• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

ağva ve kış düğünü yapanların makus talihi blou :60: erguvan evleri çok övülüyordu :34:
biz ağvaya gideceğiz nasipse bir yıl dönümümüzde, aklımda kaldı ya :30:

kızlar ya bizimde kış düğünü olcak,
benim aklımda uludağ var ama başka önerisi olan var mı :44::44::44:

Kış da olsa bence, 5* otelleri tercih edebilirsiniz. kapalı havuzları oluyor, birçok aktivitesi oluyor. Güzel,bir oda seçersiniz. Hemde yaza göre fiyatlar daha uygun oluyor :34:

Merhaba kızlar..
Bizde balayına muhtemelen Cornelia Diamondu tercih edicez.
Yalnız benim dikkat çekmek istediğim baika bir konu daha var; uçak biletleri..
Eğer tarihiniz belirliyse uçak biletlerinizede bakmaya başlayın derim fiyat yarı yarıya farkediyor.. Pegasus 29 martta kadar olan seferlerini açıkladı mesela.. :34:

merhaba canım :) evet uçak biletleri konusunda çok haklısın... ben dün 2014 mayıs için bilet var mı diye bakayım dedim.. sadece thy mayıs seferlerini gösteriyor.. o da gidiş dönüş 820 falandı :S biz otele 900 ödeyeceğiz bilet çok fazla geldi :S ben kapadokyayı düşündüğüm için her firma oraya uçuş yapmıyor maalesef :(

merhaba canım :) evet uçak biletleri konusunda çok haklısın... ben dün 2014 mayıs için bilet var mı diye bakayım dedim.. sadece thy mayıs seferlerini gösteriyor.. o da gidiş dönüş 820 falandı :S biz otele 900 ödeyeceğiz bilet çok fazla geldi :S ben kapadokyayı düşündüğüm için her firma oraya uçuş yapmıyor maalesef :(

820 çok pahalı cidden :53:
pegasususn falan yokmu tatlım oraya :26:

820 çok pahalı cidden :53:
pegasususn falan yokmu tatlım oraya :26:[/Q

thy ve pegasus var.. pegasus 2014 mayısı göstermiyor.. bilet için mecburen ocağı bekleyeceğim.. ya zaten oraya direkt uçuşlarda yok :( otobüslede gitmek istemiyorum çoooook yorucu olur..

Son düzenleme:
thy ve pegasus var.. pegasus 2014 mayısı göstermiyor.. bilet için mecburen ocağı bekleyeceğim.. ya zaten oraya direkt uçuşlarda yok :( otobüslede gitmek istemiyorum çoooook yorucu olur..

1 ay içinde mayıs ayı seferleri de açıklanır diye düşünüyorum tatlım. Sen takip etmeye devam et..
Bir arkadaşım bu seneki haziran ayı uçak biletini geçen sene eylül yada ekim ayında almıştı..

1 ay içinde mayıs ayı seferleri de açıklanır diye düşünüyorum tatlım. Sen takip etmeye devam et..
Bir arkadaşım bu seneki haziran ayı uçak biletini geçen sene eylül yada ekim ayında almıştı..

o zaman sık sık takip etmeliyim... pegasusun bu seneki fiyatına baktım mesela kasım ayı için gidiş dönüş 400 küsür oluyor o normal.. ama thy uçmuşş :)

kızlar tekrar merhaba. ben daha önce yazmıştım. normal otel yerine balayı oteli istediğimi ve kıbrısa takık olduğumu... ama yine de diğer otellere göz atayım dedim ve beğendiğim otelleri sizlerle paylaşayım istedim fikir olması açısından belki yardımım dokunur...
thor hotels
voyage belek spa
q premium resort
sueno hotels
club felicia village hotel
dora beach hotel
susesi luxury resort
orange country (şiddetle tavsiye ederim)
royal adam eve hotel
vogue otel avandgard

rabbim herkesin içine sindirsin inşallah.

biraz önce q Premium otele baktım hakikaten güzel ;) adam eve hoteli çook duydum tam balayı oteliymiş... susesi luxury resort da çok tercih ediliyor ;)

q premium mu dediniz hanımlar :16:

tecrübeyle sabitlenecek şurda 1 ay 8 gün sonra :9: :9:

inşallah beklediğim gibi geçer de ben de sizlere öneririm gidin muhakkak diye..
şimdiden başımı döndürüyor ama :111: :111: :111:

ya benim oteller hakkında hiç bi fikrim yokk :5::5:
abantta büyük abant oteli die bi yer var nasıl bi bilginiz var mı ?
ya da önerebilceğiniz bi otel..
ağvada da olabilirr

ay inşallah inşallaahh :16:

ya ben onu bunu bilmem aslında bulunduğun yeri sen güzelleştirirsin aslına bakarsan ama işte balayı olunca zurnanın zırt zart işte bişiii dediği bi yer yaaa.. :9: :9:

ağvada da olabilirr

canımm büyük abant otele bende baktım ama oranın fiyatı bana tuzlu geldi o yüzden vazgeçtim ama fotolara bakılırsa güzel bir otele benziyor.. yorumlara falan baktım büyük bir çoğunluk memnun kalmış... ağvaya gelince benim orada sadece ağva sweet home otel diye bir yer var oraya baktım odaları çoook güzel.. bir bak istersen ;)

canımm büyük abant otele bende baktım ama oranın fiyatı bana tuzlu geldi o yüzden vazgeçtim ama fotolara bakılırsa güzel bir otele benziyor.. yorumlara falan baktım büyük bir çoğunluk memnun kalmış... ağvaya gelince benim orada sadece ağva sweet home otel diye bir yer var oraya baktım odaları çoook güzel.. bir bak istersen ;)

ayy şimdi baktımm :9::9:
evet orası da hoşuma gittii :23::23:
ayy bakalım kısmetimizi nerde bulcaz otel olarakk :21::21:

ağvada da olabilirr

dilacım abant çok güzeldir ama fiyatı çok kabarık yahuu..
yazık günah.. aynı sakinlikte butik oteller araştırabilirsin bence..

dilacım abant çok güzeldir ama fiyatı çok kabarık yahuu..
yazık günah.. aynı sakinlikte butik oteller araştırabilirsin bence..

canım ben hiç bilmiyorum oraları, otelleri fln :5::5:
o yüzden bodoslama bakıyorum..
bilgin var mı senin hiçç :26:

Back