- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
kız öyle bir dedin ki bu ara favorimin bu olduğuna bakma kararım her an değişebilir der gibi :))
evet canım aynen öyle....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız öyle bir dedin ki bu ara favorimin bu olduğuna bakma kararım her an değişebilir der gibi :))
evet canım aynen öyle....sizin düğün ne zaman ??
niyetimiz hayırlısıyla ağustos inşallah canım sizin?
bizimki nasip olursa 18 mayısta...![]()
hadi bakalım inşallah :)
kız sen niye görünüp görünüp gidiyorsun![]()
nasıl görünüp görünüp gidiyorum şekerim?![]()
bi cvp yazıyorsun sonra yoksun... uzun süre takılmıyorsun galiba?? öyle işte![]()
çok bakamıyorum telefon da fırsat buldukça bakıyorum ama tmm aaa niye kızdın ki senin için daha çok gireriz![]()
heee telden giriyorsun şimdi olducanım sıkılıyor yahu nişanlım askerde kendimi balayı otelleri araştırmaya verdim.. bugün çok güzel yerler buldum.. adenya otel rafta
şimdiki favorim sabrına's haus
![]()
kız sana ne deyim bilmiyorum ki bi sabit dur artık![]()
ben en sonunda hiç bir yere gidemeyeceğimya da bu görevi nişanlıma devredeceğim.. gelsin kendi bulsun yahu ne zor işmiş
![]()
geçenlerde tur şirketini aradım erken rezervasyonlar aralıkta başlıyormuş aman diyim bekliyosan onu kaçırma![]()
evet o da çok önemli.. hemde tur şirketleri çok yardımcı oluyormuş.. çok iyi yönlendiriyorlarmış.. iş başa düşüyor.. kendim bişeyler ayarlamaya çalışacağım artık![]()
e sende karar ver artık iki gündür dil döküyorum burda![]()
tamam söz aralığa kadar bir karar vereceğim![]()
vermezsen saçını başını yolucaz ama haa![]()
![]()
merhaba kızlar bnde önümüzdeki yaz evleniyorum kısmetse ve balayı konusunda bende de kararsızlıklar var :) izmirde yaşıyoruz çok uzaklara gidip yolda vakit geçirmek istemiyorum vede girdiğim deniz çok önemli benim içinn biraz yosun fobim varda![]()
tamam eğer o kadar süre içerisinde karar verememiş olursam saçların yolunmayı hak etti demektir![]()