• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Ç ok teşekkür ederim canım hepimizin hayırlı uğurlu olur inşallah :D ikinci düğün Malatya'da olacağından araba ile dönüş yolu üzerinde Kapadokya Karlık Evi'ni çok beğendim aklımda ama uçakla dönersek İstanbul Ağva'da olabilir onlarada bi bakayım hemen :)

ben beyaz eve hayran kaldım özellikle 'hurma' isimli odaya bayıldımmm :16:

balayı için otel arayanlar kesinlikle paradan kaçmasınlar sınırları zorlasınlar bence gerçekten değiyor. gittiğim için rahatlıkla söyleyebilirm ki voyage'lar corneilla 'lar rixos gerçekten tercih edilebilir. onun dışındakiler gittiğim otellerde pişman oldum ben açıkçası. birde deniz kum güneş olayı dinlendirici oluyor. abanttı sapancaydı kapadokyaydı hep gezmek zorunda kaldığın dinlenmeye vakit ayıramayacağın yerler.

ben beyaz eve hayran kaldım özellikle 'hurma' isimli odaya bayıldımmm :16:

morfistan mrb; biliyorum konu ile pek ilgili değil ama yazdıklarından okudum nişanlım askerde demişsin Ağustosta gittiğini yazmışsın benimde nişanlım ağustos celbine yetişemedi 15 mayıs son başvuruydu ama haziran sonunda alabildik diplomasını şimdi bir sonraki celb yani kasımda gidicek 2 ay kaldı ve ben napıcağımı bilmiyorum kimisi askerde çok değiştiğini söylüyor çok sabırlı olup alttan almam gerekiyormuş onun asker psikolojisi en nihayetinde.. ve birde çeyiz hazırlıklarına ne zaman başlayacaksın? ben bunun için bi başlık açmıştım sizlerin tecrübeleri benim için önemli diye askerden sonra uzatmak istemiyorum ben nişanlım acele etmek istemiyor ama ben uzadıkça bazı şeyler bozulcak diye korkuyorumm :(( özür dilerim konu ile alakalı değil ama benzer şeyleri yaşayan arkadaşlarımı görünce danışmak istiyorum :((

Yunanistan - Kos adası dedi sevdiceğim, otel hazırmış ama neresi olduğu süprizmiş :9:
Ardındanda 10 günlük italya turu :21:
Sonra iş başı :9:

sizinki bayaaa yoğun bir balayı programı olacak... :34: canım inşallah hayalindeki gibi olur... umarım bende en kısa zamanda doğru kararı veririm :18:

balayı için otel arayanlar kesinlikle paradan kaçmasınlar sınırları zorlasınlar bence gerçekten değiyor. gittiğim için rahatlıkla söyleyebilirm ki voyage'lar corneilla 'lar rixos gerçekten tercih edilebilir. onun dışındakiler gittiğim otellerde pişman oldum ben açıkçası. birde deniz kum güneş olayı dinlendirici oluyor. abanttı sapancaydı kapadokyaydı hep gezmek zorunda kaldığın dinlenmeye vakit ayıramayacağın yerler.

denize girmeyeceğim için hep daha sakin yerleri araştırmaya çalıştım.. akdeniz ve ege bölgesi beni pek çekmiyor.. daha çok temiz,sakin,sevimli yerler arıyorum.. bulabilirim inşallah :44:

morfistan mrb; biliyorum konu ile pek ilgili değil ama yazdıklarından okudum nişanlım askerde demişsin Ağustosta gittiğini yazmışsın benimde nişanlım ağustos celbine yetişemedi 15 mayıs son başvuruydu ama haziran sonunda alabildik diplomasını şimdi bir sonraki celb yani kasımda gidicek 2 ay kaldı ve ben napıcağımı bilmiyorum kimisi askerde çok değiştiğini söylüyor çok sabırlı olup alttan almam gerekiyormuş onun asker psikolojisi en nihayetinde.. ve birde çeyiz hazırlıklarına ne zaman başlayacaksın? ben bunun için bi başlık açmıştım sizlerin tecrübeleri benim için önemli diye askerden sonra uzatmak istemiyorum ben nişanlım acele etmek istemiyor ama ben uzadıkça bazı şeyler bozulcak diye korkuyorumm :(( özür dilerim konu ile alakalı değil ama benzer şeyleri yaşayan arkadaşlarımı görünce danışmak istiyorum :((

merhaba canım.. benim nişanlım gideli henüz 16 gün oldu.. şuan bir değişiklik yok ama bazen çok gergin olabiliyor.. eğitimler ve havanın çok sıcak olması onu biraz zorluyor ve bu da onun konuşmalarına yansıyor.. pek keyifli olmuyor ama söylenildiği gibi biraz idare etmek gerekiyor.. ama döndüğünde her şey eskisi gibi olacaktır ben böyle düşünüyorum :34: nasip olursa nişanlım ocakta dönecek o döner dönmez çeyiz hazırlığına başlayacağım düğün mayısta olacak 4 ay yeterli bir süre sanırım.. evet uzatmama konusunda çok haklısın.. eğitimi bitti, askerliğinide bitirdiğinde işle ilgili bir sıkıntısı yoksa fazla uzatmayın derim.. hayırlı işlerde acele etmek gerekirmiş.. bir iş uzadığında suyu çıkıyor, araya saçma sapan sorunlar çıkıyor ve bu da ilişkiyi çok fazla yıpratıyor.. eğer imkanınız varsa hiiç beklemeyin derim.. yuvanızı kurun mutlu mutlu yaşayın :16:

sizinki bayaaa yoğun bir balayı programı olacak... :34: canım inşallah hayalindeki gibi olur... umarım bende en kısa zamanda doğru kararı veririm :18:

Sevdiğin yanında olduktan sonra heryer paris canım :16:
İtalya turunu tanışmadan önce almış sevdiğim, ekimde gidicekti. İptal ettirdi bana bilet alındı onunkide uzatıldı :9:
Böyle bişey oldu :9:

Arkadaşlar ben 31 mart2013 de evlendim eşim turizm işinde ve beni maldivlere götürdü.size tek şey söyliyebilirim BALAYI = MALDİVLER.
Eşim şimdi maldivler turu da satıyor ve inanılmaz fiyatlı turları var sahil villalarda uçak dahil adaya transferler,konaklama ve tüm vergiler dahil sahil villalarda 2 kişi 5 gece 2100€'dan, water villalarda ise 2800€'dan başlayan herşey dahil yada tam pansiyon konaklama fiyatları var.türkiyeden balayı ayarlamadan önce mutlaka düşünün.ilgilenenler için iletişimi aşağıda var şimdiden hepinize mutluluklar dilerim.

atilganm@mynet.com yada facebookta maldivler rüyası diye aratabilirsiniz.

bende kıbrıs düşünüyorum hiç aranızda kıbrıs düşünen varmı kızlar:6::6::6:

Back