• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

morfistanım baktım ben.. mesela bu yıl için eylüle kadar 650 lira ile 270 lira arasında kişi başı..
eylülden sonra da 280 lira ile 140 lira arası..

şu gün için pahalı gözükebilir lakin erken rezervasyon yakalanabilir seneye için..
balayı paketi de şöyle;

Hoş geldiniz kokteyli ve çiçek ile karşılama
Oda müsaitliğine göre Junior Suite odaya upgrade
Müsaitliğe göre erken giriş – geç çıkış imkanı
Balayı vip Setup
Odaya kahvaltı servisi
Bir defaya mahsus özel menü ile hazırlanmış akşam yemeği
Çiftlere yoga
Spa hizmetlerinde % 15 indirim
Turndown servisi

denmiş.. odalar 10 numara gözüküyor..

gidecek olan arkideşiimm lovely hayırlı uğurlu olsun çok güzel zaman geçirirsiniz umarım.. :16: :16:

çok güzel bir yermiş hakikatenn.. odalar falan süper.. araştırmaların için çok teşekkürler :)

Ben rabbim nadip ederse 2014 haziranda gelkn olcam balayi huc dusunmedik konusmadik ama egeye gitme taraftariyim

o kadar çok seçenek varki karar vermek çok zor.. ve her gün yeni yerler görüyorum nasıl karar vereceğim bilmiyorum :)

canım arkadaşım iyi miyim kötü müyüm bilemiyorum.. bugün benimkinin askerlik yeri belli oldu.. ağustosta gidiyor.. bir yandan seviniyorum askerlik engeli kalkacak diye bir yandan üzülüyorum ayrılıyoruz diye değişik bir psikoloji :( sen nasılsın hazırlıklar son aşamada galiba eylül-ekim gelinleri topiğinden birazcık takip ettim seni :)

canım arkadaşım iyi miyim kötü müyüm bilemiyorum.. bugün benimkinin askerlik yeri belli oldu.. ağustosta gidiyor.. bir yandan seviniyorum askerlik engeli kalkacak diye bir yandan üzülüyorum ayrılıyoruz diye değişik bir psikoloji :( sen nasılsın hazırlıklar son aşamada galiba eylül-ekim gelinleri topiğinden birazcık takip ettim seni :)

canımsın tamamlandım gibi ben.. hatta kabul etmek gerekirse hazırım :34:

sende iyi ol eniştecik çabucak gidip gelecek sonra aynı heyecanları senin için yaşayacağız beraber kuzucum :34:

canımsın tamamlandım gibi ben.. hatta kabul etmek gerekirse hazırım :34:

sende iyi ol eniştecik çabucak gidip gelecek sonra aynı heyecanları senin için yaşayacağız beraber kuzucum :34:

inşallah canım... çooooooook var ama o günlerde gelecek inşallahhh ;)

merhaba kızlar bende 2014 ocak sonu şubat başı gelini olacam.kışın olduğu için aklıma fazla bir yer gelmiyor.abant o aylarda sizce nasıl olur.fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

merhaba kızlar bende 2014 ocak sonu şubat başı gelini olacam.kışın olduğu için aklıma fazla bir yer gelmiyor.abant o aylarda sizce nasıl olur.fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

merhaba canım... hayırlı olur inşallah.. abant konusunda pek bir bilgim yok ama tahminimce soğuk olur hatta karlı bile olablir ;)

kızlar tekrar merhaba. ben daha önce yazmıştım. normal otel yerine balayı oteli istediğimi ve kıbrısa takık olduğumu... ama yine de diğer otellere göz atayım dedim ve beğendiğim otelleri sizlerle paylaşayım istedim fikir olması açısından belki yardımım dokunur...
thor hotels
voyage belek spa
q premium resort
sueno hotels
club felicia village hotel
dora beach hotel
susesi luxury resort
orange country (şiddetle tavsiye ederim)
royal adam eve hotel
vogue otel avandgard

rabbim herkesin içine sindirsin inşallah.

kızlar tekrar merhaba. ben daha önce yazmıştım. normal otel yerine balayı oteli istediğimi ve kıbrısa takık olduğumu... ama yine de diğer otellere göz atayım dedim ve beğendiğim otelleri sizlerle paylaşayım istedim fikir olması açısından belki yardımım dokunur...
thor hotels
voyage belek spa
q premium resort
sueno hotels
club felicia village hotel
dora beach hotel
susesi luxury resort
orange country (şiddetle tavsiye ederim)
royal adam eve hotel
vogue otel avandgard

rabbim herkesin içine sindirsin inşallah.

biraz önce q Premium otele baktım hakikaten güzel ;) adam eve hoteli çook duydum tam balayı oteliymiş... susesi luxury resort da çok tercih ediliyor ;)

Merhaba kızlar..
Bizde balayına muhtemelen Cornelia Diamondu tercih edicez.
Yalnız benim dikkat çekmek istediğim baika bir konu daha var; uçak biletleri..
Eğer tarihiniz belirliyse uçak biletlerinizede bakmaya başlayın derim fiyat yarı yarıya farkediyor.. Pegasus 29 martta kadar olan seferlerini açıkladı mesela.. :34:

kızlar ya bizimde kış düğünü olcak,
benim aklımda uludağ var ama başka önerisi olan var mı :44::44::44:

Back