• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

çok bakamıyorum telefon da fırsat buldukça bakıyorum ama tmm aaa niye kızdın ki senin için daha çok gireriz :D

heee telden giriyorsun şimdi oldu :9: canım sıkılıyor yahu nişanlım askerde kendimi balayı otelleri araştırmaya verdim.. bugün çok güzel yerler buldum.. adenya otel rafta :9: şimdiki favorim sabrına's haus :34:

geçenlerde tur şirketini aradım erken rezervasyonlar aralıkta başlıyormuş aman diyim bekliyosan onu kaçırma:1:

evet o da çok önemli.. hemde tur şirketleri çok yardımcı oluyormuş.. çok iyi yönlendiriyorlarmış.. iş başa düşüyor.. kendim bişeyler ayarlamaya çalışacağım artık :25:

merhaba kızlar bnde önümüzdeki yaz evleniyorum kısmetse ve balayı konusunda bende de kararsızlıklar var :) izmirde yaşıyoruz çok uzaklara gidip yolda vakit geçirmek istemiyorum vede girdiğim deniz çok önemli benim içinn biraz yosun fobim varda :D

merhaba kızlar bnde önümüzdeki yaz evleniyorum kısmetse ve balayı konusunda bende de kararsızlıklar var :) izmirde yaşıyoruz çok uzaklara gidip yolda vakit geçirmek istemiyorum vede girdiğim deniz çok önemli benim içinn biraz yosun fobim varda :D

merhaba canım.. hayırlı olur inşallah.. o zaman sen sabrina's haus otele bak ben bugün gördüm ve bayıldım... tamamen balayı oteli :16:

Back