bilmiyorum millet çakallık yapıo haftaiçi yapıo bu yüzden ama kimsede gelmio doğru düzgün
evet bizde o yüzden pazar gününü tuttuk.. düğün mekanını erken tutarsanız iyi indirim oluyor.. sizde bir an önce karar verin ve tutun salonu
evet bende onun için bu kadar çırpınıyorum :) zaten ben yemekli istemiyorum gereksiz bi masraf bence... ama bi yağmur yağma durumunda bana çözüm garantsi verebilcek bi yer istiorumm
biz mecburen kapalı bir yer tuttuk.. burası Trabzon ne zaman yağmurun yağacağı hiiiç belli olmuyor.. yağmura çözümde bulsalar açık hava bir yer ayarlamanın da bir anlamı kalmıyor.. evet kesinlikle yemekli düğüne gerek yok bence de.. kuru pasta , içecek ve düğün pastası yeterli
milleti nden doyurayım mesela bu sene 14 haziranda yağmur falan yoktu mis gibi güneş tepedeydi :)
bu sene 18 mayısta burada hava kapalıydı
şansımıza artık yaaa dua etcem artık hergün
inşallahhh kabul olur :18:
balayı için istersen adam eve hotel'e bak istersen bii :)
o oteli görmüştüm orası için tam balayı oteli diyorlar.. ama bence yeterince sakin değil
ben sitesinden baktığım kadar hayran kaldım beğendim yani ama fiyatı beni aşıyor ve ben daha yakına yani çeşme kuşadası gibi yerlerde arıyorum.. ama giden tanıdıklarım hayran olarak döndüler ve tekrar gitme planları yapıyorlar tabi karar senin :)
ben denize ve havuza girmeyeceğim istediğim şey sakin , sessiz bir yer ama canım sıkıldığında da dışarı çıkıp şehri gezebileceğim bir yer olmalı.. ilk zamanlar kapadokyayı çok düşündüm.. sonra orda sıkılırım dedim vazgeçtim.. sonra ağvada güzel yerler buldum orayı beğendim sonra farklı yerler gördüm aklım oralarda kaldı :18:anlayacağın ben bu kafayla karar veremeyeceğim
:) :) allah kolaylık versin o zaman sana ve müstakbel eşine :):)
çok çok şık görünüyor...