- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
tamam anlaştık aralıkta görüşcez
aralıkta bul beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam anlaştık aralıkta görüşcez
merhaba canım.. hayırlı olur inşallah.. o zaman sen sabrina's haus otele bak ben bugün gördüm ve bayıldım... tamamen balayı oteli
merhaba canım.. hayırlı olur inşallah.. o zaman sen sabrina's haus otele bak ben bugün gördüm ve bayıldım... tamamen balayı oteli
kız cadı yazık gelin hanim seni dinlemeye kalksa her gün karar degistirir
teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı.. evett şimdi sitesinden biraz bakındım hoş bi yere benziyo gerçekten :) sizcee balayı kaç gün sürmelii :)
teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı.. evett şimdi sitesinden biraz bakındım hoş bi yere benziyo gerçekten :) sizcee balayı kaç gün sürmelii :)
benimde bi farkım yok vallahi
1 haftayı geçmemeli diye düşünüyorum şahsen ve bizim tercihimiz de voyage belek fikir olur belki aşık oldum oraya gitmeden
ohh be tek kararsız ben değilmişim
bencede 4-5 gün yeterli zaten yorgun oluyo insan hemde kendi evimizde de biraz vakit geçirmek istiyorum ben :)
karar vermek zor tabikide yaa düğün yeri gelinlik balayı falan filan o günler en güzel en mutlu günlerimiz ve en iyi şekilde olmasını istiyoruz göre göre fikirler değişiyo :)
ohh be tek kararsız ben değilmişim
aman aman uç mutluluktan
düğün salonunu tuttuk çok şükür onu atlattık... ona pek karışmadım nişanlımın beğendiği yeri onayladım... ay evet daha gelinlik varrr
demedi deme burada takıldığın sürece senin kararlarında değişken olacak
gelinliği kafamda birazcık tasarladım onda çok zorlanmıcam gibi gelio ama işte düğün yerine odaklandım şuanda balayını da ikinci plana attım
deme öyle deme
yok yok sanmıyorum hem sana inat değiştirmiycem kız hıhdedim bile gör de bak
yok yok sanmıyorum hem sana inat değiştirmiycem kız hıh
değişme kız aramızdan 1 tane de kararlı biri çıksın yani