2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

kızlar dün erkek arkadaşımla kütahyada bi tur şirketine gittik. acaba öyle daha mı uygun olur diye.. tur şirketleri otellerde daha fazla indirim sağlıyor ve uçaklı paket avantajları sunuyor. daha uygun oluyor sanırım. (ben sadece uçaklara bakmadım net birşey demiyeyim) bir de normal şekilde otelde balayı odası isterseniz nikahın bir ay öncesinde kıyılmış olması gerekiyormuş fakat tur şirketi ile böyle bi olay yokmuş. ayarlanıyormuş. üstelik balayı çiftlerine yapılan jestler de tamamen ücretsiz oluyormuş =)

ben kıbrısa öncelik vererek sessiz sakin, çocuk gürültüsü olmayan bir otel istediğimizi söyledim. kıbrısta nuhun gemisi diye bir otel tavsiye edildi. gerçekten mest oldum diyebilirim. nete nuhun gemisi yazın çıkıyor.

şubatta fiyatlar açılacakmış ve ½40a varan indirimler oluyormuş.

bu arada bir şey sormak istiyorum cevaplamak isteyen arkadaşlara. balayı bütçeniz ne kadar ? biz tüm balayı masraflarımız için 2000 en fazla 2500 tl ayırdık ama orada gezme tozma masraflarımız da dahil. nasıl sizce ?

sezosh balayı rezervasyonu yaptıran ve yapım aşamasında da araştıran biri olarak en az 1/3 fiyat farkediyor otelden almaya kalkarsan..
ayrıca da tur şirketlerinin havaalanından otele kadar transfer servisleri oluyor cüzzi bir paraya (bu yıl için 25 lira örneğin 85 km yol için)

neyse onun dışında turla balayı çifti diye nitelendirildiğinde jestler yapılıyor konsept dahilinde..
bütçeye gelince uçuk bütçeler vermek mantıksız..
kabataslak 2000liraya uçak biletleri ve otel ayarlanıyor.. e 500de cebimizde harçlık olsun diyoruz bizde tıpkı böyle yaptık çünkü..
yani bütçen uygun..

canım biz belli bir bütçe ayırmadık ama fazlada uçmamamız gerekiyor biz 4 gün kalmayı planlıyoruz ve görüştüğümüz yer bize 1000 lira dedi... sadece kahvaltılar otele ait.. öğle ve akşam yemeğini biz karşılayacağız.. araba kiralamayı da düşünüyoruz.. e gezip tozma falan derken 2500-3000 e ulaşır.. zaten sadece uçak bileti bile 600-700 e mal olacak gibi.. sen kıbrısı düşünüyorsun da bildiğim kadarıyla Kıbrıs biraz pahalı bir yer :S

Kızlar görünce şaşırıyorum açıkçası.Hayatınızda bir kez olacak bi tatil bu.Ne işiniz var sapancada ege de,akdenizde.Tamam oraları da çok güzel ama herzaman görebileceğiniz yerler.Şansınızı zorlayın maldivleri deneyin.kesinlikle dinleneceğiniz bambaşka bir alem orası.üstelik fiyatlarda her bütçeye göre.2 kişi 1600€ da var 2 kişi 20000€ da.Biz faceden bir arkadaşımızın söylemediyle maldivler rüyası diye bir sayfadan aldık.Dubai aktarmalı gittik 1 gün dubaiyi gezdik 6 gün de maldivlerde kaldık.süperdi kesinlikle tavsiye ederim.Balayı maldivlerdir.

herkesin tercihi tabi..

dilam ve morfistanım ağva da villa pine garden var o çarptı gözüme.. tarzlarınızı kestiremediğim için de bilemiyorum tam ama.. yorumları hoş..
1500 lira eylül döneminde.. yarım pansiyon yani kahvaltı+akşam yemeği..

bakılabilir

yani tur şirketini aradan çıkarmalı mıyız? yani tur şirketi olmalı mı olmamalı mı ? bütçe noktasında hemen hemen aynıymış ayırabileceğimiz ücret. siz ne taraf istiyorsunuz?

canım siz ne taraflar istiyosunuz? biz kesinlikle herşey dahil konsept istiyoruz. zira bu erkek arkadaşım için önemli =) orda her akşam ne yicem krizi çekmeyelim diye düşündük. araba kiralamak da mantıklı tabi ki hiç gelmemişti aklıma. ben kıbrıs istiyorum canım evet. dün herşey dahil bi otel baktık nuhun genmisi işte. şuanda önümüzdeki hafta giriş yapsak 5 geceden 3.000 tl ediyormuş. ki erken rezervasyonda çok farkedecektir. çok çok da pahalı gelmedi bize.

yani tur şirketini aradan çıkarmalı mıyız? yani tur şirketi olmalı mı olmamalı mı ? bütçe noktasında hemen hemen aynıymış ayırabileceğimiz ücret. siz ne taraf istiyorsunuz?

hayır tabiki tur şirketiyle gidin..

transferi otel yapmıyor tur şirketi yapıyor fiyat tur şirketiyle uygun..

ben belirledim otelimi düğünüm 38 gün sonra Q Premium Resort.. Alanya..

5 gece 3000 lira balayı için çok çok normal..canım biz kapadokyayı düşünüyoruz.. tur şirketleriyle hiç görüşmedik.. evet yemek sıkıntısını bizde düşünüyoruz :S işte araba kiralarsak merkezde bir yerlere gidip karnımızı doyururuz dedik :) tur şirketleri 2014 mayıs için şimdiden fiyat verirler mi bilmiyorum..

canım bence gene bir bakın farklı fikirler verebilirler. belki herşey dahil bir otel vardır da siz görememişsinizdir. annem bu sene gitti oraya yeme içmenin pahalı olduğunu söylemişti. yani balayında da tost pide falan yenmez. güzel yerlere gitmek istersiniz nihayetinde. bize dün ocakta fiyatlar açılıyor demişlerdi. ama en azından tur şirketlerinin ne gibi artısı olacak onlar hakkında bilgi edinmek için uygun zaman. akıl vermek gibi olmasın da biz öyle yapıyoruz.

evet canım çooook haklısın.. bizimki askere gitmeden bir tur şirketiyle görüşsek çok iyi olacak..

hayır tabiki tur şirketiyle gidin..

transferi otel yapmıyor tur şirketi yapıyor fiyat tur şirketiyle uygun..

ben belirledim otelimi düğünüm 38 gün sonra Q Premium Resort.. Alanya..

orası da bnm beğendiğim oteller arasında.. çok güzel bi seçim olmuş. allahım boool booool dinlenmenizi ve eğlenmenizi nasip etsin inşallah =)

orası da bnm beğendiğim oteller arasında.. çok güzel bi seçim olmuş. allahım boool booool dinlenmenizi ve eğlenmenizi nasip etsin inşallah =)

amin amiiinn inşallaahh

ben gidip geleyim sizlere de artısını eksisini söylerim düşündüğünüz yerler içinde fikir olur hem

zehra canım mayıs ayı için aralıkta balayını alıcaz ama daha önceden uçak biletlerinin aldınığını ve bu dneli pahalı oldğnu bilmiyordum yada mayısın ilk haftasını alı psonra tarih değiştirirz ama benm evlenceğim tarihte kalmama gibi bir olay olacağını sanmıyorum o kadar pahalı bilmiyorum ya ankaraya gidip geldiğim zaman 150 tl veriyordum hemde hep thy den gittim çok pahalı geldi bana

Tatlım balayı rezervasyonunu zaten kasım- aralıktan önce yapamıyorsun. Fiyatlar gerçekten yarı yarıya farkediyor.
Şöyleki şuan flypgs mart ayı fiyatlarını esas alırsak ve en ucuz fiyat olan 29,90 tl yi baz alırsak;
vergilerle birlikte bir kişi gidiş dönüşü 70 tl yapıyor.. Yani iki kişi gidiş dönüş 140 tl

Adam Eve Hotels Antalya bizim balayı tercihimiz burası olcak büyük ihtimalle :) 2014 eylül ya da ekim gibi düğünümüzü yapmayı planlıyoruz :)

Adam Eve Hotels Antalya bizim balayı tercihimiz burası olcak büyük ihtimalle :) 2014 eylül ya da ekim gibi düğünümüzü yapmayı planlıyoruz :)

şimdiden hayırlı olsun canım.. orası için tam bir balayı oteli diyorlar inşallah memnun kalırsınız

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve benim de 2014 haziranda düğünüm var... çok araştırdım bir yer buldum ben. ama sizlere tavsiyem Antalya kemeri seçmemeniz çünkü inanılmaz kalabalık bir yer tat alacağınızı düşünmüyorum. tabi ki bu benim düşüncemm :)

evet canım bende aynı fikirdeyim antalyayı istemiyorum.. daha sakin yerlerden yanayım bu arada aramıza hoş geldin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…