- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
kız öyle bir dedin ki bu ara favorimin bu olduğuna bakma kararım her an değişebilir der gibi :))
evet canım aynen öyle.... sizin düğün ne zaman ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız öyle bir dedin ki bu ara favorimin bu olduğuna bakma kararım her an değişebilir der gibi :))
evet canım aynen öyle.... sizin düğün ne zaman ??
niyetimiz hayırlısıyla ağustos inşallah canım sizin?
bizimki nasip olursa 18 mayısta...
hadi bakalım inşallah :)
kız sen niye görünüp görünüp gidiyorsun
nasıl görünüp görünüp gidiyorum şekerim?
bi cvp yazıyorsun sonra yoksun... uzun süre takılmıyorsun galiba?? öyle işte
çok bakamıyorum telefon da fırsat buldukça bakıyorum ama tmm aaa niye kızdın ki senin için daha çok gireriz
heee telden giriyorsun şimdi oldu canım sıkılıyor yahu nişanlım askerde kendimi balayı otelleri araştırmaya verdim.. bugün çok güzel yerler buldum.. adenya otel rafta şimdiki favorim sabrına's haus
kız sana ne deyim bilmiyorum ki bi sabit dur artık
ben en sonunda hiç bir yere gidemeyeceğim ya da bu görevi nişanlıma devredeceğim.. gelsin kendi bulsun yahu ne zor işmiş
geçenlerde tur şirketini aradım erken rezervasyonlar aralıkta başlıyormuş aman diyim bekliyosan onu kaçırma
evet o da çok önemli.. hemde tur şirketleri çok yardımcı oluyormuş.. çok iyi yönlendiriyorlarmış.. iş başa düşüyor.. kendim bişeyler ayarlamaya çalışacağım artık
e sende karar ver artık iki gündür dil döküyorum burda
tamam söz aralığa kadar bir karar vereceğim
vermezsen saçını başını yolucaz ama haa
merhaba kızlar bnde önümüzdeki yaz evleniyorum kısmetse ve balayı konusunda bende de kararsızlıklar var :) izmirde yaşıyoruz çok uzaklara gidip yolda vakit geçirmek istemiyorum vede girdiğim deniz çok önemli benim içinn biraz yosun fobim varda
tamam eğer o kadar süre içerisinde karar verememiş olursam saçların yolunmayı hak etti demektir