• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

merhaba canım.. hayırlı olur inşallah.. o zaman sen sabrina's haus otele bak ben bugün gördüm ve bayıldım... tamamen balayı oteli :16:

teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı.. evett şimdi sitesinden biraz bakındım hoş bi yere benziyo gerçekten :) sizcee balayı kaç gün sürmelii :)

teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı.. evett şimdi sitesinden biraz bakındım hoş bi yere benziyo gerçekten :) sizcee balayı kaç gün sürmelii :)

1 haftayı geçmemeli diye düşünüyorum şahsen ve bizim tercihimiz de voyage belek fikir olur belki aşık oldum oraya gitmeden :16:

amin canım..bence en en fazla 5 gün ... bir zaman sonra sıkılırım gibi geliyor :31:

karar vermek zor tabikide yaa düğün yeri gelinlik balayı falan filan o günler en güzel en mutlu günlerimiz ve en iyi şekilde olmasını istiyoruz göre göre fikirler değişiyo :)

düğün salonunu tuttuk çok şükür onu atlattık... ona pek karışmadım nişanlımın beğendiği yeri onayladım... ay evet daha gelinlik varrr:52:

düğün salonunu tuttuk çok şükür onu atlattık... ona pek karışmadım nişanlımın beğendiği yeri onayladım... ay evet daha gelinlik varrr:52:

gelinliği kafamda birazcık tasarladım onda çok zorlanmıcam gibi gelio ama işte düğün yerine odaklandım şuanda balayını da ikinci plana attım :D

gelinliği kafamda birazcık tasarladım onda çok zorlanmıcam gibi gelio ama işte düğün yerine odaklandım şuanda balayını da ikinci plana attım :D

gelinliğimi sade istiyorum.. fazla kabarık olmayacak.. taşlı,allı,pullu bişey istemiyorum..:19: düğün mekanlarına gelince fiyatlar dudak uçuklatıyor.. oraya verilecek paralarla 3 ev eşyası alınır vallaa.. dilin kemiği yok tabi 10.000 ler 12.000 ler havada uçuşuyor :20:

Back