• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

hoşbulduk :) benim şuan için kafamda bir otel flora garden beach otel 16 yaşından küçükleri almıyorlar tamamen yetişkin oteli ve çok hoş görünüyor:16::16:

eveeeet orası çok güzelmiş :) benim aklımda Kapadokya var ama bir kaç nedenden dolayı emin olamıyorum :S

ya ben çok fazla araştırdım ama florada karar kıldım. çünkü yorumlara falan bktım herkes çok memnun sakin huzrlu çok turistik bir yer değil..
senin düğün ne zaman:14::14:

canım nasip olursa benim düğün 18 mayısta.. rezervasyon yaptırdınız mı? fiyatlar konusunda bilgin var mı?

aralııkta başlıyor canım.. Kesinlikle otelin arkasındayım :):16::16:

ayyy benim aklım iyice karıştı seçim yapmak çooook zor.. nişanlandığımız dönem ben Kapadokya karlık evi diye tutturmuştum ama şimdi diğer otellere bakıyorum aklım onlarda da kalıyor.. bize 1 aylık bir balayı süresi verseler aklımızda kalan bütün otellerde zaman geçirsek olma mı :)

ayyy benim aklım iyice karıştı seçim yapmak çooook zor.. Nişanlandığımız dönem ben kapadokya karlık evi diye tutturmuştum ama şimdi diğer otellere bakıyorum aklım onlarda da kalıyor.. Bize 1 aylık bir balayı süresi verseler aklımızda kalan bütün otellerde zaman geçirsek olma mı :)

balayının keyfi sadece 1 haftadır bence :)))))))))))):54:

yooo sıkılmazsın bir ömür geçiriceksin :) adı balayı o yüzden bu benim düşüncem tabiki :35:

mesela eğer kapadokyaya gidersek ben havuza girmeyi düşünmüyorum.. e odalarda da tv yok bilgisayar götürsek nereye kadar oyalayabilir.. bunları düşündükçe sıkılırım gibi geliyor..

mesela eğer kapadokyaya gidersek ben havuza girmeyi düşünmüyorum.. e odalarda da tv yok bilgisayar götürsek nereye kadar oyalayabilir.. bunları düşündükçe sıkılırım gibi geliyor..

öyle düşünmiceksin işte geniş olucaksın çünkü sen onunla aklına gelebilicek herşeyi yapabilirsin sıkılmana imkan yok şimdiden böyle düşünürsn çok yanılırsın. kapadokyaya gitme o zaman. söylediğim yeri değerlendirmeni tavsiye ederim bende havuza girmem denize girerim. nişanlımla yapacağımız keşfedeceğimiz çok hayalimiz var bence sende hiçbir zaman sıkılıcağını düşünme:55::55::55::55::55:

öyle düşünmiceksin işte geniş olucaksın çünkü sen onunla aklına gelebilicek herşeyi yapabilirsin sıkılmana imkan yok şimdiden böyle düşünürsn çok yanılırsın. kapadokyaya gitme o zaman. söylediğim yeri değerlendirmeni tavsiye ederim bende havuza girmem denize girerim. nişanlımla yapacağımız keşfedeceğimiz çok hayalimiz var bence sende hiçbir zaman sıkılıcağını düşünme:55::55::55::55::55:

kapadokyayı çok beğendim ama bizi oyalayabilcek bir yer değil.. işte böyle güzel,sakin bir yer bulabilirsek çok güzel olacak.. nişanlım askerde nasipse ocakta dönecek benim yavaş yavaş bir karar vermem lazım en azından aralıkta rezervasyonu yaptırmalıyız :S senin söylediğin yer çok güzel orası aklımda kesinlikle ;)

arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama aktif olmamıştım doğrusu aranıza yeni katıldım sayılır :) bende 2014 ağustosta evleniyorum düğünümüz 2 ayrı yerde (bilecik-malatya) olacak. Düğünde yeteri kadar yorulacağız erken rezervasyon için otellere bakıyorum ama beğenemedim bi yer deniz kum güneş olmasına gerek yok rahat sakin ve dinlenebileceğimiz bi yer arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama aktif olmamıştım doğrusu aranıza yeni katıldım sayılır :) bende 2014 ağustosta evleniyorum düğünümüz 2 ayrı yerde (bilecik-malatya) olacak. Düğünde yeteri kadar yorulacağız erken rezervasyon için otellere bakıyorum ama beğenemedim bi yer deniz kum güneş olmasına gerek yok rahat sakin ve dinlenebileceğimiz bi yer arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

hoş geldin canım hayırlı olur inşallah.. bende sessiz sakin yerlerden yanayım istersen Kapadokya karlık evi' ne netten bir göz at.. ağva da çok güzel oteller var mesela acquaverde ve beyaz ev... sitelerine gir ve göz at hoş görünüyorlar. . bolu büyük abant otelde olabilir :34:

hoş geldin canım hayırlı olur inşallah.. bende sessiz sakin yerlerden yanayım istersen Kapadokya karlık evi' ne netten bir göz at.. ağva da çok güzel oteller var mesela acquaverde ve beyaz ev... sitelerine gir ve göz at hoş görünüyorlar. . bolu büyük abant otelde olabilir :34:

Ç ok teşekkür ederim canım hepimizin hayırlı uğurlu olur inşallah :D ikinci düğün Malatya'da olacağından araba ile dönüş yolu üzerinde Kapadokya Karlık Evi'ni çok beğendim aklımda ama uçakla dönersek İstanbul Ağva'da olabilir onlarada bi bakayım hemen :)

Son düzenleme:
Back